FantasyKansas City ChiefsSkader

Justin Houston klar til football igen

Kansas City Chiefs har indtil videre måtte undvære en af deres helt store stjerner på forsvaret outside linebacker Justin Houston. Nu er der godt nyt til Chiefs. Houston har fået lov til spille football igen.

De seneste år har Kansas City Chiefs været blandt de hold, som har nedlagt modstanderens quarterback flest gange. Især har Justin Houston været en stjerne, og i 2014 lavede han 22 sacks, bare 0,5 sack fra Michael Strahans rekord.

I år har Houston været ude med en skade siden offseason. Uden ham er Chiefs’ pass rush kommet rigtig dårligt fra start. Således har de næstfærrest sacks indtil videre med sølle fem. Men nu er der godt nyt for Chiefs.

Justin Houston har nemlig fået lov af lægerne til at vende tilbage til football-aktiviteterne. Houston startede sæsonen på Physicaly Unable to Perform-listen(PUP). Derfor må han ifølge NFLs regler først starte træningen efter de første seks uger, altså i næste uge.

Nu hvor lægerne har sagt god for ham, så er håbet, at Houston er tilbage, når Chiefs i uge otte skal spille mod Indianapolis Colts, som indtil videre har tilladt flest sacks i denne sæson.

Tags

Relaterede

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Back to top button
Close

Du har sat Adblocker til!

Du støtter os ved at lukke din adblocker ned på FantasyMeister