FantasyIkke-kategoriseret

Keep / Cut / Trade

Spilleuge 4.

Hej og velkommen tilbage! Så er det fredag, hvor mange inklusiv mig selv glæder sig til at have weekend. Weekend er lig med tid til at læse de mange artikler jeg ikke har nået at læse, rette mine 15 fantasy hold, og ikke mindst football søndag aften.

De første 3 uger har jeg set på Quarterbacks, Runningbacks og Widerecievers. Derfor har jeg valgt at sætte fokus på nok den sværeste position at finde ud af – nemlig Tightends! Det er så svært – da de ofte er rigtig gode i en uge og så 2 uger senere så er de bare bunden af 4 division! Men jeg vil rette fokus mod dette års 3 unge og hotte TEs! Nemlig, Will Dissly fra Seattle Seahawks, Mark Andrews fra Baltimore Ravens og Darren Waller fra Oakland Raiders. De er nok de 3 TEs jeg er mest oppe at køre over i dette år! Lad os så få sat spillerene på kortet.

Keep:

Jeg overrasker nok lidt ved at sige at jeg beholder Will Dissly. Et nyt navn! Jeg er pjattet med ham! Han griber ALT der kommer hans vej. Han havde før nattens kamp 19 ud af 22 Targets, 4 TDs 181 yards. Efter nattens kamp 4 ud af 4 og 81 yards. Russel Wilson er glad for ham og de ser ud til at han er hans favorit target ud over Lockett. Jeg synes han virker som den der ser mest spændende ud også i PPR. Det at han ikke taber bolde og griber stort set alt der kommer hans vej og Russel Wilson er en god og mobil QB, gør at hans upside er så stor at jeg bare MÅ eje ham!

Cut:

Nu får jeg sikkert ørene i maskinen her på siden, men jeg vælger at cutte Mark Andrews. Han startede som lyn og torden, men hans targets er faldet meget de sidste kampe i kræft af at Baltimore har mødt bedre modstand og at Lamar Jackson ser menneskelig ud og at hans kast er blevet mere upræcise! 23 ud af 32 targets. En ting som også bekymrer mig med Mark Andrews er også at han er på skadeslisten hver uge. Baltimore har 3 habile TEs så på et eller andet tidspunkt kan ved en skade hurtig skifte momentum. Det kan godt være han har haft flere FP end Dissly i de første 4 uger – men jeg vælger altså at smide ham på porten!

Trade:

Darren Waller passer perfekt ind i Grudens angreb, små hurtige kast fra Derek Carr, og han er PT den spiller af disse 3 TEs der har flest targets 37 og 33 grebne bolde og det er guld værd i en PPR liga! Han er et must start i enhver PPR liga og hvis man har ventet i sin draft og hapset ham langt nede eller på Waiver wire – så har man ramt guld ligesom med Dissly. Problemet er PT at han ikke har scoret TDs, og det er derfor jeg hellere vil trade ham end beholde ham. MEN hvis han nu begynder at score TDs – så er han absolut en keeper! En anden ting som gør at jeg også trader Waller er at han spiller på et dårligere hold end Dissly og derfor må han af mit hold!

Ja det var min uges tanker – håber på en masse debat denne uge! Her på siden eller på Facebook! Ses derude! /Kim

Tags

KimNeuchChr

Jeg er 43 år og har fulgt NFL siden 1988/89 sæsonen og blev med det samme Cincinnati Bengals fan pga deres flotte hjelme samt #30 Ickey Woods. Har spillet fantasy siden 2001 - primært Redraft med IDP (forsvarsspillere) og en smule Keepers. Nu er jeg blevet hooked på Dynasty Football og bruger meget af min fritid på NFL hele året rundt! Min lille hobby er også at styre Cincinnati Bengals Denmark siden på FB.

Relaterede

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Back to top button
Close

Du har sat Adblocker til!

Du støtter os ved at lukke din adblocker ned på FantasyMeister