FantasyIkke-kategoriseret

Keep / Cut / Trade

Keep / Cut / Trade

Endelig fredag og det bliver en helt fantastisk weekend. Hygge på alle fronter og søndagen kulminerer med Cincinnati Bengals Denmark tailgate party, sammen med Bengals Jim! Uha det bliver godt! Men det er jo ikke fredag uden KEEP / CUT / TRADE!

Jeg glæder mig til hver fredag, hvor jeg forstiller mig at jeg har 3 af de bedste spillere og der skal tages nogle meget “grumme” valg. I uge 1, ser det virkelig ud til at Josh Allen er the real deal og hvis man havde traded Lamar Jackson til høj pris har man virkelig skummet fløden. Sidste uges valg på at beholde Ezekiel Elliot, ser knap så godt ud – men sæsonen er jo lang!

Spilleuge 3:

I denne uge skal vi se på se på WR positionen. Der er virkelig mange gode derude og jeg kunne lave en hel artikel om mit store crush i år, mon han kommer i betragtning her?

De 3 spillere jeg tager fat i er Juju Smith-Schuster, D.J. Moore og Calvin Ridley. De 3 spillere lå, i hvad jeg kalder ADP (Average Draft Position) inden sæsonen, fra ca 9 til 17. dvs de blev i gennesnittet valgt i 3 eller 4 runde som ens eventuelle WR2, nogle gange WR 1. Men nu skal vi til det – KEEP / CUT / TRADE:

KEEP:

De andre skribenter på siden kender til mit crush på denne spiller! Ja jeg tror jeg har ham som top 5 WR nu i ligaen. Jeg ville på ingen måde trade denne spiller væk med mindre jeg fik en anden top 5 spiller! Det er nok den spiller jeg har draftet allermest i 3 eller 4 runde i år og det har i den grad givet pote i de første 3 spilleuger! 21 receptions på 35 targets, 349 yards og 4 Touchdowns! 70 Fantasy Point i 0,5 PPR ligaer!

Calvin Ridley er det selvfølgelig. Jeg kunne ellers argumentere for at trade ham væk nu mens han er den mest scorende WR til noget andet, men jeg kan virkelig ikke se at hans produktion kommer til at falde ret meget. Matt Ryan har kastet bolden 128 gange.

Jeg kan ikke i mine vildeste fantasier at det ændrer sig, med det hold Dan Quinn har. 1 ting man kan håbe på er at Julio Jones bliver rask, så modstanderne bliver nød til at koncentrere sig om begge receivers – for det kan man ikke og så bliver det sjovt! Keep Keep Keeeeeep!!!

Cut:

Hvem der skulle cuttes eller trades var virkelig svært, men så alligevel ikke, for denne person har bare skuffet mega meget. Sølle 14 recptions og 21 targets, 239 yards og 0 TDs. er det blevet til.

Jeg troede virkelig at D.J. Moore ville blive et af dette års store spillere, men man kan godt mærke at Teddy Bridgewater og Moore er på samme bølgelængde endnu! Robby Anderson har i den gra hapset alle targets i de offence lige nu og det er trenden lige nu i Panthers. Potentialet er stort hos denne dreng og jeg er næsten 100% sikker på at Moore bliver en fantastisk WR, bare ikke i år!

Trade:

Du har nu gættet hvem trade objektet bliver og det blev Juju Smith-Schuster. Ja helt “sexet” bliver det ikke fra min side i denne uge. Ja grænsen til det kedelige! Men Juju giver ganske fine FP. 44,5 er det blevet til. Effektiv er han blevet sammen med Ben Roethildsberger! 17 receptions på 19 targets. Dog kun 190 yards men hele 3 TD’s Det lover godt fremover for Big Ben og Juju!

Jeg tror nu ikke du kan få stjerne RBen, men jeg synes der er så mange gode WRs i hans kaliber og pointscore! Så gå ud og sonderer markedet for hvem du kan få!!!!

Hvis I har kommentarer til mig her på Fantasyboss.dk eller, hvis I har specifikke spørgsmål om hvem I mener skulle Keepes, cuttes eller trades, er I velkomne til at skrive til mig/os på Facebook FantasybossTwitter eller direkte til mig på twitter @kimneuchchr

Tags

KimNeuchChr

Jeg er 44 år og har fulgt NFL siden 1988/89 sæsonen og blev med det samme Cincinnati Bengals fan pga deres flotte hjelme samt #30 Ickey Woods. Har spillet fantasy siden 2001 - primært Redraft med IDP (forsvarsspillere) og en smule Keepers. Nu er jeg blevet hooked på Dynasty Football og bruger meget af min fritid på NFL hele året rundt! Min lille hobby er også at styre Cincinnati Bengals Denmark siden på FB.

Relaterede

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Back to top button
Close

Du har sat Adblocker til!

Du støtter os ved at lukke din adblocker ned på FantasyMeister