FantasyNFL

Fantasy: Krystalkuglen – Week 12

Bliv nu ved, for ærens skyld

Endnu en uge er gået, og vi nærmer os med hastige skridt slutspillet i fantasy football. Nogen er allerede ved at scoute på deres eventuelle modstandere i Play offs, mens andre har blikket stift rettet imod næste års draft.

Her vil jeg gerne komme med et lille opråb. Gør jer selv, og ligaen du spiller den tjeneste at sætte dit hold de resterende uger, også selv om du er 2-9. Jeg ved godt at arbejdet kan føles som at være punter for Chiefs, rimelig nytteløst, men gør det for integriteten i spillet.

Der er ikke noget værre end at spille imod en, der spiller med 2 på bye, 1 IA, og en ”empty” på kicker. Det skulle da lige være at se din direkte modstander til play off pladserne spille imod dem. Lad være med at give andre i ligaen nemme sejre her til slut. Gå stolt ned med den synkende skude, med alle kanoner bragende, mens du står på dækket og råber; ”See ya next year BITCHES”.

Alternativt kan man i ligaen indføre en ”præmie” til ligaens bundprop. Det kan altid motivere folk. Krystalkuglen spiller i en liga hvor ”vinderen” af sidstepladsen får en pokal med et kæmpe sæt bronzenosser med teksten ”I suck at fantasy football”. Pokalen skal hænge i køkkenet eller stuen, og hvis en anden spiller fra ligaen kommer på besøg, og ikke kan se pokalen synligt fremme, så koster det draftpicks næste år. Jeg siger ikke alle ligaer skal købe nossepokaler, jeg siger bare at det hjælper på at holde folk motiverede sæsonen ud.

Nok råberi fra mig, og videre til spillere, der kan hjælpe dig i denne uge.

 

Krystalkuglens week 12 kukkeluren:

 

Duke Johnson

Ved sæsonstart var Carlos Hyde førstevalg på RB positionen i Browns. Duke var 2er, og rookie Nick Chubb var 3. valg. Siden da er der blevet fyret en head coach, Carlos Hyde er blevet tradet direkte ind i Fournettes skygge i det offensive ingenmandsland kaldet Jaguars, og Nick Chubb er blevet RB1.

Duke Johnson er dog det klare valg på RB i 3rd down situationer. Han har scoret 3 TDs i de sidste 2 kampe, og møder i denne uge Bengals. Bengals har det ringeste løbeforsvar i hele ligaen målt på yards, og samtidig lader de modstanderen konvertere på 55.48% af alle 3rd downs, også ringest af alle i ligaen. Begge ting taler for at både Chubb og Johnson vil få en lækker dag på kontoret. Chubb er selvfølgelig en sikker starter, og er ejet i alle ligaer, men Johnson derimod er ledig i mange ligaer, og bør samles op i denne uge, hvis muligt.

 

Jason Sanders

Så er det tid til at rokere kicker igen. Sanders spiller i Dolphins. Dolphins er lige så gode i red zone som krystalkuglen er til at anbefale Tight Ends til fantasybrug, (ja, det går ikke for skarpt på den front). Samtidig er Colts i top 10 i forhold til at stoppe hold, når de når 20 yard linjen. Dette vil skabe muligheder for Sanders, også selvom Tannehill meldes tilbage under center. Tannehill har siddet ude i mange uger, og der vil være tidspunkter, hvor timingen vil misse, og Sanders bliver nødt til at smide pointene på boardet. Hvis Osweiler mod forventning skulle starte igen, ændrer det ikke det store, da hans timing er off, lige meget hvor meget han spiller.

 

DJ Moore

Panthers møder Seahawks i denne uge. Vinderen af denne kamp vil lægge sig lunt i svinget til en wild card plads i play offs. Divisionstitlerne er så godt som delt ud til Rams og Saints i deres respektive divisoner, så der er kun wild card runden at sigte efter.
Moore spillede den bedste kamp i hans unge karriere i sidste uge imod Lions. Han har en god connection med Cam Newton, og med Devin Funchess skadet, vil der kun komme flere targets hans vej. Funchess er ikke blevet udelukket til søndagens kamp, men med 2 missede træninger onsdag og torsdag, er han ikke helt frisk.
Moore liner meget op i slotten, hvor han højst sandsynligt vil blive dækket af Bradley Mcdougald. McDougald har haft en knæskade, der ikke rigtig er blevet bedre de sidste par uger, og jeg kan nemt se Moore brænde ham flere gange i løbet af kampen.

 

 

Relaterede

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Se også
Close
Back to top button

Du har sat Adblocker til!

Du støtter os ved at lukke din adblocker ned på FantasyMeister