Fantasy

Keep / Cut / Trade:

Spilleuge 6:

Yes sir det er ferie her i Kim Land. Så meget ferie at jeg kunne sidde og skrive imens Kansas City Chiefs spiller imod Denver Broncos uden at skulle op til andet end mine glade børn!

Nu er det jo fredag og det betyder jo Keep, Cut, Trade tid! Jeg har bestemt at jeg går i Rookie uger! Jeg vil i de næste uger komme til at se på de bedste Rookies på diverse positoner! I dag ser jeg på Quarterback Rookies! Nogen vil mene den er lige til højrebenet, men jeg vil nu alligevel komme med et bud! Kyler Murray, Gardner Minshew og Daniel Jones er dagens emner!

Keep:

AMEN nu har du da tabt sutten Kim! Du vælger da ikke Gardner Minshew? Jo det kan du bande på jeg gør! Det kan godt være at jeg også er bidt af en flot moustache (mon konen blir glad hvis jeg også får en?), men synes han har gang i noget fantasy land! Han har scoret sammenlagt 94,19 FP, og spillet en halv kamp mindre end Kyler Murray. Man kan også sige at Murray har været klar over han skulle starte fra den dag han blev draftet. Det har Gardner ikke – han viser stort spil til tider og nok det der gør jeg vil beholde ham er også Jacksonville Jaguars kampproggram. Af virkelig hårde forsvar møder han Titans og Colts 2 gange – men det er ikke noget jeg ryster i bukserne over! En anden ting er at han har så god kemi med DJ Chark og de andre recievere, men ærgeligt at han mistede James O’Shaunessy på TE, som han også havde god kemi med. Derfor beholder jeg altså Gardner Minshew!

Cut:

Det er nok ikke den største overraskelse at jeg vælger at cutte Daniel Jones! Han har spillet 2 kampe mindre end Kyler Murray men har kun scoret 61,44 FP. Det er ikke nok i det kære fantasy land! Men man må også give ham at heldet har ikke været med ham, for hans bedste spillere omkring ham er hele tiden skadet! Ud over det har modstanderne også været ganske habile modstandere på forsvaret! Det bliver heller ikke nemmere i den nærmeste fremtid hvor han skal op i mod, Packers, Lions, Bears osv. Når fantasy playoffs starter kunne han være en lille diamant at samle op igen – for der møder de Dolphins, Washington og Eagles 2 gange! Så hold øje!!!

Trade:

Kyler Murray – 7 bedste fantasy QB med 126,36 FP! og ham vil du trade væk Kim? Ja bare af navnet og hele hans hype før sæson start og nu her i sæsonen kan du måske få lidt hjælp til din flex spot eller en desperat sjæl der lige har mistet Mahomes og ikke har en backup QB! Ud over det så synes jeg ikke at han endnu har fået den helt store kemi med sine recievere og lever alt for meget på sit løb. Det kommer til at gøre ondt i fremtiden når de skal til at møde hård modstand. Arizona Cardinals skal op imod 49ers x2, Saints, Buccaneers, Rams x2 og Steelers! Det er habile og kloge hold til at stoppe løbet! Derfor ender jeg med at trade Kyler Murray!

Jeg håber jeg har prikket til jeres indre fantasy nørd og i har lyst til at diskutere – så giv dem endelig til kende her i kommentarfeltet eller på facebook. /Kim.

Tags

KimNeuchChr

Jeg er 43 år og har fulgt NFL siden 1988/89 sæsonen og blev med det samme Cincinnati Bengals fan pga deres flotte hjelme samt #30 Ickey Woods. Har spillet fantasy siden 2001 - primært Redraft med IDP (forsvarsspillere) og en smule Keepers. Nu er jeg blevet hooked på Dynasty Football og bruger meget af min fritid på NFL hele året rundt! Min lille hobby er også at styre Cincinnati Bengals Denmark siden på FB.

Relaterede

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Se også

Close
Back to top button
Close

Du har sat Adblocker til!

Du støtter os ved at lukke din adblocker ned på FantasyMeister