Fantasy

En konges fald er dit værste valg

Nogle gange bliver man nødt til at tage store beslutninger i fantasy football, og nogle af jer skal gøre det i denne uge.

Det er forfærdeligt trist at se på. Man mærker nærmest smerten i sig selv, når man ser på ham. Ellers er det måske bare smerten over, hvor latterligt ringe ens fantasy-hold kan præstere nogle gange. Smerten bliver dog samlet til et enkelt spørgsmål – Hvorfor var der folk, som tog Jamaal Charles i anden runde af årets draft?!

Charles er done. Ikke officielt. Men helt ærligt. Det lyder sådan. Var inde på et enkelt spil i forrige weekend. Oplevede et knæ, der ikke samarbejdede. Var inaktiv i denne weekend. Skal til ekstra tjek hos læge. Aldrig et godt tegn. Erkend det bare. En af de helt store konger i fantasy-sammenhæng er færdig.

Det er ikke helt forkert at sige, at Charles var det dummeste draftvalg i samtlige ligaer verden over. Måske var du en af dem, som tog ham. Erkend nu bare din fejltagelse i stedet for at håbe på, at han kommer tilbage i næste uge. Det er der ikke tid til at vente på.

Det er nemlig den mest hyppige grund til, at man fejler i fantasy. Du sidder og varmer en spiller alt for længe på dit hold, som aldrig nogensinde ender med at levere. Kom væk med dem! Rens ud. Nu skal vi finde noget guld!

Corey Coleman, WR – Cleveland Browns
”Hvaaaaaaad?! En spiller fra Browns? Føj for satan. Det skal jeg ikke røre.” Hey, stop nu lige en gang. Kan I huske, hvor godt Coleman egentlig spillede, indtil han blev skadet. Det her kan meget vel være en kommende stjerne-receiver som Julio Jones eller AJ Green. Og han er med stor sandsynlighed ledig på din waiver, fordi han har været skadet. Skynd dig at hente ham. Han er tilbage i weekenden.

Charcandrick West, RB – Kansas City Chiefs
Endnu en runningback fra Chiefs? Si señor! I kender historien med Charles, og Spencer Ware fik hjernerystelse i den seneste kamp, så han kan være ude i weekenden. Så har du altså West klar til at skyde ind. En formidabel runningback, som nok skal være rigtig produktiv. Hvis han starter for Chiefs på søndag, så er han 100 procent en starter på dit hold.

Eric Ebron, TE – Detroit Lions
Sidder du også med en fornemmelse af, at det er helt umuligt at finde tight ends i årets fantasy? Der er et par enkelte, men der er virkelig langt mellem guldet. Ebron er tilbage nu efter en skade, og han havde en god kamp i weekenden. I skal lige huske på, at Matthew Stafford har en fantastisk sæson, så hvis man får fat i en god tight end, der har sådan en quarterback, så ser det altså godt ud.

Gå vææææk!

Jamaal Charles, RB – Kansas City Chiefs
Jeg har jo lige fortalt hele historien med Charles, men jeg kan da lige så godt sige det igen. Fantasy football giver ikke plads til tålmodighed. Gå nu ud på markedet og find noget bedre. Og hvis han kommer i gang? Så kan du se dig selv i spejlet og sige, at du i det mindste forsøgte at få gang i dit hold. Det er en langt bedre fornemmelse, end du vil have, hvis du holder ham på holdet, og han aldrig kommer til at levere.

Tyler Lockett, WR – Seattle Seahawks
Det er sgu lige før, at man skal smide Doug Baldwin ind her også. Der var så store forhåbninger, om Seattle Seahawks angreb, efter det de præsterede i afslutningen af sidste sæson. Specielt en spiller som Tyler Lockett har alle kigget mod. Men nok kan være nok. Når man ikke kan producere mod New Orleans Saints’ defense, så skal man ikke have flere chancer. Væk med Lockett. Og jeg synes egentlig også, at man skal smide Russell Wilson væk.

Skrevet af Frederik Palle (Dynasty 2544)

Relaterede

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Back to top button

Du har sat Adblocker til!

Du støtter os ved at lukke din adblocker ned på FantasyMeister