Fantasy

Køb og Sælg uge 2

Uge 2 overstået. Jeg håber det gik godt for alle. Det positive: Der er stadig football og ikke nogle nævneværdige problemer med Covid-19 lige nu. Det negative: NFL er blevet det nye Game of Thrones og man ved ikke om ens yndlingskarakter kommer til at være med den efterfølgende uge.

To uger og der har været flere store skader, end jeg kan huske i de over 20 år jeg har set NFL. Håber jeres hold overlevede denne uge eller at I har dybde nok til at forsætte med at kæmpe. Husk, nu er sæsonen i gang, og waivers bliver utrolig vigtige. Så følg med i artiklen hver uge, det er meget vigtigt i år, med skader og evt sygdom

Men en anden måde at forbedre sit hold på er via trades. Har man dybde på en position kan man bruge det til at forbedre sit hold på andre positioner.

Hurtig gennemgang af sidste uges sælg:
Mostert, han så sku god ud, men blev skadet så nu er det McKinnons tur.
Watkins kom ned på jorden præcist som sidste år.
Waller var TE 1 og ser ud til at forsætte, så det ligner et kæmpe miss.

Hurtig gennemgang af sidste uges køb:
Mixon, bedre i uge 2 og han fik 4 targets og greb alle.
Kirk, ikke meget bedre end uge 1.
Herndon 4 targets, men greb kun en bold, og Jets ser meget dårlige ud.

Sælg

Nick Chubb

Super uge 2 imod Bengals. Nick Chubb er dog meget lidt (1 target) en del af kasteangrebet, hvor det er Hunt, der er den mest involverede RB. Hunt for også masser af løbeforsøg.

De næste 4 uger skal de møde Washington, Cowboys, Colts og Steelers. Jeg tror ikke der er et svære schedule for en RB og uden upside i kastespillet kan Chubb gå en svær tid i møde.

James Conner

James Conner så god ud i uge 2 efter en skade i uge 1. Men i uge 2 var det primært en fumble fra Snell der gjorde, at Conner fik så meget arbejde.

Skader er en stor risiko ved Conner og Snell så god i uge 1, så de kan stadig ende med at dele arbejdet. Så nu er der en chance for at sælge efter en god uge.

Zach Ertz

To helt okay kampe, 7 targets i hver og 1 TD. Men han har kun grebet 8 af de 14 targets. Eagles OL er ramt af skader og spiller rigtig dårligt.

Wentz ser ikke god ud og har lavet 5 turnovers på 2 kæmpe. Han blev også sacket hele 8 gange i den første kamp. Derudover så har Eagles fået Miles Sanders tilbage og Dallas Goedert ligner en ny top TE. Så Ertz værdi kan risikere at falde. Sælg inden den falder endnu mere.

Køb

Austin Ekeler

Ikke over 100 yards rushing i en kamp, ingen TD og kun 5 targets.
Men Austin Ekeler har grebet 100% af de bolde der er kommet hans vej i kastespillet.

Angrebet så bedre ud med Justin Herbert i uge 2 end det gjorde med Tyrod Taylor i uge 1, hvor Ekeler også gik fra 1 target i uge 1 til 4 i uge 2. Hvis angrebet bliver bedre, så er chancen for at Ekeler finder End zone også større.

Schedule er ud over Bucs i uge 4 rigtigt godt. Tror dette bliver eneste chance for at købe Ekeler inden hans værdi stiger markant.

Allen Robinson

8 bolde grebne for lidt over 100 yards og 0 TDs. Det er ikke imponerende.

Men nu skal de møde Falcons, som ikke har kunnet lukke ned for nogle WRs i år. Og de næste 8 uger, så er det kun en match up med Colts forsvar som gør mig lidt nervøs.

Bears kommer til at møde flere gode angeb over de næste par kampe, hvilket betyder de skal ud og kaste for at følge med.

Evan Engram

Endnu en talentfuld spiller med under 100 yards og 0 TDs. Dog giver de 15 targets som tight end et håb om mere fra Evan Engram. Flere af disse targets var i Red zone, så jeg er sikker på at TDs nok skal komme.

Derudover så har Giants mistet Saquon Barkley og Sterling Shepard, hviket formentlig betyder at deres angreb bliver mere fokuseret omkring to eller tre spillere. Deres kampprogram er ikke super, men heller ikke skræmmende.

Hvis I kan lide det vi laver her hos FantasyBoss, så giv os et like på vores FantasyBoss facebook side og følg os på twitter.

Relaterede

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Back to top button
Close

Du har sat Adblocker til!

Du støtter os ved at lukke din adblocker ned på FantasyMeister