Fantasy

Krystalkuglen: Uge 12

Kaptajnens logbog: 2019-11-23.

Der er brug for flere mænd. De nuværende tropper hænger med hovedet, har mistet modet, eller er at finde på lazarattet. Der er forsøgt med rekruttering af nye folk i den nærmeste by ”Waiver”. Det er dog ikke lykkedes at finde nogle brugbare mænd, da byen for længst er blevet tømt for al kvalitet. Det er svært, når alle parter i denne krig skal hente deres mænd fra samme sted. Tilbage er kun folk, der hverken kan løbe, ramme, eller sparke.  
Slagmarken er ligeledes et lovløst sted. Der er ingen der længere overholder ”rules of engagement”. Der er rygtet observationer med soldater der har flået udstyr af fjenden, og tævet ham med selvsamme udstyr. Folkene er desperate efter en lang udmattende konflikt, og temperamenterne går højt.
Der kan dog ses en ende på denne strid. Krigen går ind i sin afgørende del, og snart vil kun en part stå tilbage. Det rygtes at om 2 uger vil 2/3 af krigens parter være slået, og kun de stærkeste vil stå tilbage.

Dette var krystalkuglens dramatiske fortælling om hvordan waiveren er strukket tyndere end min lærlingeløn de sidste 7 dage op til lønningsdag, og at vi snart går ind i den rigtig sjove del af fantasy football.

Her er et udvalg af spillere, der forventes at klare sig godt i denne uge.

Krystalkuglens uge 12 picks:

Jaylen Samuels:

Vi starter lige med en af de lidt mere åbenlyse. Samuels vil være startende RB for Steelers imod Bengals. Bengals er dårlig til nærmest alle ting på forsvaret (ikke at det er meget bedre i angrebet). Mason Rudolph er stadig startende QB hos Steelers. Rudolph laver mange dårlige ting på banen (blandt andet at starte slåskampe med defensive ends, der allerede har taget hans hjelm fra ham). Han er for langsom til at læse spillets udvikling, hvilket vil resultere i 529 dump off passes til Samuels fordi Rudolph ikke kan finde den frie mand. I PPR-formatet vil Samuels ende med 18 point på 15 receptions for 22 yards, og 3 løb for 8 yards. Han er stadig ledig i nogle ligaer, og er en sikker flexstarter i denne uge.

James White:

Dallas Cowboys kommer til byen. Med byen menes der Boston, og holdet de møder er New England Patriots. Cowboys er notorisk kendte for at spille dårligt, når det begynder at blive koldt, og koldt er netop noget Boston kan levere. White vil blive en stor del af planen, der går ud på at holde Dallas’ angreb på bænken i store dele af kampen. Dette kommer til at foregå med en Brady special, bestående af små korte kast, og herefter en forventning om at forsvarsspilleren skal slå sig, når modtageren skal tackles.
Når Cowboys angreb så endelig kommer ind, vil de fryse pusselankerne så meget, at de ikke kan løbe 10 yards ude nat trække en fiber. Jeg forventer en brandkamp af White.

Mike Gesicki:

Mange Evan Engram ejere, inklusiv mig selv, troede at der var en solid chance for at han ville spille i denne uge.  Det viste sig at være en and, og derfor står mange nu lidt med løgene i postkassen på TE positionen. Mike Gesicki er din redningsmand i denne uge. The Fitz er rundhåndet med hans targets til Gesicki, og Gesicki griber størstedelen af dem. Browns har tilladt 10 catches per kamp til Tight Ends i denne sæson, anden flest af alle hold. Uden Myles Garrett ser kan jeg kun se det tal stige endnu mere, da Dolphins kan vælge at køre flere receiver sets med gribende TEs, da Garrett ikke er der til at trække dobbelt-teams. Gesicki slutter i top 5 for tight ends i denne uge.

Tags

Relaterede

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Back to top button
Close

Du har sat Adblocker til!

Du støtter os ved at lukke din adblocker ned på FantasyMeister