Fantasy

Fantasy: Køb og Sælg – Week 5

Week 5 Analyse:

Uge 4 er færdig, og dermed den første fjerdedel af fantasy-sæsonen. Hvis du er 4-0 kan det allerede nu betale sig at se på spilleres schedule i PlayOff. Hvis du er 0-4 så husk at du stadig en chance.

Som jeg skrev sidste uge: kommunikationen er vigtig, da flere af spillerne på denne uges købsliste, kommer til at have et svært matchup denne uge, så er det nu du kan begynde at starte en “trade talk”.

Husk at kigge de forskellige LineUps ordentligt igennem, da bl.a. Bye-weeks er startet. Der bliver rig mulighed for at sælge og købe.

Fra sidste uge, så må jeg indrømme at jeg tog fejl med George Kittle og CJ Beathard, så hvis du stadig har Kittle på dit hold så hold fast, TE er noget rod, og alle skaderne denne uge gjorde det ikke bedre. Men hvis du ikke har en TE, ville jeg prøve at få fat i en top 3 TE også selvom det kan betyde at du skal overbetale. Muligheden for at købe en Even Engram eller OJ Howard der er skadet lige nu, er også en mulighed, og ellers så er det bare at streame TE.

Austin Seferian-Jenkins mod Chiefs eller Nick. Vannett da Will Dissly er skadet, så det er de to er muligheder.

Generelt klarede mine køb fra sidste uge sig godt. På trods af endnu en dårlig uge, så vil jeg stadig sige at Derrick Henry er et køb, deres OL kommer til at blive bedre, og jeg tvivler på at Dion Lewis kommer til at holde hele sæsonen ud.

 

Køb

Alex Smith
Har lige haft bye week, og det bliver kun lettere. Det er tit billigt at købe efter bye week, deres totale scorede point, er ikke så høje som de andre spillere. Han er ny i Jay Gruden´s Redskins system og Chris Thompson er ikke 100% endnu.

Dalvin Cook
Vikings var bare ringe uden Cook sidste uge, og denne uge var de ofre for mange point på defence, så han blev ikke brugt. Vi kan dog ikke komme uden om at Vikings har brug for ham. Mod Eagles i uge5, er et svært match up, men efter denne runde kommer det til at se fornuftigt ud.

Jarvis Landry
Med Baker Mayfield så bliver han et monster. Han fik 10 targets, men greb kun 4 denne uge. Man kan evt vente en uge med at købe Landry hvis man vil være på den sikre side, da de i uge 5 skal op i mod Ravens defence, et af de bedste mod kast. Men så venter Chargers, Bucs, Steelers, Chiefs og Falcons alle blandt de 7 dårligst mod kast.

David Njuko
Samme argument som under Jarvis Landry. Han fik 7 targets i den først kamp med Baker, dette betyder han har potentiale til at kunne blive en top 10 TE resten af året.

 

Sælg

Russell Wilson
Skal i de næste 6 uger møde Rams to gange og Lions (som er en af de værste modstandere for QB lige nu, meget overraskende) og så en bye week. Deres OL er dårlig. Dissly er nu skadet og måske ude resten af året. Deres 1 runde valg RB Rashaad Penny bliver udspillet af Mike Davis i denne uge. Det er nu man har muligheden for at sælge ham.

Carlos Hyde.
Duke Johnson og nu Nick Chubb kommer til at tage flere carries og targets fra Hyde. Baker Mayfield kommer til at fordele boldene til TE, WR og de tre RB , så jeg ville sælge Hyde nu.

Tyler Lockett
Doug Baldwin er tilbage, og det kombineret med mit argument for at sælge R. Wilson, så skal du skille dig af med ham.

Eric Ebron.
Det er svært at sælge nogen TE, da det udover Travis Kelce, Zach Ertz og Rob Gronkowski, bare er noget rod, mange skader og op og ned uger. Men Ebron ville jeg sælge hvis jeg havde en anden TE, Jack Doyle kommer tilbage fra hans skade, og bliver.

 

To trade jeg ville forsøge.

Hvis jeg ikke ejer en top TE. Ville jeg trade en Carlos Hyde plus min TE, det kunne fx være en:

Eric Ebron eller Trey Burton og på den måde trade mig til Zach Ertz. Dette siger også sig selv i forhold til mine “sælg og køb” muligheder fra sidste uges analyse.

Hvis jeg havde RB nok men f.eks. mangler en WR, så ville jeg trade Kenyan Drake for Alshon Jeffery. Grunden til dette er at det snart er sidste mulighed for at trade Drake på hans navn, A. Jeffrey så god ud i denne uge og Carson Wentz giver ham masser af bolde.

 

Af Tue Nielsen Gilbe

Relaterede

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Back to top button

Du har sat Adblocker til!

Du støtter os ved at lukke din adblocker ned på FantasyMeister