FantasyNFL

Fantasy: Køb og Sælg – Week 11

Så nærmer trade-deadline sig, efter den – er det bare Waiver Wire og så bare stole på det hold man har bygget op, er godt nok. Hvis man har to QBs, så ville jeg anbefale at trade en væk. Husk at få fat i de gode RB handcuffs de kan være vigtige her sent i sæsonen. Og så er der hold hvor man er begyndt at kunne se hvem der er RB i nogen mudrede situationer, bla Eagels, Josh Adam ser ud til at være den RB man gerne vil have resten af sæsonen. Husk at kigge godt på Schedule, og husk at fokusere på de seneste kampe og ikke hele sæsonen, især QB og DST, men også WR, hvor nogen hold er begyndt at blive bedre til at lukke ned, f.eks. Chiefs.

Køb.
QB Deshaun Watson
Han er ved at være kommet godt i gang. Texans mistede Will Fuller, men tradede sig til D. Thomas og Keke Coutee er ved at være tilbage fra skader. Texans har lige haft bye-week. Hans schedule er ikke det bedste, men regner med at han kommer til at være en top 10 QB, i resten af hans kampe minus uge 12 mod Titans, som ser stærke ud.

RB Alex Collins
PPR ligaer er han ikke noget specielt. Men i standard ligaer har han været okay. Rygter siger at Lamar Jackson, kunne være starter i Baltimore, (I dybe ligaer ville jeg også samle Lamar op) Flacco er skadet, og hvis det sker, så tror jeg det kommer til at hjælpe RB, det plejer det med en QB der er så god til at løbe som Lamar. Ravens schedule er super godt for løbe angrebet, Chargers i uge 16, er det sværeste. Ellers står den på Raiders, Bengals, Bucs, Falcons og Chiefs alle forsvar som har haft svært ved at stoppe løbet.

WR AJ Green
Hvis du ikke behøver en WR de næste par uger, og føler dig sikker på PlayOff, så er AJ. Green super at gå efter, hans skader gør at der kan sidde hold med ham, som er tvunget til at vinde, og måske mangler de en starter. Green skal møde Raiders og Browns i uge 15 og 16, bedre kan det næsten ikke blive.

TE Mark Andrews
Samme som Collins, dette er hvis Lamar Jackson bliver starter, en rookie QB bedste ven er TE, og en rookie TE og de har trænet meget sammen allerede, Andrews har set okay ud og Schedule ser okay ud for Andrews.

Sælg
QB Big Ben
Så er det tid at trade ham væk. Big Ben har altid haft det svært på udebane, de næste to kampe er i Jacksonville og Denver, to svære kampe. Slutter af mod Patriots og Saints ude. Patriots er altid svære at spille mod i december.

RB L Fournette.
Han er tilbage og fik to TD, men 24 carries for 53 yards mod Colts er ikke godt. I de sidste 6 uger, er det kun uge 16 mod Dolphins der er et godt matchup. Steelers, Titans, Redskins og Bills har været gode til at lukke løbet ned. Det er nu man skal trade ham væk hvis man har muligheden.

WR B Cooks
Kupp ude, men dette kommer ikke ændre det store for Cooks, det kommer til at hjælpe Robert Woods derimod. Chiefs på Monday Night Football, her skulle man tro det var et super match-up, men de har været gode mod WR. Så har han en bye week, og resten af schedule er svært, Lions, Cardinals og Bears er gode mod kaste angrebet.

TE Rob Gronkowski
Det er svært at sælge nogen TE der bare producerer lidt. Gronk har været skadet men hvis der er en ejer i din liga der stadig tro Gronk er TE nr 1, og du kan få den værdi for ham, så ville jeg trade ham. Har selv prøvet men ingen ville betale, og hvis det er sagen så behold ham.

To trades jeg ville prøve
Gronk for Kittel.
Man skal være heldig for at få sådan et trade, men navne i fantasy kan nogen gange være nok til at få et trade igennem. Kittel var en “sælg” i min første artikel uge 4, pga Garapollos skade, men Shanahans angreb er bare super, han er nu på QB nr 3, en UDFA, og de er stadig efter scoring angreb nr 16 i NFL.

Bradin Cooks for Dalvin Cook. Cooks har jeg skrevet om i “sælg”. Dalvin er endelig tilbage og det nåede man lige at se inden deres bye week. D Cook er stadig en af de RB jeg tror bliver en League winner. I uge 15 og 16 har Vikings Dolphins og Lions, super schedule for en RB.

Relaterede

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Se også
Close
Back to top button

Du har sat Adblocker til!

Du støtter os ved at lukke din adblocker ned på FantasyMeister