Fantasy

Keep / Cut / Trade

Spilleuge 8:

Det er fredag og det er tid til ugens Keep / Cut / Trade. Efterdynningerne af London kampen er ved at lægge sig og vi skal i denne uge kigge på flere Rookies! Vi har set på QBs og WRs, så nu er det Rookie Runningbacks! Der er 3 RBs der har været meget hype omkring fra årets start, Josh Jacobs fra Oakland Raiders, Miles Sanders fra Philadelphia Eagles og David Montgomery fra Chicago Bears. Disse 3 spillere har været årets bedste Rookies på deres position, så nu skal de under min kærlige behandling. Mon i er enige?

Keep:

Den er måske den nemmeste hidtil, men alligevel synes jeg det var svært at vælge mellem hvem jeg ville beholde. Josh Jacobs vælger jeg at beholde. Han har været ret stabil hele sæsonen igennem. Han har scoret 107,2 FP i PPR og det er ganske godt. Han er den sikre starter hver uge for Oakland, og deler kun “backfield” med de andre RBs i tilfælde af skader og han lige skal have en lille pause. Dette er med til at han er min klare “Keep” for denne uge. Oakland er ikke et dårligt hold, og deres kampprogram er heller ikke det værste fremover! Så behold Josh Jacobs! Hvis du absolut vil trade ham – så skal du have meget i retur!

Cut:

Ja så er Cut tid og det blev Miles Sanders! (87,8 FP) jeg er bare ikke fan af Doug Pedersons behandling af Runningbacks. Ikke når det handler Fantasy. Vi har en Miles Sanders der er rigtig god til at gribe bolden, og det sker næsten lige så ofte som Montgomery i Bears. Hvis nu han blev gjort til 1 RB, så skulle i se løjer – men det sker bare ikke, og derfor er både Howard og Sanders 2 Flex spillere i mine øjne hver uge, hvor jeg ville starte både Montgommery og Jacobs som RB2! Godt nok har Eagles og Miles Sanders et væsentlig nemmere kampprogram. Desværre Miles – You are OUT!

Trade:

Det var meget svært at vælge hvem jeg ville trade og cutte. Men jeg vil nok starte med at trade væk David Montgomery (77,3FP). Han er også den vigtigste RB på et Chicago Bears mandskab, som virkelig halter! Men Montgomery får flere og flere kast og løber mere og mere. Det ser lovende ud. Specielt efter en kamp, som de lige har haft mod Chargers. Det er nu du skal sælge ham. 135 yards og 5 targets det virker rigtig godt! 20,7 FP i denne runde. Så sælg sælg alt hvad du kan, for resten af året, så ser det måske ikke så godt ud. Deres kampprogram kan godt se problemfyldt ud. Men man ved jo aldrig!

Det var så det for denne uge – kom endelig med jeres meninger her på siden eller på Facebook! /Kim.

Tags

KimNeuchChr

Jeg er 43 år og har fulgt NFL siden 1988/89 sæsonen og blev med det samme Cincinnati Bengals fan pga deres flotte hjelme samt #30 Ickey Woods. Har spillet fantasy siden 2001 - primært Redraft med IDP (forsvarsspillere) og en smule Keepers. Nu er jeg blevet hooked på Dynasty Football og bruger meget af min fritid på NFL hele året rundt! Min lille hobby er også at styre Cincinnati Bengals Denmark siden på FB.

Relaterede

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Se også

Close
Back to top button
Close

Du har sat Adblocker til!

Du støtter os ved at lukke din adblocker ned på FantasyMeister