Fantasy

Keep / Cut / Trade

Keep / Cut / Trade

Puha – sikke en uge – Josh Allen fra sidste uge holder ved! 20 point mere end Lamar Jackson efter 2 uger! Kyler Murray ligger liiiige i rumpetten efter Josh! Men indtil videre så kører det for Keeperen sidste uge!

Nå men det er jo fredag og vi skal til det igen efter en uge med så mange skader at det gjorde ondt! Det gjorde sikkert ondt på rigtig mange – inclusiv mig…. Det kostede i hvert fald 3 – 4 sejre i mine 20 ligaer! Men sådan er livet for en fantasy spiller!

Spilleuge 2:

I denne uge har jeg valgt at gå RB vejen. For det var virkelig dem der gjorde mest ondt! Så hvem er top 3 Efter Christian McCaffrey og Saquon Barkley???? Det er Ezikiel Elliot, Alvin Kamara og Dalvin Cook! Det var i hvertfald dem der blev valgt som de næste ifølge ADP (average draft position). Spørgsmålet er nu – hvem skal du Keepe, Cutte og Trade! Let the games begin!

Keep:

ZEKE! på alle måde skal du beholde denne spiller! uden tvivl! Han spiller på 90 % af de offensive snapcounts! Det er helt vildt – De kører ham rigtig hårdt, men jeg mener også han er den bedste af de 3. Den eneste bekymring er at Dak Prescott tager en del goalline touchdowns. Men det skal nok ændre sig og TDs kommer til at

Cut:

Dalvin, Dalvin kære Dalvin – du lider fordi dit hold virkelig ikke spiller godt lige nu. Det vil blive meget svært at sælge dyrt lige nu selvom han stadig er den 8 bedste RB baseret på half PPR. Men det ser ud til at det ikke er i år vi får den store produktion fra Cook desværre. Deres kampe ender ud i at Vikings skal ud og kaste meget og det er ikke lige deres store styrke. De kampe Vikings har imod dårlige løbeforsvar skal han selvfølgelig startes!

Trade:

Jeg ville trade NU – For når holdene har fundet koden til at stoppe Løbet, screens og Drew Brees korte kast, så bliver det et stort problem for Kamara! Brees ser virkelig slidt ud og lige nu ser det godt ud, men hvis som jeg forudseer – så lugter holdene lunten og dække op for det. Kamara har godt nok scoret mange fantasy point lige nu i half PPR, men jeg frygter hans fremtidige produktion. Hans offensive snaps ligger på 67,2 % og det er ligaens 9 bedste RB. Så det er NU fløden skal skummes og i kan få masser af god valuta for Kamara!!!

Hvis I har kommentarer til mig her på Fantasyboss.dk eller, hvis I har specifikke spørgsmål om hvem I mener skulle Keepes, cuttes eller trades, er I velkomne til at skrive til mig/os på Facebook FantasybossTwitter eller direkte til mig på twitter @kimneuchchr

Tags

KimNeuchChr

Jeg er 44 år og har fulgt NFL siden 1988/89 sæsonen og blev med det samme Cincinnati Bengals fan pga deres flotte hjelme samt #30 Ickey Woods. Har spillet fantasy siden 2001 - primært Redraft med IDP (forsvarsspillere) og en smule Keepers. Nu er jeg blevet hooked på Dynasty Football og bruger meget af min fritid på NFL hele året rundt! Min lille hobby er også at styre Cincinnati Bengals Denmark siden på FB.

Relaterede

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Back to top button
Close

Du har sat Adblocker til!

Du støtter os ved at lukke din adblocker ned på FantasyMeister