FantasyHouston Texans

JJ Watt klarmeldt og tilbage i træning

Houston Texans’ forsvarsstjerne, defensive end JJ Watt, er endelig blevet klarmeldt efter en operation tidligere på sommeren. Dermed ligner det, at han deltager i søndagens åbningskamp.

Da Watt tilbage i juni blev opereret for en diskusprolaps, var de værste meldinger, at han ville misse sæsonstarten og måske helt op til 4 uger af sæsonen. Det havde været et alvorligt slag for Texans’ forsvar, men lige siden operationen har meldingerne omkring Watt været positive. De kulminerede søndag, da Texans meddelte, at Watt havde klaret en fysisk test, og at han så ville være i stand til at starte træningen igen.

Spurgt om muligheden for at Watt deltager i weekendens kamp, sagde head coach Bill O’Brien meget kort: ”Jeg vil sige at han spiller”.

Derfor ligner det altså, at Texans kommer i stærkeste opstilling til årets første kamp. Her tager Texans hjemme imod Chicago Bears, og skønt de lige har hentet den fremragende guard, Josh Sitton, så ville Jay Cutler nok hellere have mødt et Texans-forsvar uden JJ Watt.

Det er også gode nyheder til alle fantasy-spillere, da et Texans-forsvar MED JJ Watt må formodes at lave nogle point mod Bears’ angreb.

Relaterede

En kommentar

  1. Han kan vel ikke være i topform fra start, hvis han ikke har trænet siden han blev opereret, men okay det er jo JJ Watt, alt er muligt med det supermenneske, kan næsten ikke vente med at se ham i aktion igen.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Se også
Close
Back to top button

Du har sat Adblocker til!

Du støtter os ved at lukke din adblocker ned på FantasyMeister