Fantasy

Keep / Cut / Trade

Keep / Cut / Trade

Fodboldtrøjefredag er det i dag – ja den kan skam også bruges med Amerikanske Jersey – Men det er der ikke så mange af mine kammersjukker der forstår sig på – så det blev Newcastle trøjen der blev trukket over hovedet! Og så er det også efterårs ferie i det lille hjem! Det skal nydes!

Men det er jo ikke det vi er her for! for det er fredag og tid til Keep, Cut og Trade tanken på vores fantasy hold. HVIS nu jeg havde 3 spillere på mit hold og der skulle “keepes, cuttes og trades” hvad ville JEG gøre?

I efterårs ferien kommer jeg med en lille – hvordan har mine “tanker” klaret sig – en slags så er vi en fjerdedel inde i sæsonen. Men kan i hvertfald sige at jeg fik et rigtig rap over nallerne i sidste uges artikel! Men Rebound skal nok komme!!!

Spilleuge 4

I denne uge har jeg tænkt jeg vil tage fat i Tight Ends! Enten elsker man dem eller hader at skulle ud og lede på waiver wiren hver uge efter en man kan starte! Det er virkelig en position der er meget svær at bokse med, for det er ofte de flopper vildt! Men i denne uge vil jeg tage fat i top 3 draftede TEs! Det kommer til at handle om Travis Kelce, George Kittle og Mark Andrews!

Keep

Jeg er så skide kedelig, men jeg beholder det sikre kort. Bottom line er at jeg elsker Kelce, og han holder et fantastisk bundniveau. Med Patrick Mahomes og Andy Reid vedd roret, så er du sikker på at Kelce får mindst 6-7 targets i en kamp og det er i den grad godkendt. 13,5 Fantasy point i gennemsnit – det er dejlige tal for en Tight End! Kansas kommer til at blive ved med at gå hans vej og så er der også den sidste ting – at han ALDRIG mister en kamp! Skader preller af på manden, så du skal kun ud og hente en reserve TE, når han har bye week!!!

Cut

Egentlig vildt nok jeg vil cutte den fjerde mest scorende TE lige nu! Mark Andrews, men problemet med ham er at det enten er BOOM or BUST med ham! Han kan den ene uge have 8 targets og så den anden uge 3! Ud over det så har han ikke verdens mest præcise QB. Selvom Lamar Jackson VIRKELIG er blevet bedre med hans præcision, så virker det bare ikke så godt i år. Det ligner han mangler en bedre O-Line i år efter Marshal Yanda stoppede og han bliver nød til at lave flere forhastede kast. Derfor bliver jeg nød til at Cutte Andrews!

Trade

Afsted med George Kittle efter denne uge han er tilbage efter skade! For det er nu du skal smede mens det er varmt! Sikke en kamp han havde i weekenden! 32,6 Fantasy Point er jo helt vildt. 15 targets og 15 grebne bolde! Whau bare Whau. Problemet for mig, som gør at jeg vælger at trade ham væk for en rigtig god WR eller RB, er at Kittle ofte også bliver brugt meget til blokerings spillet og kan derfor falde ud af kampe. Så er der Jimmy Garoppolo, som evigt og altid bliver diskuteret om er god nok – jeg er nok der hvor jeg tipper imod en middelmådig QB og det gør at jeg hellere vil beholde det sikre end at satse på kæmpe uger og sløje uger. Den sidste tin er også Kittles skader de sidste 2 år. Kan han holde sig skadesfri? Ja det ved jeg ikke men chancerne er der – ret store efter min mening!

Ja det var så mine tanker for denne uge og hvis I har kommentarer til mig her på Fantasyboss.dk eller, hvis I har specifikke spørgsmål om hvem I mener skulle Keepes, cuttes eller trades, er I velkomne til at skrive til mig/os på Facebook FantasybossTwitter eller direkte til mig på twitter @kimneuchchr

Tags

KimNeuchChr

Jeg er 44 år og har fulgt NFL siden 1988/89 sæsonen og blev med det samme Cincinnati Bengals fan pga deres flotte hjelme samt #30 Ickey Woods. Har spillet fantasy siden 2001 - primært Redraft med IDP (forsvarsspillere) og en smule Keepers. Nu er jeg blevet hooked på Dynasty Football og bruger meget af min fritid på NFL hele året rundt! Min lille hobby er også at styre Cincinnati Bengals Denmark siden på FB.

Relaterede

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Back to top button
Close

Du har sat Adblocker til!

Du støtter os ved at lukke din adblocker ned på FantasyMeister