Fantasy

Krystalkuglen: Uge 1

Jubilæum

Så ruller vi igen. NFL er tilbage, og sæson nummer 100 er officielt gået i gang. NFL har eksisteret i 100 år, med mange fantastiske oplevelser gennem årerne. Lige fra de tidlige sæsoners historiske opgør mellem Bears og Packers, til Cleveland Browns dominans i 60erne (ja, det læste du rigtigt), under ledelse af en af historiens bedste running backs, Jim Brown. Senere kom sammenlægningen med AFL, der lagde grundstenen for Superbowl, som vi kender den i dag.

Nu kommer så sæson nummer 100, og NFL har planlagt en masse tiltag igennem sæsonen, som forhåbentligt vil tilføje ekstra krydderi til en sæson, der allerede nu ser ud til at blive uhyre spændende.

For en gang skyld har pre-season været til at holde ud. Dette skyldes ene og alene Antonio Brown. Manden er efterhånden en mere kendt klovn end Pennywise og Pjerrot. Brown har en tidslinje af train wrecks de sidste 2 måneder, der får selveste Donald Trump til at virke som et fornuftigt og afbalanceret menneske. Det har her til aften kulmineret i Raiders release af Antonio Brown. Det bliver spændende at følge om nogle hold tør samle AB op, og give ham en ny chance.   

Natten til fredag startede den regulære sæson, og jeg håber ikke denne kamp bliver retvisende for resten af sæsonen. NFL havde valgt at starte med det førnævnte klassiske opgør: Bears-Packers. Jeg har set bedre opstarter, en april morgen fra min 33 år gamle plæneklipper, der har stået i et kold skur i 5 måneder.

Kuglen er blevet poleret

Som de forgange år vil krystalkuglen forsøge at finde spillere der kommer til at præstere over niveau den pågældende uge. Det kan både være etablerede spillere jeg tror vil komme til at spille over deres estimerede niveau, men også spillere begravet længere nede på depth charts. Vi starter forsigtigt op med 2 bud i denne uge, og herefter vil der blive rampet op efterhånden som sæsonen kommer længere hen.

Jarvis Landry:

Landry har ikke været på banen i løbet af offseason programmet hos Cleveland Browns. Dette er på grund af en skade, som han nu burde være kvit. Landry vil højest sandsynligt starte som slotreceiver i et høj-oktan angreb med spillere som Baker Mayfield, Odell Beckham Jr. og Nick Chubb. De spiller i uge 1 imod Titans, og den nok dybeste secondary i ligaen. Titans forsvar var sidste år et af de bedste hold imod ”eksplosive spil”, (løb over 11 yards, og kast over 15 yards), og dette ser ikke ud til at ændre sig i år.
Dette taler umiddelbart for Jarvis Landrys produktion. Han vil blive bedt om at søge ind over midten, og modtage det korte kast. Han vil skrabe hårdt tjente yards sammen, og krydret med en touch down vil han få en god aften. I PPR-format vil han være en klar starter i krystalkuglens øjne.

Parris Campell:

Rookie receiveren fra Colts har haft en skadesplaget pre-season. Han får dog stor ros fra trænerstaben for hans evne til at forstå holdets spillestil hurtigere end regnet. Det bliver Jacoby Brissett der kommer til at starte som QB for Colts efter Andrew Lucks pludselige pension. Brissett har ikke nået at få etableret en connection med en specifik receiver endnu, og han vil derfor kaste til den umiddelbart frie mand. Dette kunne nemt blive Parris, da Chargers nok vil sætte deres bedste CB til at skygge T.Y Hilton. Samtidig kræver både Funchess og Ebron opmærksomhed fra forsvaret, og dette tror jeg vil skabe fordelagtige situationer for Campell i kampen imod Chargers.

Relaterede

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Back to top button

Du har sat Adblocker til!

Du støtter os ved at lukke din adblocker ned på FantasyMeister