Fantasy

Kampen om divisionerne, Vol. 1

Kender i det når man på papiret står til at vinde kæmpe stort! Også taber endnu vildere? Sådan gik min weekend! Det kombineret med endnu flere skader og QBs der kaster sygt mange interceptions er ikke ligefrem opskriften for succes! Jeg har vidst noget saft og nogle kiks der skal spises…

Lad os dykke ned i 4. uges opgør i Liga 1-10!

LEAGUE 1: Indy13 (3) vs. Seiersens Bonecrushers (2)
Bo Indy13 (Projected 91,54FP) tager imod Allans Bonecrushers (Projected 75,52FP). 2 stærke hold i ligaen mødes på slagmarken, og hvis man ikke vidste bedre ville jeg tror Bo var en smule skitzofren, det tyder i hvertfald på at Allan har 1½ hold med sig. Bo starter inde med QB E. Manning, WR O. Beckham og K J. Brown alle fra Giants der møder Vikings, men han starter også Vikings defense, hvilket godt kunne gå hen og bliver lidt status quo agtigt i det lange løb. Forud over Bo’s interne stridigheder så har de 2 hold en masse indbyrdes kampe Bo’s RB C. Hyde tager imod Allans RB E. Elliott de mødes som bekendt i San Francisco søndag. Ud over det så har Bo Redskins RB C. Thompson imens Allan har RB M. Jones på banen. Det bliver spændende om Bo’s interne stridigheder giver fordelen til Allan.

LEAGUE 2: Olesens helte (2) vs. Alexanders Drenge (1) TOP KAMP!
Caspers Helte (Projected 77,28FP) tager imod Alexanders Drenge (Projected 106,84FP). Der bliver kamp om guldet når de 2 eneste ubesejrede i liga 2 tordner sammen hen over weekenden! 2 solide hold møder hinanden, selvom det på papiret ligner et rimelig ensidigt opgør, så skal man måske lige tage det med et gran salt. Alexander starter inde med WR M. Evans og TE C. Brate der tager imod Broncos defense, WR O. Beckham der møder Vikings og RC C. Michael der skal til Jets. Ikke de letteste matchups. Casper kan derfor håbe på at Chiefs med QB A. Smith og TE T. Kelce kan gøre det samme mod Steelers som Eagles gjorde i sidste uge og at de 4 tidligere nævnte profiler stikker hovedet i jorden. Faktum er at når weekenden er slut så er der kun 1 konge tilbage!

LEAGUE 3: Vikings AlltheWay (2) vs. Pjuskes Helte (3)
Michaels Vikings (Projected 78,92FP) tager imod Kim’s Helte (Projected 72,44FP). Begge hold har tabt 1 opgår og forsøger ikke at miste momentum i forhold til Ligaens 1’er! Og sikker et opgør i opgøret vi har med at gøre! (Sig det 10 gange hurtigt) Michael stiller med Vikings WR S. Diggs og TE K. Rudolph der tager imod Giants RB R. Jennings og K J. Brown som Kim har på banen. Kim stiller med Ravens TE D. Pitta der tager imod Raiders RB L. Murray og WR M. Crabtree som Michael har på banen. Selvom det bliver sjovt at følge de 2 indbyrdes kampe ligger udfordringen nok i følgende: Kim har flex’en åben da RB E. Lacy og Packers holder fri denne weekend. Samtidigt har Michael startet Steelers RB D. Williams. Jeg synes at kunne huske at Steelers RB L. Bell kommer tilbage denne uge så jeg tvivler på at Williams kan smække 14 FP på tavlen.

LEAGUE 4: Bornholmsk Granit (3) vs. Famous Jamies (14)
Fredriks Granit (Projected 79,74FP) tager imod Mortens Jameis (Projected 91,18). Der er tale om top mod bund i dette opgør! Kan Morten spænde ben for Fredrik? NFL siger han kan med små 10 FP. Deres opgør er internt præget af at de har mange spillere der møder hinanden eller spiller på samme hold. Torsdag mødes Mortens RB J. Ajayi og Fredriks RB G. Bernard og WR J. Landry hinanden, de har begge en Cardinals WR J. Brown på holdet samtidigt med at Morten har RB D. Johnson. I Colts vs Jaguars opgøret er RB C. Ivory og TE J. Thomas på banen for Fredrik imens Morten starte QB A. Luck og TE D. Allen. Det positive ved det, er at ens Gamepass kun skal deles op i 2-3 vinduer. Jeg satser på at kampen bliver afgjort af om det er John eller Jaron der griber touchdowns for Cardinals der tidligere har haft det svært imod Rams.

LEAGUE 5 Kong Suh Panda (1) vs. Falcomania (7)
Jakobs Pandaer (Projected 74,28FP) tager imod Rene’s Falcomania (Projected 69,52FP). Kogen af 5. Liga Jakob møder Rene i et forholdsvist tæt opgør. Når det så er sagt så har Rene 2 IR spillere på banen og er stadig forholdvis tæt på at hente Jakob, så med lidt hurtige udskiftning så skulle 2 ud af WRs C. Hogan, T. Sharpe, RBs J McKinnon og C. Artis-Payne nok kunne tippe opgøret i Rene’s favør! Nøglen for Jakob bliver dog at Lions WR M. Jones er projected til lave 6.50FP. Han skal til Bears som ikke spiller deres bedste bold lige pt. hvis han kan gøre sidste uges kunst efter så er der ingen chance for nogen piller ham af tronen.

LEAGUE 6: U Mad Bro (1) vs The Hutdawgs (11)
Mads’ Mad Bros (Projected 88,08FP) tager imod Dans Hutdawgs (Projected 64,38FP) Mads er de ensomme konge af Liga 6, og når man kigger ned over rosteret, så bliver man en smule misundelig. RBs som C. Anderson, D. Johnson og M. Forte danner grundstammen og resten af holdet er solidt. Sammenlignet med Dans RBs S. Ware, T. Gurley og C. Michael så virker det en smule mere situationsbestemt om de performer. Det er umiddelbart svært at se hvordan Dan skal kunne være noget ved Mads’ hold, det kræver i hvertfald at der er nogen der stepper gevaldigt op. Gurley kunne passende være svaret da han så ville holde bolden ude af hænderne på D. Johnson. Lur mig om ikke Mads for lov at sidde på tronen en uge mere, også kommer QB T. Brady og hjælper til.

LEAGUE 7: Valbys Vandrendepinde (3) vs. Barracudas (8)
Kenneth’s Vandrendepinde (Projected 99,66FP) tager imod sidste års vinder Stefans Barracudas (Projected 61,24). Da alle i Liga 7 som minimum har tabt én kamp er der rift om førstepladsen. 2 af kanditerne Kenneth og Stefan. Stefan har stort set hele sit roster i kampene Raiders@Ravens og Panthers@Falcons, hvor Kenneth også har en del aktier. Én af de elementer der kunne vise sig at være udslagsgivende for opgøret er at Kenneth starter Ravens RB T. West og Stefan starter RB J. Forsett. I sidste uge var ingen af de 2 RBs rigtigt imponerende, men en TD her og der pynter når man ellers kun laver 2-5 FP. Hvis Stefan, der er underdog, skal have en chance så skal Dez Bryant til at være Dez Bryant og Freeman skal gøre sidste weekends kunst efter.

LEAGUE 8: Brejning Bombers (1) vs Royal Tritons (8)
Jespers Bombers (Projected 85,04FP) tager imod Patricks Tritons (Projected 80,64FP). På papiret møder 2 stærke mandskaber hinanden. Jesper har brug for et win for at holde sig på førstepladsen i Ligaen! Begge rosters er ramt af at Packers har bye-week og imens Jesper leder efter en erstatning for RB E. Lacy, skal Patrick have fundet en der kan tage over for TE R. Rodgers. De små interessante interne opgør i den her kamp bliver om hvor vidt Jespers Vikings defense kan holde Patricks Giants WR V. Cruz fra at danse salsa i endzone. Internt på Patricks hold er der lidt konflikt i om WR M. Sanu må score touchdowns imod Panthers defense som Patrick også har på holdet.

LEAGUE 9: Oksens Drenge (2) vs. ThreeyedRavens (12)
Mikkels Drenge (Projected 89,54FP) tager imod Asbjorns Ravens (Projected 55,88FP). Mikkel er pt. ubesejret og kæmper for overtager dominansen i ligaen. Til det har han på papiret et rimelig solidt hold, der står til at vinde. Men! Asbjorn skal ikke lade sig så let slå ud, han har nemlig 2 spillere på bye-week, RB E. Lacy og WR R. Cobb, derved har han ikke fået indregnet de FP han har siddende på bænken. Mon ikke RB L. Bell og WR S. Smith kan mere end at gøre op for de 2 tidligere nævnte? Hvis Asbjorn skal lave et upset i næste weekend så har han i hvertfald alle muligheder.

LEAGUE 10: The Cowboys are Coming (14) vs. ELI4PREZ (2)
Dynastys Cowboys (Projected 69,58FP) tager imod Kristians Eli (Projected 74,14FP). Vores Cowboys har ikke vundet en eneste kamp endnu. Kristian er 3-0. Så kan man sidde og synes det er unfair fordi holdet egentlig på papiret er ret godt, men profilerne har bare ikke levet op til de forventninger vi havde til dem. Vi skal så møde Kristians hold der er 3-0 og av et monster. RBs C. Anderson og D. Johnson er nogle maskiner uden lige, eller det kan de være! Det er i øvrigt interessant at Kristian ikke har nogen Kicker på banen det mindes jeg heller ikke han havde i uge 1, og han er stadig 3-0. Vores bedste bud på at tæske Kristian må være at få RB T. Coleman og Vikings defense ind på banen i en fandens fart!

Må fantasy-guderne smile på jeres hold!

Skrevet af Thomas Eggebrecht Rasmussen (Dynasty 2544)

Relaterede

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Se også
Close
Back to top button

Du har sat Adblocker til!

Du støtter os ved at lukke din adblocker ned på FantasyMeister