Fantasy

Køb og sælg

Uge 4 er spillet, jeg håber I alle har haft held og kvalitet til at vinde denne weekend.

Men selv hvis man har tabt flere kampe end man har vundet, så er det ikke overstået, fantasy vindes ikke på draft day, man kan stadig finde ting på waiver wire, og forbedre sit hold gennem trades.
Kig på de andre hold hvor er de, 4-0 eller 0-4, hvad mangler de, snak med dem hvor du ser mulige trades.

I uge 4, en uge hvor store stjerne skuffede.
Dak Prescott, Deshaun Watson og Russell Wilson
Mark Ingram, Phillip Lindsey og Marlon Mack
DeAndre Hopkins, Julio Jones, Odell Beckham Jr og Keenan Allen
Greg Olsen og Evan Engram
Det giver muligheder for at købe

Barkley er en af de store spørgsmålstegn. Skaden var en high ankle sprain, forudsigelserne lød på 4 til 8 uger, i starten var det mest sandsynlige at det ville være tæt på de 8, Barkley nok være tilbage efter Giants bye week. Denne mandag sagde Dr David Chao, at han mente at det er tættere på de 4 uger, og det kan betyde at det kan betale sig at købe ham. Men igen kun køb hvis man har RB depth og kan undvære ham i op til 7 uger.
Jeg har prøvet i et par ligaer, men folk er ikke i panik lige nu, men blive ved med at prøve.
Hvis man er et hold der har tabt flere kampe end vundet, og man ikke har andre RB end Barkley, så ville jeg mene at man kunne sælge ham, dog ville jeg have en ordentlig RB tilbage, en Aaron Jones plus lidt ekstra f.eks.

Sælg

Leonard Fournette 

Han løb for over 200 yards, men ingen TD, han løb 81 yards uden at score et TD.
3 af de sidste 4, 200 yards løbe kampe er kommet mod Broncos. Så derfor ligger jeg ikke så meget i de 225 yards han havde denne uge. 180 af dem kom bare i 3 Q.
Fournette er en jeg ville sælge nu, han mangler big play for mig, han bliver hentet når han prøver at løbe fra forsvaret.
Hans schedule er ikke nemt, han skal dog møde Bengels om 3 uger, men udover det ville jeg være nervøs.
En anden RB man skal nævne, som skal sælges, er Jordan Howard, stor kamp, men man kan bare ikke stole på ham.

Jarvis Landry

Han så god ud, han havde en stor kamp.
Men fik også en hjernerystelse.
Men hvis man kigger på deres næste 5 kampe så er det schedule brutalt.
Så vi ved ikke hvornår han kommer spille og når ham spiller så er det mod modstandere der er super til at lukke kaste spillet ned.
Derudover greb han kun 10 af 23 bolde de første 3 uger, Baker Mayfield har problemer pga deres OL, så hans kast bliver upræcise.

Jimmy Graham

Han har haft to gode uger og to med 0 pointe.
Dette er ugen hvor man har fået en chance til at sælge igen.
Devante Adams er ude i minimum en uge. Så måske er der nogle der tro på Graham.
Aaron Rodgers kaster bare ikke til TE nok.
Og to uger med 0 point kan tabe uger for en.
Graham kommer få uger med TD, men sælg sælg sælg nu.

Køb

Matthew Stafford

Han er på bye week, så måske er der nogle der vil droppe ham, ellers er der mulighed for at trade billigt for ham nu.
Han har set god ud, sidste år var en skuffelse, men ham havde også en brækket ryg.
Han havde været en top 6 QB flere år I træk før sidste år.
I år ser Lions angreb gode ud, K Johnson kan gribe bolden, Golladay og Marvin Jones er en af de bedre WR duo i NFL. TE TJ Hockenson fik en hjernerystelse men de har en bye week, så han kommer nok være klar i uge 6.
Jeg har hele dette angreb som køb.

LeVeon Bell

Bell har været skuffende, men Jets har også været meget dårlige, de har spillet mod to af de bedste forsvare i ligaen i Bills og Patriots, Darnold har været ude med kyssesyge, og skulle gerne være tilbage snart, Jets har cutte deres 3 QB, så det er kun Falk og Darnold lige nu.
Når Darnold er tilbage så bliver angrebet bedre, og når angrebet er bedre så er vil Bell være bedre. Bell har set god ud på film, jeg synes ikke man kan se at han havde siddet ude hele 2019. De næste par uger er ikke det bedste schedule, men så kommer der uge 9 til 15 hvor de møder nogle af de dårligste forsvare, Dolphins to gange, Bengals, Redskins og Giants. Det kan næsten ikke blive bedre.
David Montgomery, nævnte ham i uge 1 og det er snart nu eller aldrig, han får bolde meget, og Trubisky er nu skadet, så kommer Bears sikkert løbe mere.

DeAndre Hopkins

Dette var en dårlig uge, og faktisk ikke være god i de sidste 3 uger, han er dog stadig en af de kun 7 WR der har fået over 20 % af sit holds targets i alle kampe i år.
Han skal spille mod Falcons der efter K Neal skade, bare ikke ligner et NFL forsvar længere, så regn med at Hopkins for en kæmpe kamp.
Så det er nu man har en lille chance for at købe en af fantasy bedste WR.

Odel Beckham Jr

Her er en spiller hvor man kan sige ca det samme som Hopkins, dog med den forskel, som jeg skrev med Landry at Browns næste 5 uger er et af de dårligste schedule for kaste angreb.
Men i de sidste 6 uger har Browns et af de bedste schedule for kaste angreb, så OBJ er en spiller jeg ville starte med at vise interesse for nu, ikke købe på nær prisen er for god til at sige nej, men bare stille og rolig snakke de næste par uger, og så omkring uge 9 virkelig gå efter at købe ham.

Relaterede

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Back to top button
Close

Du har sat Adblocker til!

Du støtter os ved at lukke din adblocker ned på FantasyMeister