FantasyIkke-kategoriseret

Keep / Cut / Trade

Spilleuge 12

Så er det endelig fredag efter en lang Thanksgiving! Her i hjemmet måtte jeg kapitulere kl. 3.15 og så vågne op til de sidste 2 minutter af New Orleans Saints mod Falcons! Men masser af dejlig burger, Mac ‘n’ Cheese, fritter og ikke mindst Banana Cream pie og Mississipi Mud pie! Så Sulten presser sig ikke på! Nå men en dejlig aften og nat er overstået og vi skal igang med at se på denne uges Keep / Cut / Trade! Det kan være jeres ligaer har sidste chance for at trade nu – så det er med at sætte sidste sejl imod slutspil og sejr!!!!!

Sidste uge så vi på runningbacks top 3 og i denne uge sætter jeg mig for at se på top 3 Tight Ends! Der er ingen tvivl om at fra startet af året så var det Travis Kelce 170,3 FP og det gir et gennemsnit på 15,5 FP pr kamp, Zach Ertz 156,2 og et gennemsnit på 14,2 FP og sidst men ikke mindst George Kittel men 138,8 FP og 15,4 FP i gennemsnit da han kun har spillet 9 og de andre 2 11 kampe! Det er meget meget lige som i kan se – så det bliver svært at komme med et bud – MEN det skal jo til!!!

Keep:

Travis Kelce har den bedste QB og løbet bliver der ikke meget af i Kansas – sådan da! Men selvom der er mange våben i Kansas er Kelce altså Mahomes’s sikkerheds ventil! Der ligger simpelthen mange point i den del. En anden del er at Kansas er mere presset til at vinde end 49ers feks. Kansas’s sidste program er Raiders (29 imod TEs), Patriots (7 imod TEs), Broncos (14 imod TEs), Bears (24 imod TEs) og hvis jeres liga har afslutning i uge 17 så har de divisions opgøret mod Chargers (11 imod TEs). 3 hjemme kampe er også klart at foretrække her! Dette program lover altså godt for at Kelce kommer til at hive godt med Point ind her! Det eneste farlige er måske imod Patriots, hvor du er i en mulig kvartfinale / Semi finale, skal bruge alt hvad den kan trække! Men jeg stoler på at Mahomes finder vejen frem og kaster i Kelce’s retning! Derfor vælger jeg at beholde Travis Kelce!!!

Cut:

Jeg kommer til at cutte George Kittle – selvom hans gennemsnit er bedre end Zack Ertz. Men jeg er bange for at hans skader kan være med til at han bliver bænket i en eventuel fantasy finale, hvis de nu er sikre på at vinde division og lås i en evt slut position! Jeg synes ellers han er en bedre TE i øjeblikket end Ertz, men der er bare mere end skader og talent. En anden ting er altså også deres kampprogram de næste 2 kampe ser rigtig svære ud! Det kan være med til at du misser slutspillet eller en kvartfinale / Semi finale! Dette er deres slut program – Ravens (5 imod TEs), Saints (8 imod TEs), Falcons (16 imod TEs), Rams (13 imod TEs) og i en eventuel finale i uge 17 er Seahawks modstanderen (28 imod TEs) – så hvis du har kørt dig selv i stilling i finalen der – så ser det godt ud!!!! Men jeg kommer nu til at cutte George Kittle!

Trade:

Det bliver altså Zach Ertz jeg ville prøve at trade. Eagles angreb ser ellers ikke særligt godt ud og de får da også tit hug i min Powerranking, men en spiller er altså i hopla og det er Ertz. De sidste 3 runder ligger han imellem 18 og 27 FP! Det er fisme ganske udmærket for en TE! Langt mere end Kittle og Kelce! Derfor er der en god grobund for at kunne sælge højt her! Ertz er også stort set den eneste der kan gribe bolde i dette angreb ud over Dallas Goeddart – så Wentz kommer til at kigge efter sit yndlings våben! Philadelphias kamp program ser også ganske ok ud! Dolphins (17 imod TEs), Giants (3 imod TEs), Redskins (19 imod TEs), Cowboys (23 imod TEs) og så Giants (3) igen! Det vil sige at i en eventuel kvart / Semi finale så skal man op mod Giants, som egentlig er ret gode imod TEs, men nu når det er et divisions opgør – og at Eagles er meget pressede for at nå Dallas og slutspillet at de for lavet en gameplan, hvor Ertz er den der skal levere varen! Så jeg vælger at trade Ertz!

Det var mine tanker for denne uge og jeg håber på en masse snak om mine valg i kommentarfeltet her eller på FB! /Kim

Tags

KimNeuchChr

Jeg er 43 år og har fulgt NFL siden 1988/89 sæsonen og blev med det samme Cincinnati Bengals fan pga deres flotte hjelme samt #30 Ickey Woods. Har spillet fantasy siden 2001 - primært Redraft med IDP (forsvarsspillere) og en smule Keepers. Nu er jeg blevet hooked på Dynasty Football og bruger meget af min fritid på NFL hele året rundt! Min lille hobby er også at styre Cincinnati Bengals Denmark siden på FB.

Relaterede

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Back to top button
Close

Du har sat Adblocker til!

Du støtter os ved at lukke din adblocker ned på FantasyMeister