Fantasy

Fantasy: Waiver Pickups – Week 14

wp_14

Vejrudsigten siger: Dumme beslutninger forude

Vejret kommer til at spille en afgørende rolle, når mesterskabet skal spilles hjem i Fantasy Football.

Man kan gøre mange amatøragtige ting i sit, men i weekenden lavede jeg sammen med mange andre en af de største. Jeg glemte at tjekke vejrudsigten for USA. Og av hvor blev det straffet. Simpelthen for dumt.

Et lille tjek i vejrudsigten havde set, at Colin Kaepernick skulle spille sin første snekamp nogensinde i NFL. Haps. Det lyder udelukkende som en fiasko, og det blev det da i den grad også. Fy for satan, det var elendigt. Og jeg startede ham! I en vigtig kamp. Hvor er det idiotisk.

Hvad kan man så lære af det? Tjek vejrudsigten! Husk det nu! Hjemmekampe i Buffalo, Pittsburgh, Green Bay, New England. I december. Det dufter af snekampe. Og det dufter af, at man skal tage de rigtige beslutninger. Spillere bør bænkes. Tænk over det.

Nå men livet og sæsonen går jo videre. Der er ikke tid til at sørge. Waiver-markedet ser snart en anelse tyndt ud, men det er ikke ensbetydende med, at vi ikke skal grave efter guldet. Vi skal nok finde noget.

Hent dem ind

Alfred Morris, RB – Dallas Cowboys
Det her er altså en skarp fidus, jeg har. Vi kan alle sammen godt blive enige om, at der ikke går lang tid, før Cowboys har sikret sig både divisionen og first seed i playoff. Så kan de begynde at overveje at spare spillere. Jeg siger ikke, at de bænker Ezekiel Elliot, men det er langt fra utænkeligt, at han i de sidste uger får langt færre carries, og det bliver selvfølgelig givet til Morris. Interessant ikke?

Brandon LaFell/Tyler Boys, WR – Cincinnati Bengals
Nu kommer AJ Green snart tilbage. Forhåbentlig. Men der er altså noget potentiale i de her to WR. De havde en stor kamp hver især mod Philadelphia Eagles, og i denne uge venter et endnu bedre matchup, når de står direkte over for ligaens dårligste hold i Cleveland Browns. Der er masser af mulighed for point.

Cincinnati Bengals, Defense
Igen må man bare kigge på matchup. At stå over for Browns er virkelig noget, som får de fleste fantasy-spillere til at gnide sig i hænderne. Der skal nok komme point på tavlen. Det er jeg slet ikke i tvivl om. Bengals har faktisk også nogenlunde matchups i en eventuel playoff-kamp i fantasy. Steelers er altid ret lavtscorende, og så står man over for meget svage Houston Texans i uge 16.

Smid dem af

Allen Robinson, WR – Jacksonville Jaguars
Ja, den er måske ret kontroversiel, men når jeg ser på, hvad han har produceret på det seneste, og de to kommende kampe mod henholdsvis Minnesota Vikings (Xavier Rhodes) og et stærkt Texans-forsvar, så kan jeg simpelthen ikke se nogen årsag til at beholde ham. Helt ærligt. Han fortjener jo ikke at være på dit hold næste år efter den indsats.

Marvin Jones, WR – Detroit Lions
Nu gider vi ikke at vente mere på Jones. Han startede som et monster, men derfra tabte han fuldstændig tråden og har ikke leveret noget i mange uger. Han var endda inaktiv i den forgangne uge. De gider vi altså ikke at vente på. Han skal bare langt væk fra holdet.

Skrevet af Frederik Palle (Dynasty 2544)

Relaterede

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Back to top button

Du har sat Adblocker til!

Du støtter os ved at lukke din adblocker ned på FantasyMeister