FantasyKansas City Chiefs

Jeremy Maclin er skadesfri – comeback torsdag?

Alex Smith får muligvis glæde af Jeremy Maclin i torsdagens topbrag mod divisionsrivalerne fra Oakland Raiders.

Andy Reid kunne smile stort under tirsdagens træningssession i Kansas City. Ikke nok med at Jeremy Maclin var tilbage på træningsbanen i fuldført aktivitet, så deltog samtlige spillere fra Chiefs-truppen i sessionen, hvilket er en sjældenhed for alle NFL-hold i december. Truppen er skadesfri og parat til det afgørende skub mod slutspillet.

Angående Jeremy Maclin, som har misset de seneste fire kampe med en skade i lysken, så gav Andy Reid følgende kommentarer: “Jeg er sikker på, at han (Maclin, red.) er på vej tilbage. Vi er yderst optimistiske, men samtidig bliver vi nødt til at evaluere hans tilstand på daglig basis. Hvis han er nogenlunde klar, så spiller han.”

Kansas City Chiefs har vundet tre af de fire kampe, hvori Jeremy Maclin har været fraværende med sin skade i lysken. Alligevel er det værd at notere, at Chiefs’ kasteangreb kun har fungeret optimalt mod Denver Broncos, og delvist mod Atlanta Falcons i den seneste spillerunde. I Maclins fravær har rookie-receiver Tyreek Hill været Chiefs’ fremmeste receiver, mens Travis Kelce har leveret tre plus 100-yard kampe i træk; heriblandt en 140-yard præstation mod Atlanta Falcons.

Jeremy Maclin har grebet 30 bolde for 376 yards og to touchdowns i 2016-sæsonen.

 

 

Relaterede

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Se også
Close
Back to top button

Du har sat Adblocker til!

Du støtter os ved at lukke din adblocker ned på FantasyMeister