FantasyNFL

Fantasy: Krystalkuglen – Week 10

Bring out all the guns

Det er nu alle tricks skal rulles ud. Der er 5 uger tilbage af grundspillet i fantasy, og enten skal skuden vendes, eller også skal det være ”ret som den går”, hvis jeg skal fortsætte i sømandsjargonen. Jeg er begyndt at gå i panik i et par af de 6 ligaer jeg er med i, men der er ikke andet at gøre end at klø på, og prøve at fintune ens line up på bedste måde.
Det er begyndt at blive koldt rundt omkring i de amerikanske stater, og vejret kan for alvor begynde at få betydning for spillernes fantasyproduktion. Samtidig er vi midt i minefeltet kaldet bye weeks, og dette skal der også navigeres forsigtigt igennem.

Krystalkuglen vil i denne uge prøve at anbefale nogle spillere ud fra de forskellige hjælpemidler der er blevet beskrevet i artikelserien indtil videre. Der skal kigges på vejrudsigter, der skal streames både QBs og kickere, og der skal findes et D-hegn der kan bringe hæder til ens hold.

 

Frank ”the tank” Gore

Dolphins skal I denne uge spille ude imod Packers. Vejrudsigten siger at spillerne bosat i Miami kommer til at fryse. Temperaturen kan lande på -5 grader med en lækker luftfugtighed oveni. Jeg tror Dolphins kommer ud og beskytter bolden mere end normalt, på trods af Packers middelmådige secondary. Det bliver blount force trauma running, og det er Gore den perfekte mand til. Ydermere er det Brock Osweiler, der skal fordele bolden rundt blandt de kolde receiverfingre i Dolphins WR korps. Det lugter af tabte bolde, og er blot endnu et argument for at Gore får en god dag.

Chargers defense

Jon Gruden er i gang med at lave den mest åbenlyse tanking af et nfl hold i nyere tid. Han har solgt alle talentfulde personer i Raiders organisationen på nær Derek Carr, og de personer der står for at male deres fans. Chargers har 10 interceptions i sæsonen over 8 kampe. Samtidig snitter de næsten 3 sacks per kamp. Og dette er uden Joey Bosa. Raiders fører i 2 kategorier op til kampen. Flest skader på O-linen, og Head coachen med den ringeste frisure.
Krystalkuglen tror på over 10 point fra Chargers defense i denne uge.

 

John Rosen

Cardinals er stadig I rebuild mode. Det er ikke i år de skal kæmpe med om mesterskabet, men derimod have John Rosen kørt ind som fremtidens mand på QB positionen. Rosen gik på bye week med en solid kamp i bagagen imod 49ers. Nu skal de møde Chiefs der er en modstander af en helt anden kaliber. Dog er de til at snakke med på et punkt, og det er pass defense. Rosen vil være en god option, hvis din startende QB er på bye i denne uge. Cardinals kommer nok til at tabe med 20+ point, men det gør ikke så meget, hvis scoren hedder  55-28.

 

Jason Myers

Her er et godt eksempel på en af de ting jeg nævnte i en af sæsonens første artikler. Jason Myers spiller for det ringeste red zone offense i ligaen, men målt på fantasy point er han den 2. bedste kicker. Jets kan ikke flytte bolden de sidste meter, og ender tit med at sparke korte FG. Det er lækkerier for fantasy kickere, og Myers er ledig i 75% af alle ligaer.

Relaterede

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Back to top button

Du har sat Adblocker til!

Du støtter os ved at lukke din adblocker ned på FantasyMeister