FantasyNFL

Fantasy: Krystalkuglen – Week 16

Final push

 

Endnu er fantasysæson er ved gå på hæld. Finalerunden er nået medmindre jeres liga slutter i week 17, men hvis dette er tilfældet, så skal der tages aktion, og jeres commissioner skal jages ud med høtyvene.

 

Som altid i fantasy har der været masser af faktorer, som man ikke har haft indflydelse på. Der var skaden til McKinnon, som kom allerede inden sæsonen startede. Leveon Bell fik aldrig arbejdstøjet på, og fik med denne beslutning en del voksne mænd til at græde foran deres venner.
Devanta Freeman spillede 2 kampe i denne sæson. Derrius Guice rev hans knæ i stykker i preseason, og listen er nærmest endeløs.

 

Hvis vi skal prøve at finde noget mere positivt at snakke om, kan vi se på nogle af de spillere med lækre sæsoner, der virkelig har hjulpet deres fantasy ejere. Christian McCaffrey er en spiller der virkelig har steppet up i denne sæson. Efter en ok rookie sæson med 435 rushing yards og 651 receiving yards, har han virkelig lagt på i denne sæson. Efter 14 kampe har han 979 rushing yards og 768 receiving yards. Dette placerer ham som nummer 3 blandt fantasy running backs i standard format, og som nummer 2 i PPR.

 

Saquon Barkley er en anden spiller der virkelig har imponeret. Mange havde deres tvivl om hans impact i denne sæson efter hans blev draftet til Giants. Deres O-line blokerer lige så godt som krystalkuglen synger, og der er en grund til at jeg sad bag trommesættet i folkeskolen. Dette gør bare Barkleys præstation endnu mere imponerende, og fremtiden ser lys ud for Giants, hvis de enten kan få stykket Eli Mannings krop sammen igen, efter de 1364 sacks han har modtaget de sidste par sæsoner, eller drafte en fremtidens mand på QB.

 

JuJu Smith-Schuster er endnu en spiller, der ligesom McCraffrey bare har lagt et niveau mere på i forhold til hans rookiesæson. Han er helt sikkert hjulpet af de double teams Antonio Brown trækker, men samtidig har der ikke været en Leveon Bell i år. Bell er et mismatch mareridt for alle forsvar, men på trods af hans fravær har Smith-Schuster samlet 1274 yards sammen på 14 kampe.

Det bliver spændende at følge dem alle 3, og se om de kan holde niveauet fremover.

 

Med dette sagt vil jeg komme med 2 forslag på spillere der kan hjælpe dig i denne sidste uge af fantasy. Held og lykke i jeres kampe, om det så er for sejren i ligaen, eller for at undgå sackoen.

 

Krystalkuglens week 16 kukkeluren:

Baker Mayfield

Man har sagt det i mange år. Browns kommer til at se gode ud i år. Hvert år har man lignet en idiot når sæsonen er spillet færdig. I år ser det ud til at de endelig har fundet en opskrift der fungerer. Det første man skulle skifte ud, var åbenbart kokken. Siden Hue Jackson blev fyret, er Browns 4-2. I denne uge møder de Bengals, og kan med en sejr rydde bordet, og sweepe dem for første gang siden 2002.

Baker Mayfield har haft kontroverser med Jackson siden fyringen, og hans efterfølgende ansættelse i Bengals, og han vil komme ud Guns blazing. Dette er en kamp der har potentiale til at ende med over 80 scorede point. Begge forsvar er hullet som en si imod kastet. Dog er Bengals marginalt ringere, og mangler virkelig playmakere i deres secondary. Krystalkuglen laver en bold prediction og melder 300+ yards og 3 eller flere TDs til Baker Mayfiled i denne uge.

 

Kalen Ballage

Frank the Tank Gore udgik i sidste uge med en ankelskade, der afslutter hans sæson. Dolphins mener ikke at Kenyan Drake skal have en work horse rolle, og dette har givet Kalen Ballage chancen. Han løb for imponerende 123 yards på 12 carries i sidste uge, og krydrede det med en TD oveni.

Ballage får starterrollen i denne uge, og mod et Jags hold der har udspillet sin rolle i denne sæson, kan det godt blive en løbefest uden lige. Jags har efter skaden til Ronnie Harrison og fritstillingen af Barry Church ikke en etableret strong safety på deres roster.

Det er blot et løb der skal gå i second level, for at Ballage kan vise sig som et rigtigt godt valg i fantasy i denne uge.

Relaterede

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Se også
Close
Back to top button

Du har sat Adblocker til!

Du støtter os ved at lukke din adblocker ned på FantasyMeister