FantasyNFL

Fantasy: Krystalkuglen – Week 8

Den næste generation er ankommet

NFL sæsonen bevæger sig ind i sin 8. uge, og der begynder at vise sig tydelige tendenser. Der er unge spillere, der begynder at vise, at de hører til i ligaen, samt spillere der nok ikke skulle have sprunget det sidste år over, for at komme tidligt ind i draften.
I 2016 gik der 2 QBs i de første to valg. Jared Goff og Carson Wentz. Carson Wentz blev omgående starter og viste fra første kamp, at han var det høje pick værd. Eagles front office  har nok været de mest tilfredse, da de tradede 5 picks væk for at rykke op i draften. Der blev lagt rigtig mange æg ned i den kurv, men det virker ikke til at Wentz taber den foreløbigt. Hvis ikke han havde skadet knæet sent i regular season sidste år, kunne han have siddet med MVP trofæet.

Goff sad bag Case Keenum i de første 9 kampe af hans rookiesæson. Han blev derefter smidt ind i det dumbster fire af et offense som Jeff Fischer havde smækket sammen. Han sluttede sæsonen med stats som selv Ryan Leaf ville grine af. Alt dette ændrede sig dog, da Sean McVay kom ind som Head coach. Goff fik prisen som mest forbedrede spiller i 2017, og ser i år ud til at have bygget endnu et niveau på.
Alt hvad der skulle til var en head coach der ikke skrev hans playbook på bagsiden af en iHop menu.

Hvis vi ser på busts fra 2016 draften kommer Corey Coleman i tankerne. Coleman blev draftet af holdet hvor karrierer går hen for at dø, Cleveland Browns. Han har været uheldig med at brække den samme hånd 2 gange på to sæsoner, og er siden blevet kastet rundt i ligaen. Lige nu prøver han at starte karrieren op igen i Giants, men hvis Eli Mannings O-line kan holde ham på benene i mere end 2 sekunder, vil folk som OBJ og Sterling Shepard nok stå foran i køen til targets.

Hvis vi kigger i 2017 draften er der et navn man ikke kommer udenom, Patrick Mahomes. Mahomes sad bag Alex Smith i de første 15 kampe i 2017, men fik starten i kamp 16, da Chiefs valgte at hvile Smith. Det blev til en sejr uden den store pom og pragt. I januar 2018 blev Smith traded, og Mahomes blev annonceret som starter.
Mahomes har siden week 1 råbt: ”I got this shit”, og ikke set sig tilbage. Han har krøllet den ene QB rekord efter den anden, og Chiefs ligner et hold med fornyet energi, og ro på QB situationen mange år frem.

Hvis vi skal finde et ”bust” i 2017 draften ligner Solomon Thomas et godt bud. Det er stadig tidligt i hans karriere, men pass rushere, der er valgt så højt i draften, plejer at kunne overføre sit college spil fra start af. Thomas har 3 sacks i karrieren indtil videre, ikke noget skræmmende tal, og hvis man sammenligner med andre edge rushere, der er taget så højt i draften (Joey Bosa, Khalil Mack og Von Miller), så bliver det helt tydeligt at Solomons produktion ikke opvejer det høje valg.

 

Krystalkuglens week 8 kukkeluren:

 

Case Keenum kan redde dig fra bye week blues:

Indrømmet, Case Keenum har i denne sæson lignet krystalkuglens madlavning, mens jeg stod i lære. Meget svingende kvalitet, lav opfindsomhed og chancen for spontant opkast var tilstede.
Hvis du har QB problemer pga bye week kan han dog hentes ind i denne uge, da de spiller mod ligaens vel nok ringeste forsvar mod kastet. Chiefs virker til at køre med konceptet: ”det er ligemeget at vi lukker 35 point ind, vi scorer alligevel 42”. Det koncept virker til at fungere for dem, så Keenum burde have gode chancer for at få en hæderlig kamp i denne uge.

Mark Andrews får en solid kamp imod Panthers:

Ravens TE-room har været rimelig crowded i år. 2 rookies, Andrews og Hurst, samt Nick Boyle. Umiddelbart ligner det at Andrews får de fleste targets, og har de bedste hænder. Hurst er et 1. runde valg, men er aldrig rigtig kommet i gang, efter hans brud i foden i preseason.
Panthers generelle kasteforsvar er en blød mellemvare, men de er til gengæld rigtig sløve imod tight ends. Jeg tror på at Flacco kommer til at kigge efter Andrews i endzonen, og det kan nemt kaste en td af sig.

 

Cardinals forsvar er en stream option i denne uge:

Cardinals møder 49ers i denne uge. Der er kun en ting som Cardinals forsvar ikke gør godt, og det er at stoppe løbet. 49ers har faktisk løbet bolden godt i år, men Matt Breidas krop har snart flere løse dele end Mr. Potato head, og Alfred Morris er borderline skizofren i hans produktion. Det efterlader Mostert, som nok vil få en ok dag mht. yards.
Der hvor det bliver interessant er turnovers. Cardinals kommer til at dominere i luften, og dette vil enten give interceptions, eller fumbles pga trætte RBs, der hoster bolden op, pga de mange carries. Jeg laver en bold prediction, og siger at Cards laver en defensiv TD i denne kamp.

Relaterede

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Se også
Close
Back to top button

Du har sat Adblocker til!

Du støtter os ved at lukke din adblocker ned på FantasyMeister