Fantasy

Klar, Parat, Start – Week 9

Make it or brake it!
Så er uge 9 igang og med en højtscorende affære imellem Tamba Bay og Atlanta er der mange fantasy ejere som føler de har fået en god start. Men det er i høj grad også nu der skal vindes hvis de forventninger man havde inden sæsonen skal opfyldes. I mange ligaer ligger feltet tæt i midten og hold med 3, 4 og 5 sejre er i princippet stadig med i kampen. Men det skal være nu!!!
Samtidig med vigtigheden af denne uge, så håner NFL os fantasy spillere ved at sætte hele 6 hold på bye week…Øv!
Men fortvivl ikke, vi forsøger igen i denne uge at hjælpe dig med et par spot starts.

Ugens fidus:

Dak Prescott – QB Cowboys
Rookie sentationen Dak Prescott har scoret over ti fantasy point i alle hans kampe i år. En blanding af præcise kast og hans evne til selv at løbe med bolden har trukket sammenligninger med Russel Willson. Altså en rask Russel Willson!!
I denne uge skal Dak op imod Cleveland Browns, som på trods af den seneste uges forstærkning, ikke er nogen frygtindgydende modstander. Browns har lykkedes med at holde nogle kampe tætte, men det ser jeg slet ikke være tilfældet i dette matchup. Jeg tror Elliot og Prescott fortsætter deres rookie show og løber lige over Browns. Det er klart, at der er en reel mulighed for at Elliot stjæler hele showet, men med Dez Bryant tilbage på holdet vil Dak også blive bedt om at kaste. Jeg tror Dak får et minimum af 15 fantasy point! og med lidt held så runder han også 20 point i denne uge. Mangler du en QB bør du ikke være det mindste nevøs for at starte Dak Prescott!!

Start dem:

Kyle Rudolph – TE Vikings
Vikings har efter en god start tabt to kampe i streg, og en stor del af skylden ligger hos en meget dårlig offensiv linje og et ikke eksisterende løbespil. Men på trods af nederlagene er det lykkedes for Kyle Rudolph at gribe 10 bolde på 17 targets i de kampe. Han er med andre ord meget involveret og er helt sikkert også en af de første Bradford går til. Ofte betyder en dårlig offensivlinje at det dybe kast bliver fjernet, da spillene ikke når at udvikle sig før Bradford er nødsaget til at kaste. Men Rudolph er ikke en dyb trussel, men et sikkerhedstæppe for Bradford! I denne uge skal Vikings op imod Lions på hjemmebane, og Lions rangerer som det dårligste hold mod TE. Jeg tror på en solid kamp fra Rudolph med tæt på 10 fantasypoint, og for en TE kan det vise sig at være et rigtig godt spil. Ind med Rudolph, hvis du mangler Gronk eller Miller på TE positionen. Han skal nok fylde rollen pænt ud.

Kenny Stills – WR Dolphins
Miami Dolphins skal i denne uge op imod et Jets forsvar, hvis backfield er i store problemer. Den aldrende Revis virker som en færdig mand og opgiver konstant store spil til de hurtige WRs. Ind træder Kenny Stills, som er Miamis dybe våben, og som i sidste uge greb 5 boldefor 100 yards og et TD. Stills er selvfølgelig lidt et wildcard for dit fantasyhold, men Tannehill kastede bolden 8 gange efter Stills i sidste uge og hvis den trend fortsætter så tror jeg på at Stills brænder Jets dybt på minimum et spil.
Du kan risikerer at Stills ikke laver mere end 1 point, men du kan også få 15-18 point. Og mod denne Jets secondary og et forsvar som formodentlig vil forsøge at stoppe et pludselig meget relevant løbeangreb fra Dolphins. Jamen så tror jeg meget mere på 15 fantasypoint. Sats og smid Stills ind!

Torrey Smith – WR 49ers
Endnu mere end Kenny Stills så er Torrey Smith denne uges All or nothing spil. Smith har haft fantasypræstationer på 0.3 og 1.7 point i denne sæson, men har modsat også ramt 14,25 point i en kamp. Sidder du og mangler en at smide ind i din flex i en dyb liga, eller er du 49ers fan og er træt af at det kun har været Hyde der har kunne spilles i år. Jamen så er det tid til at smide Torrey Smith ind. I denne uge skal 49ers nemlig op imod New Orleans Saints, som er meget eksplosive på angreb, men tvivlsomme på forsvaret. Hvis 49ers skal have en chance for at følge med evige unge Brees, så bliver Chip nødt til at bede Kaepernick om at kaste bolden ned af banen. Og jeg tror det bliver Torrey Smith som træder frem på senen og griber et længere TD. Jeg siger ikke at Smith giver dig 15+ fantasypoint, men i en stor bye week, kunne han byde ind med 12. Og det kan godt vise sig at være nok til at være spilbart! Luk øjnene – ind med Smith og lad så vær med at sætte dig og se kampen. Det kan nemt gå hen og blive i fjerde quarter først, at Smith griber sine bolde. Så sluk og håb at når du kigger efter kampen. Så har det været pinen værd!

Bænk dem:

Derek Carr – QB Raiders
Kan man overhovedet det? Bænke en mand, der leverede en fænomenal præstation samt en franchise rekord i den seneste kamp. Han kastede imponerende 4 touchdowns og for hele 513 yards. Jeg siger ja. Det gør jeg fordi, at det trods alt var imod Bucs. Nu skal man hverken forklejne dem eller Carr’s præstation, men denne uges modstand er en ganske anden. Broncos kommer på besøg i hvad der bør blive et brag af en kamp. Du må ikke lade dig forblænde af Carr’s flotte tal fra sidste uge, for det kommer ikke til at ske igen. Broncos er det hold, der tillader færrest fantasypoint til den quarterback de møder. Blot 12 point i snit bliver det til og det er på ingen måde nok for en startende quarterback i fantasy football.. Det er bye week, så du kan blive nødt at vælge Carr, men kig lige på waiveren inden du tager den beslutning. En spiller som Nick Foles har bedre muligheder i mind øjne.

Ryan Mathews – RB Eagles
Det har været meget op og ned for Mathews i denne sæson. Lige netop det er et problem i fantasy football. Man vil gerne have stabile præstationer. Det får man ikke fra Mathews. Tilmed forlyder det, at Darren Sproles vil få flere og flere bolde at arbejde med. Det har man allerede set i de forrige kampe. Ja faktisk har Doug Pederson udtalt, at han overvejer at gøre Sproles til starter. Hvis du stadig vil benytte Mathews i denne uge, hvor der er mange hold på bye week, skal dette mulige scenarie naturligvis følges tæt. I forhold til ugens kamp er det heller ikke det bedste match up. Giants er et af de bedre hold til at stoppe løbet og de har blot tilladt 5 touchdowns til runningbacks. Senest blev Gurley i London holdt til blot 57 yards via løbet. I en kamp, hvor Mathews som minimum kommer til at dele med Sproles, må det blive en tur på bænken i denne uge.

Marvin Jones – WR Lions
Gassen måtte næsten gå af ballonen på et tidspunkt.  Marvin Jones startede sæsonen fremragende, men nu kommer der ikke mange fantasypoint fra hans hænder. Det er for alvor blevet hverdag. Han har ikke lavet mere end 10 fantasypoint i én kamp siden uge 3. I denne uge skal han tilmed møde et sultent forsvar fra Vikings, der hjemme i Minnesota har noget at bevise. 2 kampe i træk er tabt og det skal der laves om på nu. Vikings statistik er nedslående læsning for de receivere, som de møder. Kun Broncos tillader mindre fantasypoint til receivere, så derfor er dette ikke ugen, hvor man skal forvente, at Marvin Jones vil levere en kamp, som i starten af sæsonen. Derudover slås Jones desuden med en skade i foden og er han ikke 100 procent klar gør det naturligvis situationen endnu værre. Bænk ham og håb på, at han vender tilbage fra Lions’ bye week med fornyet energi.

Travis Kelce – TE Chiefs
Ny quarterback for Chiefs er Nick Foles. Han var allerede på banen i sidste kamp, da Alex Smith fik et knock out. I den tid Foles spillede, så man ikke meget til Kelce. Det kan være ildevarslende for Kelce i denne uges kamp mod Jaguars. Især når man ved, at Jaguars dækker godt op imod tight ends. Der er kun én tight end, der har scoret imod dem og her skal vi helt tilbage til uge 2, hvor Antonio Gates kom i end zone. Derudover er det kun Delanie Walker, der har formået at gribe for mere end 42 yards imod Jaguars’ forsvar. Kigger vi på tallene giver det et snit på under 5 fantasypoint til de tight ends, som Jaguars møder. Der er dog en smule der taler for Kelce. Jaguars ligner et hold, der er slået op i banen og de får en svær kamp i Kansas City. Derfor kan Kelce startes i denne uge med 6 hold på bye week. Må dog lige nævne, at Dennis Pitta er tilgængelig i mange ligaer. Jeg spår ham en bedre kamp end Kelce.

Skrevet af Brian Ejersbo Jensen & Jesper Kjærulff (Dynasty 2544)

Tags

Relaterede

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Back to top button
Close

Du har sat Adblocker til!

Du støtter os ved at lukke din adblocker ned på FantasyMeister