Fantasy

Keep, Cut, Trade – Week 7

Jack of all trades edition
I denne uge vil jeg tackle, hvad man kan kalde, den menneskelige version af en Schweizerkniv. Tight Ends skal kunne lidt af alt på en bane. De skal kunne blokke for løbespillet, de skal selv kunne løbe bolden og vigtigst af alt skal de kunne gribe bolden. Jeg vil i løbet af denne artikel besvare de tre gyldne spørgsmål med de tre højest scorende TE’s som valgmuligheder. Hvem skal blive på mit hold, hvem skal sendes videre til en anden og hvem skal smides på porten? De tre TEs der inden 6. spilleuges start har scoret flest FP er Greg Olsen, Martellus Bennet og Jordan Reed.

KEEP
Jeg vælger at beholde Greg Olsen i denne uge. Manden har været ”mr. Reliable” i adskillige sæsoner nu, og siden 2014 har han kun haft en håndfuld kampe hvor han ikke har været værd at starte. Han er aldrig skadet, han producerer point uanset hvem der kaster bolden til ham og i denne sæson har han produceret uanset hvilket DEF han har været oppe imod. Han snitter i denne sæson 13FP pr. kamp, og de to gange hvor han har scoret mindre har det været imod henholdsvis Broncos og Vikings DEF. En anden grund til at beholde Greg Olsen er hans schedule i fantasy playoffs. Skulle du være så heldig at nå dertil så kan du se frem til at Olsen møder Chargers i uge 14, Redskins i uge 15 og Falcons i uge 16. Vigtigst er hans matchup i finale ugen. Sidst Olsen mødte Falcons scorede han 15.6FP, så med Greg Olsen på banen i den uge er du allerede et skridt tættere på trofæet.

CUT
De to sidste spillere har jeg faktisk utrolig svært ved at graduere. Jeg synes umiddelbart at der er rigtig mange argumenter for at smide dem begge to ud og lige så mange argumenter for at trade dem. I sidste ende var der to ting der hjalp mig til at træffe valget, nemlig: 1. Tom Brady og 2. Jordan Reeds skadeshistorik. Disse to ting er årsagen til at jeg smider Jordan Reed på porten. Jeg mener personligt ikke at der findes en bedre TE i ligaen hvad receiving angår. Jordan Reed er et atletisk monster der er stor, hurtig, løber gode ruter og har bløde hænder. Men! Og dette er et gigantisk men! Alle disse ting holder stik når han er på 100%. Han blev i lørdags dømt ude af denne uges kamp grundet endnu en hjernerystelse. Det er altså den fjerde hjernerystelse i NFL og den sjette hjernerystelse i alt. Jeg er en person der, i fantasysammenhæng, gør alt hvad jeg kan for at holde mig langt væk fra spillere med skadesproblemer, og derfor bliver jeg desværre nødt til at smide Jordan Reed på porten.

TRADE
Det efterlader Martellus Bennet til at blive tradet, og hvilken sæson at få lov til at trade ham i. Martellus Bennet har været en TE i NFL siden 2008. I løbet af disse 8 sæsoner, og nu 5 kampe inde i hans 9., har han passeret 100yards receiving i 4 kampe. 2 af disse 100yard kampe er kommet i denne sæson, og det er vel at mærke uden Tom Brady. Hvad betød det så for Martellus Bennets værdi at både Gronkowski og Brady kom tilbage? Absolut ingenting! Manden greb 6 bolde for 67 yards og 3 TDs. Patriots elsker at køre spillet gennem deres TEs og Gronkowski og Bennet er perfekte til dette. Det ville ikke overraske mig hvis de begge lå i top-3 af fantasy TEs når sæsonen var forbi. Martellus Bennets værdi har allerede ramt sit loft for sæsonen og det er derfor man skal sælge ham nu. Sell High, Buy Low.!

Er du enig eller uenig? Hvordan ville du have placeret de tre spillere? Giv din mening til kende i kommentarfeltet på Facebook

Skrevet af Jannick Teige (Dynasty 2544)

Relaterede

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Back to top button

Du har sat Adblocker til!

Du støtter os ved at lukke din adblocker ned på FantasyMeister