Fantasy

Fantasy: Køb og Sælg – Week 4

Køb og sælg

Så er fantasy sæsonen rigtig kommet i gang, husk i den forbindelse på, at det er med fantasy  ligesom det er  i NFL: ”Any Given Sunday”, alle kan vinde kampe. Selv med en 0-3 start kan man komme tilbage og nå PlayOff, og der kan alt som bekendt ske.

I fantasy er der tre måde at gøre dit hold bedre på, draften, som er overstået, Waiver wiren, som er alt efter størrelsen på din liga er begrænset og sidste men ikke mindst er der trades.

Når det kommer til trades er det vigtigste en god kommunikation, jo mere du ved og klare at kommunikere, desto lettere er det at få gennemført en trade. Benyt dig af al den viden du har om spillerne i din liga, hvem holder de med, hvilke spillere kan de godt lide. Selvom de fleste fantasyspillere spiller med hjernen så undervurder aldrig deres footballhjerte – Fantasy er sjovere med dine yndlingsspillere på din roster. En anden vigtig ting er at du sætter dig ordentligt ind i holdet på den spiller du forsøger at trade med. Hvad mangler han på hvilke positioner? At sende et tradeforslag ud i blinde plejer ikke at være opskriften på succes.

I denne artikel vil jeg se nærmere på et par spillere som det kan være klogt at erhverve sig før de bliver for dyre eller kommer sig ovenpå karantene eller skader. Der er ofte muligt at fravriste din modspiller en dygtig fantasyspiller, hvis du slår til når en spiller er skadet eller er i karantene. Er din modstander derudover presset på en eller flere pladser på holdet, vil det alt andet lige være lettere at få gennemført et godt trade.Øjeblikkelige eksempler på dette er  Joe Mixon eller Dalvin Cook. I denne uge starter bye weeks, så en spiller som Chris Thompson i PPR ville være en jeg godt kunne finde på at gå efter, hvis du har plads på din roster.

Køb:
Derrick Henry:
Titans OL har været hård ramt af skader, det bliver bedre og Marcus Mariota er på vej tilbage, med disse to ting in mente, så vil jeg tro at Henry kan blive en fornuftig  RB 2.

Correy Davis:
Vi forsætter lidt med Titans med samme begrundelse som med Henry, Mariota kommer tilbage OL bliver bedre og andre hold bliver nødt til at respektere Henry når han får bolde fra Mariota. De første to uger fik han 20 targets.

Zach Ertz:
Han er ikke billig, men Carson Wentz er tilbage, og Wentz er glad for at kaste til sine TE’s.  Eagles har ikke så meget andet på angrebet lige nu, Jay Ajayi og Alshon Jeffery er begge ude med skader og spillede ikke den forgangne  weekend.

Sælg:
Adrian Peterson:
Købe Chris Thompson og Alex Smith, jeg tror ikke Peterson kommer til at holde det niveau han har lagt ud med. Men i den forbindelse så sælg for at opnå en super god handel på en top RB eller WR.

DeSean Jackson:
Han er boom eller bust. Jeg tror ikke Ryan Fitzpatrick kommer til at være starter hele sæsonen, der kommer en kamp, snart hvor han bliver sit gamle selv igen hvilket vil give Jamies Winston chancen som starter, og winston han kaster ikke dybt til Jackson.

Georg Kittle:
Hvis Jimmy Garoppolo er skadet og ude denne sæson, så sælg. CJ Bethard er ikke en QB jeg vil stole på. Prøv at få en Davis Njuko eller tag Kittle plus en RB eller WR og se om du kan få fat på f.eks.Zack Ertz.

Mulige trades:
En mulig trade jeg ville lave er TY Hilton for Zach Ertz.

Andrew Lucks skulder er ikke klar eller tæt på 100 %, Colts satte Jocoby Brissett på banen for at kaste en hail mary i kampen mod Eagles, derfor vil Hilton få det svært i år, hans styrke er klart at komme fri på de lange kast.

Eller en Isaah Crowell eller Adrian Peterson plus en WR fra din bænk for David Johnson

Jeg tror at D Johnson har været ramt af at holdet har fået en ny Coach og en QB der bare ikke har kunne gøre noget. Josh Rosen kommer ind nu, og tro at Head Coach og Offensiv Coordinator vil lære at bruge ham ordentligt.

Crowell har de næste 4 ud af 5 uger Jaguars, Broncos, Vikings og Bears, så efter en god start vil han få det svært mod så stærke def.

Af Tue Nielsen Gilbe

Relaterede

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Se også
Close
Back to top button

Du har sat Adblocker til!

Du støtter os ved at lukke din adblocker ned på FantasyMeister