Fantasy

Køb og sælg uge 5

Uge 4 blev ugen hvor NFL blev hård ramt af Covid-19. Vi så den første positive test i uge 3, og efterfølgende kom der et hav af positive tests hos Titans, og det er forsat ind i uge 5, så deres kamp imod Bills blev flyttet til i tirsdags.
Cam Newton blev også syg og derfor blev Pats kamp imod Broncos flytter fra uge 5 til uge 6.
Uge 4 bragte også flere skader, især RB blev hårdt ramt, med Ekeler og Chubb.

I Uge 5 fik vi, som resultat af ændringerne, football torsdag, søndag, mandag og tirsdag. Patriots fik bye week, og NFLs kampprogram blev rykket rundt, så vær opmærksom på hvilke spillere du har, der har fået ny bye week.

Chargers skulle have haft et fantastisk matchup mod Jets i uge 6, nu har de bye week.
Dak Prescott blev skadet, og det så ikke godt ud. NFC East var dårlige og blev dårligere. Vinderen af den division kommer formentlig ikke engang til at have en winning record, men får alligevel en hjemmekamp. Kanon setup.

Hurtig gennemgang af sidste sælg

Russel Wilson, kom lidt ned på jorden igen, kun 2 og 3 TD, men lad være med at sælge billigt.

Josh Jacobs, under 10 point to uger i træk. Men fik en god kamp mod Chiefs før hans bye week.

Keenan Allan, ikke nogle store kamp, men stadig over 10 targets i den ene og Herbert ser ud til at forblive starter. I den anden kamp blev han skadet, og er nu på bye week. Vi satser på at han er klar bagefter.

Hurtig gennemgang af sidste køb

Deshaun Watson havde to okay kampe. Han blev sacket 3 gange og tabte bolden 2 gange. Bill O’Brien blev fyret, så ny HC og måske kan Texans blive gode igen. De viste i hvert fald fine takter imod Jaguars.

David Johnson havde ikke nogen stor kamp, men mod Jaguars virkede det til, at Texans prøvede at give bolden ret meget til DJ.

DJ Moore. Robby Anderson virker til at være deres WR nr 1. 5 targets er ikke dårligt, men heller ikke godt. Imod Falcons fik DJ Moore mange fantasy point men stadig kun på fire receptions.

Sælg

Todd Gurley

Så kom Todd Gurley endelig over 100 yards, men det var mod Panthers og deres løbeforsvar er meget dårligt.

Gurley er RB 10 i år, men det er primært fordi han har scoret 5 TD i 5 kampe. Hvis nogle tror dette er, hvad han kan forsætte fremover, så prøv at få den værdi for ham

Chase Claypool

Wow for en uge. 4 touchdowns. Waiver pick nr 1, hvis han ikke var ejet.
Men han er stadig rookie, Juju og Diontae Johnson er stadig foran ham, og James Washington er der også.

Deres kampprogram er ikke det nemmeste, så hvis der er nogle i din liga der tror at Claypool kommer til at være Steelers WR1 fremadrettet og vil betale for det, så sælg.

Mark Andrews

TE positionen er svær at regne ud og finde den helt rigtige spiller at streame, hvis man ikke har Kittel, Kelce eller Andrews.

Men grunden til, at jeg vil sælge Andrews er, at han bare ikke får bolde nok til, at jeg er sikker på, at han kan være en sikker TE hver uge.

Køb

Clyde Edwards-Helaire

CEH havde en super uge 1, men derefter har han nok skuffet sine fantasy ejere, som tog ham højt i runde 1.Han får masser af snaps og berøringer, dog får Darrell Williams stadig arbejdet i 2 minute drills.

Lige nu er CEH RB nr 13, men der kommer snart en stor kamp igen, så hvis man skal købe, er det nu.

Mike Williams

Man skulle nok have købt ham i sidste uge, fordi efter Keenan Allens skade i mandags, havde Mike Williams en stor kamp.
Chargers har dog en overraskende bye week i denne uge, men deres program derefter, pånær uge 12 og 13 imod Bills og Patriots, er fantastisk.

Hunter Henry

Indtil sidste uge havde han ikke haft et TD.

Hunter har fået masser af targets og Justin Herbert ser bedre og bedre ud.
Alt i alt så tror jeg Chargers er et angreb, man skal eje spillere fra i fantasy.

Hvis I kan lide det vi laver her hos FantasyBoss, så giv os et like på vores FantasyBoss facebook side og følg os på twitter.

Relaterede

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Back to top button

Du har sat Adblocker til!

Du støtter os ved at lukke din adblocker ned på FantasyMeister