Fantasy

Keep / Cut / Trade

Endelig tilbage. Et stort undskyld skal der komme fra min side. Har ikke haft tid til at skrive de sidste 4 uger! Masser af VM i Cykling i Leuven, arbejdspres og sygdom.

Det må jeg også konstatere at mine fantasyhold i den grad har lidet under. 23 hold har jeg at holde styr på, men der er hold der godt kunne trænge til et par trades her og der. Der er specielt et hold jeg nok må indrømme, trænger til en kæmpe overhaling, hvor jeg heller ikke har været hurtig nok på waiveren. Må indrømme blankt – det har været den ringeste draft siden jeg startede med Dynasty! Jeg må i denne uge starte RBs som McKissic, Mckinnon eller Ingram (Barkley, Chubb er ude samt Byeweeks) Derfor orker jeg ikke mere RB tanker som sidst, men vi skal se på Wide Receivers!

Spilleuge 5:

Efter 5 spilleuger og ingen har haft byeweek, så vil jeg se på de 3 spillere der blev draftet i gennemsnit, som de 3 højeste WRs i Redraft! Davante Adams, Tyreek Hill og Stefon Diggs. Let the Keep Cut and Trade Begin!

Keep:

Jeg kommer til at Keepe Davante Adams. Manden har godt nok ikke lige så mange point, som Tyreek Hill feks, men han har 10 flere targets i denne sæson end Tyreek Hill og ikke mindst den spiller med flest targets overhovedet. Adams og Aaron Rodgers har bare en kemi som ingen andre og ud over det så er der virkelig ikke mange andre spillere der suger targets fra ham! Det er en kæmpe fordel at ikke skulle dele de targets med andre. Så jeg er helt klar på samme side som Thomas Køsters WR Ranking, lige her. For guds skyld – trade ikke Adams!!!!

Cut:

Dem der har draftet Stefon Diggs meget tidligt – må virkelig rive sig i håret over dette års produktion. Han har næsten lige så mange targets (48), som Tyreek (51) i denne sæson, men fantasypoint er det ikke blevet meget af! 57,4 point i 0,5 PPR, som jeg altid går ud fra i denne artikel. Der er simpelhen for mange våben i det offence. Josh Allen fordeler altså hans kast til rigtig mange! Specielt sluger Emmanuel Sanders alle Touchdowns lige nu sammen med Dawson Knox. En sidste ting er også at Josh Allen ikke har været super skarp i starten af sæsonen på hans lange kast til Diggs. Diggs har kun 28 grebne bolde ud af 48 targets. Selvfølgelig er det ikke alt Josh’s fejl, men det er med til at det ikke ser godt ud PT. Derfor cutter jeg Stefon Diggs.

Trade:

Tyreek Hill bliver manden jeg kommer til at skippe væk denne omgang. Selvom han er manden med flest fantasypoint af de 3. 96,6 FP er det blevet til på kun 51 targets og 37 receptions. Hvorfor tager jeg så Adams i stedet for Hill? Han har jo ligaens nok bedste QB rendende bag Kansas O-line og nogle af de mest eksplosive plays, Men i denne sæson kniber det lidt en gang i mellem med deres offence. Ud over det, så har Patrick Mahomes også en anden darling i det offence i Travis Kelce. Der er væsentlig flere munde at mætte i Kansas og derfor vil jeg hellere trade væk Hill, end at skulle af med Adams.

Det var så det for denne uge og hvis I har kommentarer til mig her på Fantasyboss.dk eller, hvis I har specifikke spørgsmål om hvem I mener skulle Keepes, cuttes eller trades, er I velkomne til at skrive til mig/os på Facebook FantasybossTwitter eller direkte til mig på twitter @kimneuchchr

KimNeuchChr

Jeg er 44 år og har fulgt NFL siden 1988/89 sæsonen og blev med det samme Cincinnati Bengals fan pga deres flotte hjelme samt #30 Ickey Woods. Har spillet fantasy siden 2001 - primært Redraft med IDP (forsvarsspillere) og en smule Keepers. Nu er jeg blevet hooked på Dynasty Football og bruger meget af min fritid på NFL hele året rundt! Min lille hobby er også at styre Cincinnati Bengals Denmark siden på FB.

Relaterede

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Back to top button

Du har sat Adblocker til!

Du støtter os ved at lukke din adblocker ned på FantasyMeister