FantasyNFL

Fantasy S, P eller K – uge 2

Fantasy S, P eller K – uge 2

Så kom vi sgu i gang med sæsonen. Hvis man skal omsætte dette til S, P eller K, har vi lige startet en 15 weeks in heaven med hende den søde.

Personligt fik jeg en ok start på mine ligaer. Jeg spiller i år med i 6 ligaer. 2 dynasty ligaer, 2 keeper ligaer og 2 redrafts. Mine Ligaer er en god blanding af både hygge-buddy ligaer, hvor hovedformålet er at finde ud af hvem der skal have nossepokalen op at hænge i stuen. Eller rettere, hvem skal hjem og fortælle konen, at der skal hænge en nossepokal i stuen det næste år.  

Så er der de hardcore ligaer med 50 mands rosters, hvor deltagerne bruger rigtig meget tid på at scoute, både i og ude for sæsonen.

Jeg ender med en score på 4-2 i uge 1. Den ville have heddet 5-1, men jeg blev frataget (fuldt berettiget) en sejr i en liga, hvor jeg havde et ulovligt practice squad.

Et råd til både commish og spillere i ligaerne rundt omkring. Få nedfældet et regelsæt med forudbestemt strafudmåling ved regelbrud. På denne måde står man ikke i en situation hvor commish skal tage nogle beslutninger vedrørende straf, som hverken commish synes er sjove at tage, og som næsten altid vil komme op til diskussion.

Nu ruller vi med uge 2, hvor vi igen skal lege alle 90er pre-teens yndlingsleg.

Sandhed

Var Nyheim Hines’ præstation i uge 1 et fluke?

Puha. Det spørgsmål er næsten værre end at skulle svare på om man synes Taekwondo Jimmys storesøster er lækker. Hines havde 73 yards og 2 TDs i uge 1. Han blev kraftigt involveret i Colts angrebsspil, og til manges overraskelse fik han rigtig meget goal-line arbejde. Marlon Mack er ude for sæsonen med en overrevet akillescene, så Hines vil helt sikkert blive brugt fremadrettet. Spørgsmålet er hvor mange snaps Jonathan Taylor kommer til at tage i Mack’s fravær.

Jeg tror på at Hines vil blive brugt meget de næste par uger. Taylor er rookie, og har ikke spillet nogle pre-season kampe på grund af covid-19 nedlukningen. Hines vil derfor være en god option på flex som minimum de næste 3 uger. Herefter vil man måske se Taylor få mere arbejde, og tage snaps fra Hines. Her kan man se om Hines har samlet nok værdi til at kunne trades, eller evt. beholdes, hvis Taylor ikke er den RB, man havde regnet med, og ikke spiser sig voldsomt ind snap-counten.

Procent

Hvad er procentchancen for at Bill O Brian bliver fyret in-season i år.

Mit bud er 60%. Hvis det var min beslutning, havde jeg for længst smidt manden på porten. Manden virker til at træffe sine beslutninger med en terning, hvor alle 6 sider har teksten ”wrong choice”. Han tradede DeAndre Hopkins, en af ligaens bedste receivere, for David Johnson samt et 2. og 4. runde valg. Allerede der burde manden blive sat under psykisk administration, og blive frataget sine beslutningsrettigheder.

O Brian har ikke nogen alternativ game plan, hvis hans første oplæg ikke virker. Han kan ikke justere in game, og er blevet udstillet så mange gange af hans trænerkollegaer. Han må have optjent en enorm mængde goodwill ved holdejerne, for i enhver anden professionel instans, var han for længst blevet fyret.

Konsekvens

Hvad er konsekvensen hvis Chris Godwin ikke spiller i week 2?

Chris Godwin er i ”concussion protocol” efter et helmet to helmet hit i week 1. Hvis han ikke spiller i denne uge, er der ekstra targets der skal fordeles. Jeg er en hunch om at Tamba Bay vil forsøge at få involveret Rob Gronkowski mere, hvis Godwin ikke spiller. Tom Brady kender Gronk ud og ind, og hvis Godwin ikke spiller, kan jeg nemt se at ham få de ekstra targets. Der kan køres en masse spil med 2 tight ends, og her kan jeg nemt se Gronk få en del goal line targets. Jeg forventer +10 point fra Gronk, hvis Godwin ikke spiller.  

Hvis I har kommentarer til mig her på Fantasyboss.dk er I velkomne til at skrive til mig/os på Facebook Fantasyboss eller Twitter

Relaterede

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Back to top button
Close

Du har sat Adblocker til!

Du støtter os ved at lukke din adblocker ned på FantasyMeister