Fantasy

Køb og Sælg uge 3

Uge 3 blev ugen hvor NFL blev ramt af Covid-19, først en Falcons CB, og så 5 unavngivne Titans spillere, og Titans Steelers kampen er blevet flyttet, så spilles ikke i denne uge.Ellers var det en okay uge, ikke de store skader.

Den tidlige bye week til Titans og Steelers spillere kan ramme nogle hold hård, så hvis du har depth, måske prøv at gå efter nogle af de spillere der bliver ramt, jeg ville især gå efter AJ Brown, Derrick Henry, Dionte Johnson og Juju Smith-Schuster.

Hurtig gennemgang af sidste uges sælg
Chubb han havde en god uge, men han er stadig ikke involveret i kaste spillet, som Hunt er.
Conner en god uge mere, nu for Steelers en tidlig bye week, og så venter Eagels, Browns og Ravens, det er tre meget gode løbe forsvar.
Ertz havde en okay uge og han er snart Wentz eneste våben som ikke er skadet.

Hurtig gennemgang af sidste uges køb
Ekeler fik scoret et TD, og han greb 11 bolde på 11 targets, de bliver nødt til at forsætte med at give ham bolden.
Allan Robinson havde en okay kamp med Trubisky, og han blev bare bedre af at Nick Foles kom ind.
Engram, han er nok som Odell Beckham Jr, en spiller jeg bare skal stoppe med at tro på.

Sælg

Russel Wilson

Wow en sæson start 15 TD på 3 kampe. Men det sjove er Wilson havde kaste bolden flere gange i 2019 efter 3 kampe, 105 mod 103 i år. Wilson har det med at starte godt, og så går han lidt kold i november og december når vejret skifter. Lige her er der masser af tid til at få den helt rigtige pris, så ikke sælge billigt.

Josh Jakobs

En god sæson start, dog med en mindre skade, så uge 3 var ikke super. Men schedule ser sku slemt ud, de næste 7 modstandere kan blive meget svære, og en bye week, så det fremme mod slutningen af fantasy reg season. Hvis man kan få solgt ham dyrt så er det nu chancen er der.

Keena Allan

T Taylor kommer snart tilbage, og de bliver ved med at sige han er deres starter. Og hvis uge 1 er det man skal tro Allen er med Taylor så er det ikke godt. Så denne sælg kommer ned til om man tro Herbert forsætter som starter eller Taylor for chancen igen.

Køb

Deshaun Watson

Schedule indtil nu har været helt vildt, Chiefs, Ravens og Steelers, så har Texans mødt 3 af de bedste AFC hold, nu bliver deres schedule nemmere, derudover har Watson vist at han stadig kan spille selv uden Hopkins. Jeg vil regne med at Watson er en sikker QB 1 de næste 4 uger minimum, hvis ikke resten af sæsonen.

David Johnson

Se Watson med schedule. Han har fået over 90 % Texans snaps de første 3 uger. Har mødt to af de bedste forsvar de sidste to uger. Og han er stadig RB 21 i år. Nu skal de møde Vikings som har tillad modstandernes RB store uger i år.

DJ Moore

Nr 15 i yard grebet og nr 12 i targets. Men ingen TD, og det tro jeg ikke forsætter. Vild stat er at Teddy Bridgwater har en % catchable targets på 87,8% når han kaster til alle andre end DJ, mens han er på 62,5 % til DJ. Hvis det bliver bedre og DJ for nogle TD så er hanen fantasy WR 1 igen.

Relaterede

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Back to top button
Close

Du har sat Adblocker til!

Du støtter os ved at lukke din adblocker ned på FantasyMeister