Fantasy

Fantasy: What to Watch – Week 11

wtw_league_week11

DM i Fantasy Football – What to Watch, Top 10
I denne uge fokuserer vi på toppen af poppen! Eller i hvert fald den del af den der ikke allerede er sikret en plads i slutspillet. Som min gamle næstkommanderende ville have sagt ”Svende! Vi er i krig! Hold hovedet og moralen oppe, så skal vi nok komme levende ud på den anden side!” Fantasy Football er måske knap så dramatisk, men det føles af og til på samme måde.

LEAGUE 7: Russian Stallions (7) vs. Pedes Alliance (6)
I denne uge tager Vadims Russian Stallions (Projected 67.36FP) imod Daniels Pedes Alliance (Projected 66.10FP) Begge hold kæmper om at nå i slutspillet og har, med en sejr, muligheden for at sætte sig på toppen af deres divisioner. Vadims es er RB L. Bell (16.20FP) der skal løbes massivt mod et Browns mandskab, der endnu har sin først sejr til gode, Bell har brug for en god præstation for at holde Vadim inde i kampen. Han kan dog få uventet hjælp fra WR S. Shepard der skal spille mod et Bears hold der er totalt uforudsigeligt. Daniel sætter sin lid til WR M. Evans der havde en fantastisk kamp i sidste uge, men som desværre sluttede kampen med en hjernerystelse, lad os håbe han kommer frisk ind til opgøret mod Chiefs. Daniel har ligeledes de 2 RBs L. Miller og L. Murray der skal løbe mod hinanden.

LEAGUE 11: Gotta Catch Jamaal (2) vs. pdn (1)
I denne uge tager Lasses Gotta Catch Jamaal (Projected 78.38FP) imod Pierre og hans pdn (Projected 88.22FP) i en kamp om 1. pladsen i leauge 11. Begge hold er lige nu 8-2 og selvom NFL spår kampen til at gå Pierres vej, så spår jeg at Lasse vinder denne uge. Det der taler for at Lasse skulle vinde er, at han mangler at starte 2 spillere; et DEF og en WR. Hvis han flytter Fitzgerald fra flex til WR så har han et flex spot ledigt og kan, i stedet for at starte en WR, starte F. Gore. Ydermere har han mulighed for at starte B. Roethlisberger som spiller mod Browns, i stedet for R. Tannehill som spiller mod Rams. Hvis han sørger for at lave disse ombytninger så står Gotta Catch Jamaal rigtig stærkt i denne kamp. Hvis ikke han gør det så har Pierre stadig et utrolig stærk hold som nok skal give ham kamp til stregen.

LEAGUE 6: U Mad Bro (1) vs. Team SIGGI (10)
I denne uge tager Mads’ ”Mad Bros” (Projected78.72FP) imod Rasmus og Team SIGGI (Projected 76.10). Mads er en af de få spillere der stadig er ubesejret i DM, og som med en sejr i weekenden endelig kan ånde lettet op med en sikret plads i slutspillet. Han sætter selvfølgelig sin lid til at QB T. Brady har en bedre uge mod 49ers end mod Seahawks. 49ers er et hold der kæmper med at finde dem selv og de har været en skygge af det man normalt forventer af holdet. Outsideren er TE M. Bennett der er projected til sølle 3.40FP. Med Gronk ude er Bennet Patriots største Red Zone mål, så med lidt kan der være en stor upside på ham. Rasmus håber til gengæld på at WR A. Green får en vild kamp mod Bills, så han vil få en chance for tildele Mads sit første nederlag. Måske et Patriots defense kan gøre et lille udslag.

LEAGUE 15: FitzHjerrild (2) vs. Hipster Academy (1)
I denne uge tager Martin og hans FitzHjerrild (Projected 73.68FP) imod Michael og hans Hipster Academy (Projected 85.46FP) i endnu en kamp om en 1. plads. Denne kamp bliver en af de mest interessante i denne spillerunde. Den ubesejrede Michael tager imod Martin som har vundet de seneste 8 kampe. Begge hold har vanvittig meget momentum med sig, på vej ind til denne kamp, men det virker desværre, for spændingen, som om et hold ser lang bedre ud end det andet. Begge mandskaber er bomstærke, men to ting gør at vægtskålen tipper meget i retning af det ubesejrede Hipster Academy. For det første står han allerede nu til at vinde med over 11FP ifølge NFL, for det andet så har Michael muligheden for at skifte F. Gore ind i stedet for D. Funchess på flex spottet, for det tredje så vil M. Bennett med stor sandsynlighed få en monster kamp som lead TE mod et svagt 49’ers hold og og for det fjerde så er Martin uden M. Gordon i denne uge, grundet bye week. Det er fire væsentlige grunde til at Michael forbliver ubesejret.

LEAGUE 10: Splashmakers (1) vs. FC Staale (6)
I denne uge tager Andreas’ Splashmakers (Projected 82,92FP) imod Christians FC Staale (Projected 64,54FP) Andreas’ nøgle spiller i denne uge er QB A. Luck der efter en byeweek skal spille imod Titans, der har været igennem nogle shootouts ind til nu. Han holder en, lettere undervurderet WR O. Beckham, i baghånden og satser på at han kan score mere end de 7,60FP han er projected til mod Bears. Christian har en ledig plads på sit roster, men har til gengæld RB L. Murray til at fylde hullet, samtidigt med at han har dette års vildeste rookie RB E. Elliott på holdet der er projected til 8,20FP mod Ravens. Dette burde dog ikke vække den store bekymring, eftersom Elliott ikke har haft en uge under 10FP endnu i år.

LEAGUE 16: Inquisitors (1) vs. Bone Breakers (2)
Vi snupper endnu en kamp om 1. pladsen når Søren og hans Inquisitors (Projected 69.88FP) tager imod Pelle og hans Bone Breakers (Projected 84.48FP). Begge er i denne uge ramt forholdsvis hårdt af bye week. Søren er uden J. Jones (WR1), mens Pelle er uden både M. Forte (RB6) og E. Sanders (WR22). Dette kommer til at kunne mærkes når begge skal prøve at finde erstatninger til kampen. Ser vi på de mandskaber de stiller med, så giver jeg fordelen til Pelle. Med spillere som L. McCoy, D. Johnson, J. Edelman og K. Benjamin tror jeg ikke at Søren har nok at svare igen med. Forventer dog en tættere kamp en NFL projecter den til, men i sidste ende stadig en sejr til Pelle.

LEAGUE 5: DetErRentHeld (2) vs. ZekeZeke (10)
I denne uge tager Michaels RentHeld (Projected 84.00FP) imod Frederiks ZekeZeke (Projected 100.20FP) Begge mandskaber har hårdt brug for en sejr for at holde slutspilsdrømmen i live og selvom Michaels score er 9-1 ligger han fortsat 2’er i sin division og er projected til at tabe. Michael mangler dog en kicker på sit hold, men er dybt afhængig af at RB D. Murray kan producere mod Colts. Dette er selvfølgelig tæt knyttet til at Cardinals defense er projected til 0FP. Frederiks hold er fyldt med spillere der er pænt varme i øjeblikket. WR D. Baldwin havde en vild uge mod Patriots og skal spille hjemme mod Eagles, 23FP varmer på et hvert fantasyhold. Med en sejr kan Frederik virkelig sætte en kæp i hjulet for Michaels slutspilsdrømme.

LEAGUE 17: No 83 for PreZi (1) vs. Patriots All The Way (7)
I denne uge tager Casper og hans No 83 for PreZi (Projected 73.80FP) imod Jonathan og hans Patriots All The Way (Projected 92.74FP) i et ganske kritisk opgør. Når jeg skriver kritisk opgør så mener jeg bestemt ikke for Casper. Med hans record på 10-0 er han 6 sejre foran den næste i sin division, og kan derfor smide benene op og vente på playoffs. Jonathan derimod fører sin division med en record på 5-5, men her har den næste mand i hans division også en 5-5 record. Jonathan bliver derfor nødt til at vinde for at sikre sit playoff liv og man må sige at han starter fint her. Ikke nok med hans hold er bund solidt i denne uge, grundet spillernes matchups, så er den ubesejrede Casper også uden hans startende QB M. Ryan. Dette kan være lige den lille ting der skal til for at Jonathan laver sæsonens upset og giver Casper hans første L.

LEAGUE 1: Favre Nye Verden (1) vs. Seiersens Bonecrushers (2)
I denne uge tager Mortens Nye verden (Projected 74.74FP) imod Allans Bonecrushers (Projected 56.62FP) Dette opgør er lidt særligt da der kun er 6 spillere der er projected til at lave mere end 10FP, hvor af den ene er Allans K. S. Gostkowski, der har haft en noget turbulent sæson indtil videre, jeg tvivler på han smider 12FP på tavlen mod 49’ers, mest fordi han i min optik kun kommer til at score ekstra points. På Mortens hold har vi K. A. Vinatieri der projected til sølle 2FP hvilket i mine øjne heller ikke giver den helt store mening. Dog kan det blive en afgørende faktor hvem af WR A. Brown (Morten) og RB E. Elliott (Allan) der kan score flest point. Brown mod Browns eller Elliott mod Ravens.

LEAGUE 18: Team JGO (11) vs. Team Manni (1)
Sidste opgør vi highlighter i denne uge er endnu et kritisk opgør mellem Jakobs Team JGO (Projected 43.90FP) og Henriks Team Manni (Projected 73.62FP). Henrik behøver ikke vinde denne kamp, men skal vinde en ud af de sidste tre kampe for at sikre sig adgang til slutspillet. Jakob derimod skal helst vinde. Han deler record (5-5) med Cpt Awesome, men ligger 2’er i divisionen grundet indbyrdes opgør. Det er derfor yderst vigtigt at han ikke kommer bagud i wins. Opgøret, i denne uge, ser desværre ikke ud til at gå Jakobs vej, da han står uden M. Ryan og J. Jones grundet bye week. Det er 36FP der bliver taget ud af hans ugentlige 88FP, hvilket kan blive svært at undvære. Jakob sidder med E. Manning og G. Tate på bænken som sagtens kan få en glimrende uge, men tabet af de to superstjernen fra Falcons, tror jeg desværre koster ham sejren.

Der er 3 uger til slutspillet de damer og herrer! HOLD FOKUS! STRAM OP!

Skrevet af Thomas Eggebrecht Rasmussen & Jannick Teige (Dynasty 2544)

Relaterede

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Back to top button

Du har sat Adblocker til!

Du støtter os ved at lukke din adblocker ned på FantasyMeister