Fantasy

Keep / Cut / Trade

Spilleuge 9:

Det er fredag drenge og piger. Jeg ville egentlig have fortsat mit Rookie trip i denne uge, men der er simpelhen ikke nok guf at tage fat i der! Men i skal ikke snydes for Tight Ends! For denne gang vil jeg tage fat i de 3 først valgte TEs i redrafts i år. Jeg selv har prøvet at tage Travis Kelce i første runde i et par Redrafts, men har ikke fået aktier i Zach Ertz og George Kittle – som i overhovedet! Men der er sikkert en del der også har taget de 2 spillerer i 2-3 eller 4 runde for at sikre sig en TE man VED kommer til at levere fantasy point til sit hold!

Men har det nu været en god ide? PT i PPR Fantasy er Kelce placeret som en slags 16 bedste WR, Kittle 19 og Ertz 21! Så det kan faktisk godt retfærdiggøres som en WR2 / WR3 på dit Redraft hold! Alle 3 har “kun” scoret 2 TDs, men nok om alt det – nu skal der Keep, Cuttes og Trades!

Keep:

Uanset om jeg nok kunne få mest i en trade for Kelce, så vil jeg beholde ham, for han er og bliver the real deal. Han får så mange targets i et pass heavy angreb og nu kommer Patrick Mahomes tilbage! Men i alt har han 74 targets og 49 grebne bolde. I Det lyder egentlig ikke så godt, men nu er vi ved at komme i gang med slutspils run her i November og December – Hvem tror i Mahomes kigger efter? Han kigger da efter sit “saftety blanket” – sit sikre kort! Han har scoret 127,6 FP i alt og det er derfor jeg 100 procent ved at han skal nok blive ved med at producere! KEEP KEEP KEEP!

Cut:

Mand det har været svært at finde ud af hvem jeg ville cutte eller trade! Men i sidste ende bliver det simpelthen Zach Ertz. Men hvorfor dog? Manden har jo stort set de samme stats som Kelce. 75 targets og 45 grebne bolde – samlet FP 110,7! Problemet for mig er bare Philadelphia ligner et hold med et halvt sløjt angreb efterhånden og ikke mindst at Dallas Goedart tager rigtig mange af Ertzs bolde! Det giver problemer med stabilitet med targets! Ind i mellem kan han sikkert have vilde kampe, men jeg vil hellere have en stabil indkomst end ikke at vide hvad du får hver uge! Deres kampprogram ser egentlig ok ud – men det er ikke nok til at redde ham fra at blive cuttet!

Trade

Det bliver så George Kittle jeg vil prøve at trade væk – NU! Ud over han spiller på et af de hotteste hold pt, så er han også en af de bedste TEs i spillet! 57 targets og 46 grebne bolde! Det er faktisk bedre end de 2 andre procentvis af grebne bolde! 113,9 FP ligger han på PT. Men hvorfor jeg vælger at trade ham i stedet for at beholde ham er at 49ers kommer i et stormvejr i de sidste mange uger – og det gælder også dit Fantasy slutspil! Jeg tror han stadig vil få de ca 7 targets selvom de nu også har fået Emmanuel Sanders fra Denver. Jeg er bare bange for at Kittle og 49ers får det svært de næste mange uger! Så det er nu jeg ville sætte sejlene ind for at trade væk Kittle for lige netop den vigtige brik på dit hold og evt Streame TE’s hver uge!

Det var mine ord for denne uge – men kom med jeres tanker og ord på mine valg her på siden eller facebook. /Kim

Tags

KimNeuchChr

Jeg er 43 år og har fulgt NFL siden 1988/89 sæsonen og blev med det samme Cincinnati Bengals fan pga deres flotte hjelme samt #30 Ickey Woods. Har spillet fantasy siden 2001 - primært Redraft med IDP (forsvarsspillere) og en smule Keepers. Nu er jeg blevet hooked på Dynasty Football og bruger meget af min fritid på NFL hele året rundt! Min lille hobby er også at styre Cincinnati Bengals Denmark siden på FB.

Relaterede

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Back to top button
Close

Du har sat Adblocker til!

Du støtter os ved at lukke din adblocker ned på FantasyMeister