DevyDynastyFantasy

Fremtidens fantasy stjerner

Hver mandag i NFL sæsonen skriver jeg lidt om en college-spiller der kan tilmelde sig 2020 draften. Det er aldrig sikkert at en spiller gør dette men han har valgmuligheden. Selvfølgelig bliver det med fantasy brillerne på, så jeg kigger primært på RBs og WRs, måske en TE og et par QB.

Uge 11 er næsten overstået og i denne uge kigger vi på Joe Burrow, QB fra LSU Tigers.

Navn: Joe Burrow
College: Louisiana State University Tigers
Højde: 193 cm eller 6-foot-4
Vægt: 98 kg eller 216 pounds

Før sæsonen var han ikke i tale som en 1.-runde QB, men var for det meste nævnt som QB nr. 5 i 2020 draften, og for nogen, endnu lavere.
I Dynasty devy var han ikke på manges radar før dette år. Men hans niveau i denne sæson har for alvor set ham være med i kampen om Heisman Trophy og efter at LSU i sidste uge besejrede Alabama må Burrow nu anses som favorit til at tage værdigheden som den bedste spiller i college.
Med Tua Tagovailoa’s (QB for Alabama) skade i weekenden er Burrow nu flere steder projekteret til at være pick nr. 1 i 2020.
Tua’s skade er forfærdelig, og vi håber selvfølgelig det bedste for ham, men det viser også hvorfor store college spillere, nogle gange ikke spiller i det sidste år i college. Se Nick Bosa sidste år.

Burrow og Tua har vist sig i denne sæson at være de to bedste QBs i college der kan vælge at gå i NFL-draften, og derfor er det naturligt at de holdes op imod hinanden når man kigger på 2020 draften.

I forhold til fantasy er det ikke sikkert han bliver relevant i år et, da der lige nu er mange gode QBs i ligaen og rookies ofte tager tid til at vænne sig til NFL.
Men i Dynasty og især Superflex der kan han være meget interessant fordi han sandsynligvis kommer til at starte fra dag 1, især hvis han kommer til Miami Dolphins eller Cincinnati Bengals .

Burrow gik på Athens High School i Ohio.
Han var 4-stjernet rekrut, og QB nr. 8 i USA
Kom først til Ohio State Buckeyes fra 2015 til 2017, men da han aldrig blev starter, skiftede han til LSU før 2018 sæsonen. I 2018 havde han et par gode kampe, men viste generelt ikke så meget, selvom han sluttede 2018-19 sæsonen flot af med en Fiesta Bowl MVP.
Han løber en 40 yards på ca 4.76, samme som Tua.
Hans far Jim Burrow har spillet CB i NFL et år for GreenBay Packers, og så nogle år i CFL (canadiske liga).

Burrows er sammen med LSU i gang med en fantastisk sæson og på vej til playoffs.
Efter 10 kampe har Burrows kastet for 38 TD, kun 6 int, over 3.600 yards og en completion rate på over 78 %.
Han er stor favorit til at vinde Heisman trofæet.

Styrker
Præcise kast.
God i lommen
Upper-body mechanics

Svagheder
Kun ét godt college år (ligesom Mitch Trubisky fra Chicago Bears)
Ikke en stor arm, men helt okay

Ops: for at se de bedste highlights så vendt til der kommer noget fra hele dette år, har dog link til Texas og Alabama kampene der var meget imponerende.

2016 Ohio State

https://youtu.be/qXIHhhZqGig

2018 highlights

https://youtu.be/91bUNkdkbJY

2019 Texas

https://youtu.be/3wjIWDCiNF8

2019 Alabama

https://youtu.be/ZTJ8HTV_YWE

Relaterede

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Back to top button
Close

Du har sat Adblocker til!

Du støtter os ved at lukke din adblocker ned på FantasyMeister