Fantasy

Keep / Cut / Trade

Keep / Cut / trade

Endelig fredag – og en af de stille slags. Der var ingen “Thursday Night Football” og jeg kunne sove relativt længe når man har 2 børn! Men sikke en sæson vi har gang i. Covid-19 rykker ved kampe og gør det besværligt for alle Fantasy managers og ikke mindst “Commish” altså dem der står for ligaerne. Men alle de bekymringer skal vi ikke have – vi skal kun bekymre os for hvem vi skal “Keep / Cut / Trade” i dette lille tanke eksperiment!

Jeg har virkelig haft svært ved at vælge hvilken retning jeg skulle gå, men jeg har det med EN position, hvor der har været en del fede ting. Derfor skal vi i dag tilbage til Widereceivers og se på årets overraskelser. I har sikkert været heldige med Robby Anderson, som blev valgt ifølge fantasypros ADP (Average Draft Position) i 12 runde af din draft! og han er jo rangeret som en WR 2 i resten af sæsonen ifølge fantasypros. (De samler nemlig over 100 eksperter og laver gennemsnittet).

Spilleuge 5:

Denne KCT kommer til at omhandle 3 Rookies der ligger meget tæt på hinanden Tee Higgins, Chase Claypool og Laviska Shenault Jr. Ja det er spillere, som ligger i FLEX “territoriet”, men jeg synes der er såååå meget at hente i de 3 spillere. Det er spillere som blev hentet i allersidste runde eller du har hevet dem op fra Waiver Wire!

Keep:

Jeg troede faktisk ikke jeg på nogen måde ville tro dette. Laviska var absolut ikke en spiller jeg troede på overhovedet, da sæsonen startede. Heller ikke hvis man tænker Dynasty. Så jeg tror ikke jeg har mere end 1 eller 2 aktier af Laviska i nogen af mine ligaer, og de er kun kommet ved Waiver Wire! Men han har overrasket mig i den grad. 28 target og 9 løb. Det kan godt være han kun har scoret 1 TD, men det skal nok komme! Han er en spiller de kan bruge i mange henseender og jeg tror han bliver mere og mere en del af dette angreb i Jacksonville. Han og Keelan Cole har lige mange targets og det er flest i Jaguars! Gardner Minshew II kommer til at kaste en del med det forsvar de har. Derfor vil jeg beholde denne uslebne diamant, som virkelig kan blive meget bedre!

Cut:

Jeps – det bliver med et blødende hjerte at skulle cutte en bengals spiller, men Tee Higgins bliver manden der skal cuttes. Jeg ser ellers at de er den spiller der i Dynasty vil blive den bedste, men det er NU vi skal vinde i redraft ligaer! 30 targets 16 catches og 2 TDs er ikke dårligt, men det kan blive meget meget bedre! Men så længe A.J. Green er på holdet vil han være tredje WR på holdet!!!

Trade:

Afsted med Chase Claypool! Det er nu du skal smede jernet! Han havde en vandvittig uge og scorede halvdelen af sine fantasy point i en kamp. Ellers har han kun i 3 kampe fået 9 targets! Når Diontea Johnson og James Washington bliver helt klar igen, så ryger han helt sikkert ned som WR4! De fandt ud af i denne kamp mod Philadelphia at de kunne bruge ham og så brugte de ham skamløst, men det er jeg sikker på at det nok skal ændrer sig igen. JuJu Smith-Schuster er clearcut WR1 og Diontea WR2, så han kan komme op som WR3 men der kæmper han også med Eric Ebron om de targets… Så Sælg alt de du kan nu….

Ja jeg beholder altså den spiller der har scoret færrest point indtil videre – men lad mig høre fra jer om jeg er HELT ude i hampen! Så hvis I har kommentarer til mig her på Fantasyboss.dk eller, hvis I har specifikke spørgsmål om hvem I mener skulle Keepes, cuttes eller trades, er I velkomne til at skrive til mig/os på Facebook FantasybossTwitter eller direkte til mig på twitter @kimneuchchr

KimNeuchChr

Jeg er 44 år og har fulgt NFL siden 1988/89 sæsonen og blev med det samme Cincinnati Bengals fan pga deres flotte hjelme samt #30 Ickey Woods. Har spillet fantasy siden 2001 - primært Redraft med IDP (forsvarsspillere) og en smule Keepers. Nu er jeg blevet hooked på Dynasty Football og bruger meget af min fritid på NFL hele året rundt! Min lille hobby er også at styre Cincinnati Bengals Denmark siden på FB.

Relaterede

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Back to top button

Du har sat Adblocker til!

Du støtter os ved at lukke din adblocker ned på FantasyMeister