FantasyIkke-kategoriseret

Keep / Cut / Trade

Keep / Cut / Trade

Klokken er slået 8 og ungerne er sendt i skole og jeg har lige en time inden jeg skal afsted på arbejde. Det blir en lang dag med ikke så meget søvn og et Bengals nederlag med i rygsækken. Normalt er jeg total “hys” og nedtrykt over et relativt tæt nederlag til dem men Nøjjjj Bengals har fremtidens QB, hvis de bare får styr på den O-Line. Joe Burrow ser fænomenal ud bare i sin anden kamp.

Nå nok om Burrow og Bengals for denne omgang, for det er jo blevet fredag og det er tid til den ugentlige Keep / Cut / Trade! Sidste sæson kom jeg ugentligt med 3 spillere, som jeg ville debattere om. Det fortsætter vi med igen i år! Dette er primært Redraft vi snakker om, men sidst på sæsonen kommer jeg til at tage lidt fat på Dynasty delen! Men nu skal vi igang.

Spilleuge 1:

Da jeg satte mig ned i går og så på hvem jeg ville hive op af hatten til dagens artikel, så svævede jeg frem og tilbage imellem QB (Vigtigste position i NFL – dog ikke altid i fantasy) eller De tunge drenge på TE positionen. Men QB blev valget, da 3 spændende QBs lå med mindre end 2 Fantasy Points imellem hinanden. Spillestilen kan ligne lidt hinanden også og dagens 3 valg er Kyler Murray, Josh Allen og Lamar Jackson!

KEEP

Jeps jeg skal til det – jeg kommer sikkert få masser af slag for dette, men jeg kommer til at beholde Josh Allen. Han er i gennemsnit valgt som den 9 bedste QB i redrafts (ADP – Average Draft Position), så du har måske fået ham i mellem 5-6 runde til 8-9 runde i din draft. Det synes jeg er god værdi for en QB. Han var den 6 bedst scorende QB sidste år og jeg er ikke i tvivl om han nok skal holde niveauet hele sæsonen igennem. 28,18 FP blev det til i denne uge og jeg tror helt klart han kommer til at ligge på et højt niveau resten af sæsonen! Måske er han ikke den bedste QB, men underholdende og højtscorende vil han være! Deres kampprogram er heller ikke det allersværeste – SÅ KEEP JOSH!!!

CUT

Kyler Murray er min Cut spiller. Han spiller i et vildt offence, kan løbe og er klart den bedre QB end Josh Allen. Hvorfor så ikke beholde ham i stedet? Han blev i gennemsnittet som den 6 bedste QB og draftet i 4 til 6 runde – men så var man heldig i 6 runde….. Deres kamprogram er også tilforladeligt og han scorede 26,3 FP i denne runde. Kyler er heller ikke en der løber TDs i redzone og det gør Josh. og det gør at jeg synes Murrays værdi falder. Jeg stoler bare mere på Buffalos coaching staff mere end Arizonas. Jeg kommer sikkert til at brænde nallerne, for de har bedre våben i Arizona, men det må jo komme an på en prøve.

TRADE

Af sted med Lamar Jackson. Hvis du har ham på dit hold – så afsted med ham. Du har måske brugt et 1 eller 2 runde pick på ham – MEN! Få en rigtig god RB istedet, samt måske en QB – der er rigeligt med QBs du vil kunne Streame. Haps Joe Burrow, Gardner Minshew eller selv en Trubisky i fordelagtige kampe, hvor de skal ud og kaste en masse eller løbe selv!

Lamar er en fantastisk QB og han scorede da osse 27,5 Point i denne uges blowout af Browns – men der er bare så stor forskel på de rigtig gode RBs i forhold til de gode QBs. der er kun ca 10 point imellem top 12 QBs i uge 1, men uendelig langt fra RB 1 og RB 2….

Jeg tror at Lamar ikke kommer til at sluge så mange FP som i sidste sæson og derfor vælger jeg at trade Lamar for en RB stud!!!

Hvis I har kommentarer til mig her på Fantasyboss.dk eller, hvis I har specifikke spørgsmål om hvem I mener skulle Keepes, cuttes eller trades, er I velkomne til at skrive til mig/os på Facebook Fantasyboss, Twitter eller direkte til mig på twitter @kimneuchchr

Tags

KimNeuchChr

Jeg er 44 år og har fulgt NFL siden 1988/89 sæsonen og blev med det samme Cincinnati Bengals fan pga deres flotte hjelme samt #30 Ickey Woods. Har spillet fantasy siden 2001 - primært Redraft med IDP (forsvarsspillere) og en smule Keepers. Nu er jeg blevet hooked på Dynasty Football og bruger meget af min fritid på NFL hele året rundt! Min lille hobby er også at styre Cincinnati Bengals Denmark siden på FB.

Relaterede

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Back to top button
Close

Du har sat Adblocker til!

Du støtter os ved at lukke din adblocker ned på FantasyMeister