FantasyIkke-kategoriseret

Keep / Cut / Trade

Så er det lørdag og ja vi er faktisk igang med uge 2. Sidste år kom KCT om fredagen, men nu vil den fremover komme primært Lørdag og en gang i mellem om fredagen.

Sikke en uge med dejligt resultat for Bengals. Det er jo ingen hemmelighed at jeg holder med Bengals – men hjertet bliver ofte parkeret når det handler om fantasy. Mon det bliver sådan i år;-)

Ligesom sidste sæson kommer jeg til at debattere om 3 spillere, og det kommer jeg til igen i år. Dette er primært Redraft vi snakker om, men sidst på sæsonen kommer jeg til at tage lidt fat på Dynasty delen! Men nu skal vi igang.

Spilleuge 1:

I år kommer jeg til at starte med den alt overskyggende position i min verden når vi snakker Redraft – nemlig RB positionen. Det kan være så svært at finde de 2 pladser – Specielt hvis man redrafter tidligt på sæsonen. For igen i år har vi mistet allerede en del RBs inden sæsonen startede.

Ofte deler jeg, inden året går igang, med at indele dem i “tiers”, dvs Tier 1 – de åbenlyse bedste, Næst bedste osv. I denne uge så kigger jeg på 3 spillere der ligger i tier 3. Dvs spillere jeg ville tage lige omkring 1.12 og 2.12. Det er Austin Ekeler, Najee Harris og Joe Mixon. Let the Keep Cut and Trade Begin!

Keep:

Jeg kommer til at beholde Joe Mixon i denne omgang. Men jeg var virkelig VIRKELIG tæt på at tage ham som “trade” kandidaten – For jeg tror virkelig at jeg ville kunne få en god deal og sælge ham, imens hans værdi er høj! Men jeg beholder ham af den grund, at Zac Taylor kommer til at skåne Joe Burrow og vil løbe så meget de kan. 29 carries blev det til at 4 catches ud af 4 kastede bolde.

Det kommer til at have stor værdi i de næste par kampe. Der skal de møde Bears, Steelers, Jaguars, Green Bay og Lions de næste par kampe og det kan sagtens gå hen og blive rigtig godt og så sælge ham efter de har mødt Jets i uge 8! Her kan de nemt være 4-4 og måske endnu bedre og scoret godt med point.

Cut:

LIGE nu kommer jeg til at cutte Najee Harris, Det handler mest om hvem de skal møde og deres angreb ikke ser super spændende ud. Det der får mig til at tro at han nok skal blive en god fantasy spiller i fremtiden for Harris fik alle 55 offensive snaps! Det er sgu ganske godt for en Rookie! Men LIGE nu så ser det ud til at det er Steelers forsvar og special team der skal vinde det for dem! Men når det nu er Steelers – så skal de nok gøre alt for at få mig til at se rigtig dum ud!!!!

Trade:

Det ender med jeg vil trade Austin Ekeler, Han havde ikke verdens mest inspirerende kamp imod Washington, men det er der ingen der forlanger! Jeg er nok heller ikke verdens største Ekeler fan, og jeg tror ikke jeg har taget ham i en eneste Redraft liga, men jeg ved der er mange Ekeler fans derude!

Det kan blive svært at trade ham lige nu, da det han egentlig er skide god til – blev han slet ikke brugt til – nemlig i kastespillet. 0 Targets! Det overraskede mig rigtig meget, men det skal nok komme igang. Det kan godt være svært at trade ham lige efter denne uge – Men De næste 3 uger kan være lokkende med 3 gode matchups!

Det var så det for denne uge og hvis I har kommentarer til mig her på Fantasyboss.dk eller, hvis I har specifikke spørgsmål om hvem I mener skulle Keepes, cuttes eller trades, er I velkomne til at skrive til mig/os på Facebook FantasybossTwitter eller direkte til mig på twitter @kimneuchchr

KimNeuchChr

Jeg er 44 år og har fulgt NFL siden 1988/89 sæsonen og blev med det samme Cincinnati Bengals fan pga deres flotte hjelme samt #30 Ickey Woods. Har spillet fantasy siden 2001 - primært Redraft med IDP (forsvarsspillere) og en smule Keepers. Nu er jeg blevet hooked på Dynasty Football og bruger meget af min fritid på NFL hele året rundt! Min lille hobby er også at styre Cincinnati Bengals Denmark siden på FB.

Relaterede

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Back to top button

Du har sat Adblocker til!

Du støtter os ved at lukke din adblocker ned på FantasyMeister