Fantasy

Keep / Cut / Trade

Spilleuge 11

Fredag er over os og regnen falder som aldrig før – ikke siden 1967 ihvertfald! Men fredag er det og det er tid til min favorit artikel! Nemlig stedet hvor vi ser på hvem der er hot or not! Keep / Cut / Trade er over os og vi skal videre i teksten! Sidste uge så vi på QBs som ligger lige i bunden af top 12 QBs. I denne uge vil jeg se på 3 af top 4 valg af RBs!

Christian McCaffrey er stukket af og jeg kan ikke se andre tage fantasy MVP andre end ham. Men rigtig mange brugte ellers deres høje picks på Saquon Barkley, Ezikiel Elliot og Alvin Kamara! Kan man sige at de har været det værd? Måske ikke rigtig indtil videre! Kamara og Barkley har jo været skadet, så FP (Fantasy Point – og vi kører PPR formatet) ligger de ikke i nærheden af hinanden. Zeke 177,3 PPR FP og Gennemsnit pr. kamp 17,7, Kamara 148 FP og Gens. Pr. Kamp 18,5 og Barkley 117 FP og gens. pr. kamp 16,7!

Ud fra gennemsnittet så ligger de jo meget lige og derfor vil jeg se på denne 3 mands gruppe i denne uge! Det bliver svært men lad os se!

Keep:

Jeg kommer til at beholde Alvin Kamara! Selvom han nogle gange deler lidt med Latavius Murray, så elsker Brees bare sin RB. Nu når vi har med PPR som standard i år, så er det bare en kæmpe fordel i at QBen godt kan lide at kaste til ham også! Kamara kan også løbe! For dælen han kan løbe og O-Line ser ganske habil ud i år, så jeg tror helt sikkert han bliver den der scorer flest FP i resten af sæsonen af disse 3 spillere! Endnu en ting der virkelig også taler for Kamara er programmet! Det bedste løbe forsvar de skal møde er altså Colts på en 9 plads, som i gennemsnit tillader 96,8 yards, ellers møder de Falcons (19) selvom de er rivaler kan blive svære, 49ers (20), Panthers (27) 2 gange og så Titans (14). Det vil sige at de skal møde alle undtagen Colts – der tillader at der bliver løbet mindst 107 yards pr. kamp og DET kan vi lide! Så kan jeg også bare godt lide at se Kamara spille!

Cut:

Nå – Det bliver altså Ezikiel Elliot jeg vælger at smide på porten! Det virker underligt at skulle smide den spiller med flest FP væk samt at han ikke rigtig har haft skader. Men som jeg ser dette angreb, så selvom de lige har betalt Zeke kassen, så ser det ud til at de er gået lidt væk for løbet og koncenterer sig om at kaste – for DET virker væsentligt bedre! Dak kaster sukkerbolde til Gallup, Cooper og Coob. Her i kastespillet bliver Zeke ikke kigget efter så tit desværre. Ydermere får Tony Pollard også meget mere spilletid og det æder altså fantasy point fra Zekes konto! Det er mega frustrende for en fantasy ejer af Zeke! Hvis vi nu også ser på Dallas kampprogram, så skal de op imod væsentlig bedre løbeforsvar end de andre 2 spillere! Patriots (10), Bills (18), Bears (7), Rams (5), Eagles (4) og Redskins (28) og det vil sige de møder hold, undtagen Redskins og Bills 133,9 og 106,3, som tillader imellem 86 og 97 yards i gennemsnit! Det kommer til at blive svært for Zeke at skulle lave mange point her! Derfor vælger jeg at cutte den kære Ezikiel Elliot!

Trade:

Jeg vælger at trade Barkley væk! Han er også en der kan blive kastet meget til. Ikke at Daniel Jones elsker ham, men det kan han komme til! Holdet har ikke rigtig mere at spille om andet end at forbedre samspillet imellem Barkley og Jones. For de 2 er dem holdet skal bygges op om! Så jeg var meget tæt på at keepe Barkley pga af det, men også når jeg ser på deres kampprogram. Selvom de skal møde Bears (7) og Eagles (4) x 2, som tillader i gennemsnit henholdvis 95,6 og 86 yards, men ellers skal de møde 3 hold der tillader i gennemsnit 126,9 til 148,3 yards! Det er jo bare lige til at slikke sig om munden, når man ser de stats! Barkley er et af denne tids største RB talenter, som jeg håber ikke bliver ødelagt af skader, som har været et problem i år! Men summasumarum så vælger jeg at trade Barkley!

Det var mine tanker for denne gang! Men kommenter gerne her i kommentarfeltet eller på Facebook siden! For det gør det bare lidt sjovere! /Kim.

Tags

KimNeuchChr

Jeg er 43 år og har fulgt NFL siden 1988/89 sæsonen og blev med det samme Cincinnati Bengals fan pga deres flotte hjelme samt #30 Ickey Woods. Har spillet fantasy siden 2001 - primært Redraft med IDP (forsvarsspillere) og en smule Keepers. Nu er jeg blevet hooked på Dynasty Football og bruger meget af min fritid på NFL hele året rundt! Min lille hobby er også at styre Cincinnati Bengals Denmark siden på FB.

Relaterede

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Back to top button
Close

Du har sat Adblocker til!

Du støtter os ved at lukke din adblocker ned på FantasyMeister