Fantasy

Kampen om divisionerne, Vol. 2

Uge 4 er snart over os, og alle divisionerne er småt ved at finde en top og en bund. Nogle kæmper for at komme væk fra bundplaceringen, nogle kæmper for at komme til tops og nogle kæmper for at blive på toppen. Det er nu man skal håbe på at lavinen af skader endelig stopper og det er nu man så man ikke falder længere bagud. Det er nu man skal få lavet det rette trade eller det rigtige waiver pickup for at få den lille gnist ens hold mangler. Eller måske er det nu man bare skal blive ved med at gøre alt hvad der er rigtigt!

Lad os dykke ned i 4. uges opgør i Liga 11-20!

LEAGUE 11: Gotta Catch Jamaal (8) vs. McDonalds 4 Champions (2)
Lasses Gotta Catch Jamaal (projected 76.54FP) møder i denne uge Kevin og hans McDonalds 4 Champions (projected 83.94FP).
Begge ligger nr. 2 i deres division, og begge har brug for et W for at have en chance for at overtage 1. pladsen. Vejen til toppen ser imidlertid svær ud for Lasse. Ikke nok med at manden foran ham er 3-0 (Lasse er 2-1), så står Kevin også til at skulle vinde dette matchup. Men men men. Lasse har både Frank Gore, Spencer Ware og DeMarco Murray på sit hold, som i denne uge har favorable matchups. Hvis de kan hive en stor kamp ud af ærmet, så har Lasse en mulighed for at slå den meget stærke og ubesejrede Kevin i et tæt opgør.

LEAGUE 12: Strams90 (4) vs. Bolts (3)
Marks Strams90 (projected 85.40FP) tager i denne uge imod Sørens Bolts (projected 67.24FP) i et rent topopgør. Mark (2-1) ligger nr. 1 i hans division med Klarup Chrashers (2-1) lige i hælene. Søren (2-1) ligger nr. 2 i hans division med Lokomotiv Egebjerg (2-1) lige foran ham. Begge divisioner er meget tætte, og et W i denne runde ville kunne gøre rigtig meget for både Mark og Søren. NFL giver lige nu en ret solid fordel til Mark, og hans hold er da også ganske godt sat. Lamar Miller, Emmanuel Sanders og Jimmy Graham skal alle nok levere nogle solide præstationer, og så har Mark startet ugens mest undervurderede spiller i Joe Flacco. Jeg tror på ham mod Raiders. Hvis Søren skal gøre sig håb om at indtage 1. pladsen i hans division, så skal Marvin Jones og Spencer Ware have nogle rigtig gode kampe.

LEAGUE 13: Shady Chargers (4) vs. Pain Train (7)
Thomas Shady Chargers (projected 121.16FP) tager i denne uge imod søren og hans Pain Train (projected 85.34FP). Det ser i mellemtiden ud til at Thomas kommer til at lave Sørens Pain Train om til en lille sød løbecykel, da NFL spår Shady Chargers til at vinde med 35.83FP. Tager man et kig på rosterne forstår man også hvorfor. Thomas har fantasy darlings som Carlos Hyde, Melvin Gordon, Antonio Brown og Mike Evans. Søren har bestemt ikke et dårligt hold men Mark Ingram, Marvin Jones og Brandon Cooks bliver nødt til at overgå deres NFL projections for stadig at have en chance for en sejr.

LEAGUE 14: HerGaarDetGodt (7) vs. Bombasterne (1)
Thomas HerGaarDetGodt (projected 74.12FP) skal i denne uge op imod Mads Bombasterne (projected 89.58FP). Dette opgør er meget mere interessant end positionerne indikerer. I LEAGUE 14 har 1-9 pladsen 2 sejre og 1 nederlag. Som situationen er nu ligger både Thomas og Mads nr. 1 i deres divisioner, rigtig mange ting kan se meget anderledes ud på tirsdag. I dette opgør projecter NFL Mads til at vinde med 9.46FP (så snart Thomas sætter Bills DEF på banen), et par af disse projections synes jeg ser lave ud. Coby Fleener ser ud til at have fundet kemien med Drew Brees og Latavius Murray er sat til at lave halvdelen af hvad hans gennemsnitlige FP pr. kamp er. Hvis disse to spiller har gennemsnitlige kampe så kan dette matchup gå hen og blive meget interessant. Ikke kun for de to der er i kamp men for de 7 andre der deler deres record.

LEAGUE 15: Just Win Baby (3) vs. Stifts de Hedebass (8)
Mikkel og hans Just Win Baby (projected 77.64FP) møder i denne uge Thomas Stifts de Hedebass (projected 76.84FP). På papiret er dette opgør så tæt som det kan blive men tag denne forskel med et gran salt. Thomas har Eddie Lacy på banen som har bye week og Michael Floyd der muligvis ikke kommer til at spille grundet en hjernerystelse. Thomas mulighed for sejr er derfor ret usikker, men dybden på hans bænk tegner ikke for godt, så jeg tror i sidste ende det bliver et nederlag til Stifts de Hedebass. Det er ærgerligt for Thomas da han virkelig har brug for et W i denne uge for at holde sig relevant i toppen af hans division. På den anden side kan et W til Mikkel give ham hvad der skal til for at få en kamps forspring til resten af hans division.  Alt i alt bliver det et spændende opgør, hvis Thomas får styr på sin roster.

LEAGUE 16: Aggressive Huleboere (15) vs. Kaare Warheads (10)
Anders og hans Aggressive Huleboere (projected 82.80FP) tager i denne uge imod Emils Kaare Warheads (projected 73.84FP), i en kamp om at klatre op af rangstigen. Begge to ligger nr. 4 i deres divisioner, og har desperat brug for et W i denne uge. Med kun 13 kampe i den regulære sæson skal begge disse hold til at få nogle sejre for at forblive i snakken om en slutspilsplads. I dette matchup har Anders (0-3) en lille fordel og den skal han udnytte. Hvis Emil når at sætte sit DEF på banen inden søndag, skal Anders håbe på at Trevor Siemian spiller en kamp som han gjorde i uge 3.

LEAGUE 17: Ladies and Edelman (6) vs. ShowMeYourTDs (3)
Stefans Ladies and Edelman (projected 88.94FP) tager i denne uge imod Jonas og hans ShowMeYourTDs (projected 89.56FP), i et vanvittig tæt topbrag. Stefan ligger nr. 1 i sin division, mens Jonas ligger nr. 2 i hans. Begge har kompetente hold der nok skal gøre for en tæt kamp, men Jonas får i denne uge endelig lov til at spille sin joker. Le’Veon Bell er tilbage og på banen for Jonas. Hvis hans første kamp tilbage bliver som mange fantasyentusiaster håber, så Stefan rigtig svært ved at hive et W hjem og endnu sværere ved at holde sin divisionelle 1. plads.

LEAGUE 18: Team JGO (5) vs. Agersted GF (6)
I denne uge tager Jakobs Team JGO (projected 67.84FP) imod Paw og hans Agersted GF (projected 96.24FP). Både Jakob og Paw har en masse ære at spille om i denne uge. Begge har 2 sejre og 1 nederlag, Jakob ligger nr. 1 i sin division mens Paw ligger nr. 2 og begge prøver at komme over et nederlag i uge 3. Det kunne være fedt hvis NFL også havde projected opgøret til at være helt lige, men det er desværre ikke realiteten. Paw står til at vinde med næsten 30 point. Hvis Jakob vil have en chance for at vinde skal han få samlet en ny TE op til sit hold, og sætte Carlos Hyde på banen ASAP. Hvis han får fortaget disse to udskiftninger er der stadig en chance. Men tiden er knap…

LEAGUE 19: ulu24 (6) vs. Eagle Eye Petz (11)
Michael og hans ulu24 (projected 102.30FP) tager i denne uge imod Allan og hans Eagle Eye Pretz (projected 90.06FP). Selv med en record på 1 sejr og 2 nederlag ligger Allan stadig nr. 2 i hans division. Kigger man på hans hold, har jeg utrolig svært ved at se hvordan han ikke har flere sejre. Cam Newton, Lamar Miller, Marvin Jones og Mike Wallace er bare nogle af de spillere der udgør hans hold. Når det er sagt så får Allan en meget svær uge mod Michael og hans trio af RBs. C.J Anderson, Todd Gurley og DeMarco Murray stå i spidsen af et meget solidt hold. Kan Michael bogstaveligt talt løbe Allan over, eller vil Allans stærke WRs klare skærene gennem luften?

LEAGUE 20: The Brady Bunch (7) vs. Nixian razorback (1)
I denne uge tager Claus Brady Bunch (projected 78.88FP) imod Christian og hans Nixian razorback (projected 88.08FP). Dette er en kamp mellem 1’ere i deres respektive divisioner. Claus spiller for at lægge distance til konkurrenterne, men Christian spiller for at forblive ubesejret i en liga hvor kun to er det. Claus har et ganske solidt hold, anført af Andrew Luck, men hans DEF er på bye. Hvis han skal have lukket hullet til sin konkurrent bliver han nødt til at hive et andet ind. Christians hold har indtil denne uge været anført af DeAngelo Williams og nu gives armbåndet videre til Le’Veon Bell. Jeg er meget spændt på at se hvordan har ser ud i sin første kamp tilbage. Hvis Bell spiller som den RB vi kender ham som, så bliver dette et stensikkert W til Christian. Spiller Bell ikke en fantastisk kamp så kan dette gå hen og blive et meget interessant matchup.

Til sidst er der kun at sige: Må alle have Le’Veon Bell med sig og ikke imod sig, og må alle jeres hold score en masse point.

Skrevet af Jannick Teige (Dynasty 2544)

Relaterede

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Se også
Close
Back to top button

Du har sat Adblocker til!

Du støtter os ved at lukke din adblocker ned på FantasyMeister