Fantasy

Krystalkuglen: Uge 13

Winter is coming

Jeg har været lidt inde på det i løbet af sæsonen. Det er ved at blive koldt. I morgen søndag rammer vi officielt vintertid, og vejret skal for alvor tages ind i ens betragtninger i forhold til fantasy. Der er mange forskellige faktorer der kan spille ind. Der er hold der år efter år spiller dårligt, når det bliver koldt, en såkaldt december-slumb (I’m looking at you Dallas). Generelt er der mange ting i en NFL kamp der bliver væsentligt ringere, når det bliver koldt. Fingrene taber op imod halvdelen af deres grebsstyrke, når det bliver rigtigt koldt. Der er lavet studier, og completions falder med 2% og fumble-raten stiger med 35% i koldt vejr. Samtidig bliver punts i gennemsnit 3 yards kortere.

Hvad kan vi så bruge alt dette til, når det kommer til fantasy. Der kan være point at hente ved at vælge et forsvar der skal spille i koldt vejr, imod et hold der kommer fra en af de varmere stater. Hvis man står med en beslutning om hvem man skal starte, kan man afgøre det ved at kigge mere på fumblerate, end man normalt gør. Alle sten skal vendes her i den sidste fjerdedel af fantasy sæsonen.

Playoff-pladserne skal fordeles

NFL går en spændende tid i møde. Med 5 uger tilbage af den regulære sæson, begynder det at spidse til i forhold til Playoff-pladserne. Samtidig går mange af os fantasyspillere ind til den sidste kamp i den regulære sæson. Jeg startede kampugen med at starte Julio Jones i 4 ligaer, blot for at vågne op til at han var inactive, besluttet lige før kampstart. Det var en af de situationer, hvor jeg måtte bide i puden for ikke at vække kæresten, og give kattene PTSD. Da jeg spiller om den sidste playoff plads i 3 ud af de 4 ligaer var dette mildest talt en lortesituation. Slaget er dog ikke tabt, og jeg håber at mine modstandere får startet nogle spillere, hvis familier har fået lavet en gang tvivlsom Thanksgiving mad.

Krystalkuglens uge 13 picks:

Denver Broncos Defense:

Her kører vi direkte på teorien fra det indledende afsnit. Broncos defense kører ikke helt på skinnerne, men i denne uge møder de Chargers. Phillip Rivers rocker en lækker 3:7 td-int ratio over de sidste 2 kampe. Koldt vejr i Denver tænker jeg ikke hjælper på Rivers kast, eller hans receiveres evne til at gribe disse vingeskudte ænder. Hvis dit sædvanlige forsvar har et skrammel match-up, kan du hente Denver ind. De vil i krystalkuglens mening klare skærene for dig.

Miles Sanders:

Eagles spillere på ens fantasy-roster har i år været en lige så stor succes som opfindelsen af Ellerten og min periode med afblegede spidser i håret. Dog ser krystalkuglen et lille lysglimt i denne uge. Jordan Howard er ude igen i denne uge, og rookie Miles Sanders starter endnu engang på RB-positionen. Der spilles i Miami, byen med den lækre varme og det elendige football hold. Der er snak om at dette Dolphins hold er det ringeste NFL hold nogensinde. Det lyder sgu ikke som en helt dum påstand, og dette vil Miles Sanders udnytte. Dolphins forsvar er ringe til meget, men det er værst imod løbet, især RBs der både kan løbe og gribe. Sanders får sin break-out kamp i denne uge, og vil få over 20 FFP.

Chris Boswell:

Returkampen mange har ventet på spilles på søndag. Steelers tager imod Browns. Dette bliver en slugfest, hvor der vil blive kæmpet for alle yards. Krystalkuglen forudser en skyttegravskrig, der nemt kan afgøres af kickeren. Chris Boswell har i år vundet mange tilhængere tilbage efter hans elendige sæson sidste år. Han rangerer i år som nummer 11 blandt kickere, men er ledig i 40% af alle ligaer.

Boswell er vant til at spille på Heinz Field, og gør det godt på dette stadion, der ellers normalt er et vanskeligt sted at sparke. Udover rutinen på stadion er vejret i denne uge medgørligt. Det skulle blive lunt, og vinden skulle ikke blive alt for slem. Boswell slutter i top 5 for kickere i denne uge.

Tags

Relaterede

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Se også

Close
Back to top button
Close

Du har sat Adblocker til!

Du støtter os ved at lukke din adblocker ned på FantasyMeister