FantasyIkke-kategoriseret

Fantasy S, P eller K – Uge 3

Fantasy S, P eller K – Uge 3

Højt at flyve – dybt at falde. Dette ordsprog kan efter uge 2 for mit vedkommende omskrives til:  ”Samtlige dine fantasy hold starter godt i uge 1 –  anbefale Nyheim Hines som flex i fantasy”.
Det var sgu en svipser, men sådan går det i S, P eller K. Nogle gange vinder man, andre gange finder man ud af at ens crush bedre kan lide Christoffer, der spiller fodbold og kører tunet Puch Maxi. Hines spillede som en pose nødder i uge 2. Hvordan Colts vælger at bruge Hines fremadrettet er et større mysterium end hvorfor mine forældre valgte at købe træsko  til mig langt op i folkeskolen, og hvorfor jeg ikke selv bad om noget andet fodtøj.

Fantasy Football er som altid 16 ugers op og nedture, der gerne skulle ende med at man står øverst på skamlen, og har glemt at man startede Big Ben over Cam Newton gang på gang fordi man ikke vil indse hvor biased man er som mangeårigt Steelers fan.

Man er nødt til at glemme nedturene, og se fremad. Være klar til at ramme waiveren lavt og hårdt. Hvis man er i tvivl om hvem man skal hive ind på sit hold fra den kære waiver, laver min kollega Thomas hver uge en artikel om netop dette emne. Artiklen fra uge 3 kan findes her: https://fantasyboss.dk/waiver/2020-waiver-wire-uge-3/

Vi arbejder videre med uge 3, hvor der er mange interessante kampe man kan lege S, P eller K med.

Sandhed:

Jerick Mckinnon vil få samme rolle i 49ers backfield som Raheem Mostert?

Raheem Mostert og Tevin Coleman gik begge ned med skader i uge 2. Mostert forventes tilbage indenfor en overskuelig fremtid, mens det ser lidt mere dystert ud for Coleman. Jerrick Mckinnon og Jeff Wilson vil højst sandsynligt blive de RB’s som 49ers vil benytte, måske med enkelte snaps til Kyle Juszczyk. Mckinnon vil nok blive brugt som pass catcher med potentiale for store spil, mens Wilson nok vil få en del goal line arbejde.

Jeg ser Wilson få den bedste kamp på søndag. 49ers spiller imod Giants, hvis sæson nærmest er sluttet inden den startede, da Saquon Barkley gik ned med en skade, der sluttede hans sæson. Jeg ved godt at 49ers selv er kørt helt i bund med skader, men jeg tror på at de kommer hurtigt foran, og herefter vil forsøge at dræne klokken med masser af tunge løb, så man kan komme i bad hurtigst muligt, og undgå flere skader.

Wilson vil få det meste arbejde, og det ville ikke undre mig, hvis Juszczyk får mere arbejde, end man regner med. Svaret på spørgsmålet vil derfor være nej, da jeg ikke ser Mckinnon få samme rolle som Mostert, tværtimod faktisk.

Procent:

Hvad er procentchancen for at Joe Burrow får sin første NFL-sejr i uge 3?

Mit bud er 75%. Burrow har udtalt til pressen at han hader at tabe, og at han ikke kan huske sidste gang at han har været på et sportshold, der har tabt 2 kampe i streg. Burrow ligner ”the real deal”, og jeg tror hans mindset vil smitte af på mange i organisationen.

Bengals møder i denne uge Eagles der indtil videre i denne sæson ikke har formodet at stikke en pind i en lort uden at ødelægge begge dele. Deres offensive linje burde starte en bødekasse hvor der skulle ligges en god slat penge for hver gang de sætter Carson Wentzs liv på spil. Pengene kunne passende gå til rekonstruktiv knækirurgi til Wentz når han engang går på pension.

Burrow vil få masser af drives i weekenden, hvor der vil være rig mulighed for at opbygge en bedre connection med hans receivere, og samtidig få hans første sejr som professionel.

Konsekvens

Hvad er konsekvensen af Green Bay Packers beslutning om at drafte Jordan Love i første runde?

Det første Jordan Love skal lære af Aaron Rodgers er hvordan man finder ro i at skulle sidde på bænken i 3 år, inden man starter en kamp. Hvis Green Bay på snu vis havde håbet på at kunne starte en ild under Rodgers røv ved at drafte en QB, så har de fået, hvad de bad om. Rodgers er pissed, og ligner en mand på en mission.

Rodgers ender i top 3 år for fantasy QB’s. Dette er en bold statement, når der render folk som Lamar Jackson og Patrick Mahomes rundt og smider missiler på ugentlig basis, men jeg tror på at Rodgers vil føre Green Bay langt i år.

Love derimod kommer til at sidde på bænken i minimum 2 år, og man kan håbe at overgangen fra Rodgers til Love, hvis denne engang skal ske, bliver lige så blød som da Favre ”gik på pension”, og efterlod roret til Rodgers.

Tags

Relaterede

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Se også

Close
Back to top button
Close

Du har sat Adblocker til!

Du støtter os ved at lukke din adblocker ned på FantasyMeister