Fantasy

Køb og sælg uge 1

Køb og sælg uge 1

Så kom den første uge endelig, og med stor glæde for det var slet ikke sikkert, der ville blive spillet football i år. Det er langt tid siden der blev spillet fantasy, og jeg håber jeres hold gjorde en god indsats.

Det har været en alt for lang off-season, med mange store ændringer hos de forskellige hold. Og så var det en offseason som ingen anden.

Det er svært at trade allerede efter uge 1. Folk er nemlig normalt meget glade for de spillere de har draftet, hvilket også gør det meget svært at købe højt-draftede spillere.

Det er sikkert også svært at få sig selv til at sælge spillere som scorede højt i uge 1, for hvad nu hvis det forsætter. Der er allerede meget spekulation i gang.

Det vigtigste er ikke at trade efter spillere som scorede mange point bare fordi de scorede point.

Til gengæld ville jeg gå efter spillere der skuffede. Nick Chubb, Saquon Barkley, Mike Evans eller George Kittle. Det er ikke sikkert nogle vil sælge dem, men det skader ikke at prøve.

Man kunne også snakke om Odell Beckham Jr, men den tror jeg ikke jeg skal falde i for tredje år i træk.

Jeg har ham i for mange ligaer allerede, især i dynasty, og han er en af mine yndlingsspillere, så tror bare det er mine alt for OBJ-farvede briller som skriger “køb ham nu”. Den prøver jeg at lade være med at falde i igen.

Sælg

Raheem Mostert, RB, San Francisco 49ers

Raheem Mostert havde en stor uge 1, men det kom primært på et langt TD catch. Han er klart den hurtigste RB, men ikke nødvendigvis den klart bedste RB hos 49’ers. Jerick McKinnon var tilbage og Tevin Coleman så okay ud.

49’ers schedule ser ret god ud, men jeg regner med at de forsætter med at fordele bolden mellem de 3 RBs.

Sammy Watkins, WR, Kansas City Chiefs

Sammy Watkins havde igen i år en stor uge 1. Sidste år var jeg sikker på at det endelig var hans år, men i år tror jeg bare ikke, at det kommer til at forsætte.

Han blev helt sikkert draftet lavt, så kan man sælge ham er der helt sikkert god værdi at hente.

Darren Waller, TE, Las Vegas Raiders

Han havde en okay uge 1. Darren Waller greb 6 af 8 bolde. At få 8 targets som TE er godt.

Over de næste par uger kommer de to rookie WRs til at blive integreret mere i angrebet og de næste 6 uger er ikke gode for Raiders angreb. Saints, Patriots, Bills, Chiefs, Bye week og så Buccaneers.

Selv Josh Jacobs ville jeg godt kunne sælge, hvis nogen overbyder.
Tror man kan købe begge tilbage i deres bye week billigere end det man har solgt dem for.

Køb

Joe Mixon

Kun ét catch. Joe Mixon løb bolden under 20 gange, og fik kun 71 yards tilsammen.

Chargers har et godt forsvar, især oppe foran, så noget af grunden skal helt sikkert findes der.

Nu skal Mixon møde Browns og deres LBs er ikke skræmmende. Jeg er sikker på at de kommer til at give ham bolden mere, og han kommer til at få flere catches.

Christian Kirk

Næstflest targets på sit hold men kun et catch for 0 yards. Fantasymæssigt så det ikke godt ud efter uge 1 for Christian Kirk.
49’ers har et godt forsvar som bare ikke kunne stoppe Kyler Murrays løb eller Deandre Hopkins.

De næste 3 uger er det Football Team (Washington, red.), Lions og Panthers. Det er gode matchups for Kirk, de hold kommer sikkert til at fokusere på at stoppe Kylers løb og Hopkins.

Det betyder at Kirk kan være åben og forhåbentlig kan han gribe nogle af de targets han får.

Chris Herndon

Chris Herndon greb 6 af 7 bolde, men fik kun 37 yards. Jets angreb lignede en joke i uge 1, hvor Jamison Crowders lange TD var det eneste højdepunkt.

Nu er Bell er ude med skade og Frank Gore ligner deres starter. Gore har spillet i en evighed og snart så gammel at han kan spille med sin søn, der lige er startet i College, hvis Gore holder 3 år mere. Det ville være lidt en joke hvis vi så far og søn spille i NFL samtidig.

Herndon ligner dog et lyspunkt på det dårlige Jets angreb. Jeg vil tro hans targets forbliver oppe, og så kan han være en god TE for fantasy.


Hvis I kan lide det vi laver her hos FantasyBoss, så giv os et like på vores FantasyBoss facebook side og følg os på twitter.

Relaterede

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Se også

Close
Back to top button
Close

Du har sat Adblocker til!

Du støtter os ved at lukke din adblocker ned på FantasyMeister