Fantasy

Fantasy: Klar, Parat, Start – Week 14

Slutspillet
Så er DM i fantasy football gået ind i slutspillet og dermed er knockout fasen gået i gang. Denne uges matchup er det vigtigste hidtil og dermed er beslutningerne vedrørende din startopstilling også vigtigere nu end nogensinde. I sidste uge var der flere der blev brændt af Colin Kaepernick, som trods gode fantasypræstationer og et godt matchup leverede en mega dårlig indsats mod Browns. Men det sker i fantasy. Som hvis du håbede på noget fra Craptree, Carr eller Cooper i torsdagens kamp mod Kansas City Chiefs. Alle tre spillere leverede dårlige fantasy præstationer og selvom deres matchup mod Chiefs ikke var det bedste, så forventede mange nok lidt mere af de ellers brand varme Raiders. Men sådan går det og der er ikke andet at gøre end at forsøge at hente de manglende point et andet sted. Derfor bliver ugens startere også lidt mere “kendte” eller anvendte spillere. Vi vil forsøge at give jer et par forslag til jeres startopstilling. Spillere der kan gå ind og give jer de ekstra point, som der skal til for at gå videre i slutspillet.

Ugens fidus:

Dontrelle Inman – WR Chargers
Chargers kommer højst sandsynligt ikke i slutspillet, på trods af at de har været rigtig godt spillende i de fleste af årets kampe. En af de varmeste spillere for Chargers i den seneste tid har været Dontrelle Inman. I de sidste to kampe har Inman grebet bolde for 168 yards og to touchdowns og det på trods af en dårlig præstation fra Rivers i sidste uge. I denne uge skal Chargers på besøg hos Panthers, som har haft en horribel secondary i år. Tabet af Josh Norman har været tydeligt hele året og hvis Rivers spiller som vi ved han kan, kommer Chargers til at teste Panthers dybt. Inman er måske ikke Chargers første WR, men han er den bedste dybe trussel, og Rivers er bestemt ikke bange for at kaste den dybt. Melvin Gordons sæson gør at Panthers bliver nødt til at fokusere på at stoppe løbet og det vil åbne op i deres secondary. Jeg Tror Inman har en god kamp i vente. Hvis du mangler en flex spiller så ind med ham.

Start dem:

Brandon LaFell – WR Bengals
Andy Dalton og Bengals mangler deres bedste offensive våben i WR A.J Green. Det gælder også i denne uges matchup mod den absolutte bundprop fra Cleveland Browns. Tabet af A.J Green har selvfølgelig været stort, men i sidste uges opgør mod Eagles viste Bengals at Dalton og de resterende recievere sagtens formår at sætte point på tavlen. 32-14 vandt Bengals og en del af grunden dertil var netop Brandon LaFell, som er gået hen og har fået en øget rolle efter Greens skade. LaFell greb fem bolde for 95 yards og et touchdown og det tal kan han meget vel gå hen og nærme sig igen i denne uge. Cleveland har tilladt 28 kaste touchdowns til modstandere i år, hvoraf tre af dem kom i deres sidste kamp mod Giants. Alle tre til WRs!!! Browns er et for godt matchup til at gå uden om. Start LaFell!!

Jamison Crowder – WR Redskins
Jeg har nævnt Crowder før i ugens startere og nu er han så tilbage. Crowder har været Redskins bedste reciever i denne sæson og Kirk Cousins har fundet ind i en rigtig god rytme med ham. Crowder har scoret et touchdown i fire af de seneste fem kampe og er brand varm. Det er han også nødt til at være i denne uge hvis Redskins gerne vil nå med i slutspillet. Divisions opgøret mod Eagles skal vindes og hvis det skal lykkedes så vil Redskins læne sig op af Cousins og kasteangrebet. I sidste uge brændte Andy Dalton dette Eagles forsvar og jeg forventer at Cousins kan gøre det samme. Det bliver garanteret en tættere kamp, da disse divisions opgør bare er noget særligt, men jeg tror på at Redskins tager sejren og at Crowder endnu engang finder endzone. Han er en WR2 i denne uge. Spil ham.

Cameron Brate – TE Buccaneers
Et af tidens varmeste hold er Tampa Bay Buccaneers. Med QB Jameis Winston bag center og WR Mike Evans på ydersiden har Buccanners vundet de seneste fire opgør. En af de spillere som er blomstret i år er tight end Cameron Brate, som i år har scoret 6 touchdowns. Fire af dem er kommet i de seneste seks kampe og Brate har været manden der har leveret i de kampe hvor Evans er blevet holdt nede. I sidste uge lykkedes det derfor også Brate at gribe seks bolde for 86 yards og et touchdown. I denne uge venter et opgør på hjemmebane mod Saints. Et opgør som bliver endnu en stor udfordring for Buccaneers. Drew Brees og co. vil med garanti gerne bevise at sidste uges kamp mod Lions var en engangsforestilling, Jeg tror de vil forsøge at komme ud og kaste bolden ned af banen. Hvis det lykkedes dem mod et godt Buccaneers forsvar, vil det tvinge Winston ud og kaste også og det kan vise sig at blive en gave til Brate ejere. TE er en svær position, men Brate har vist at han kan levere. Spil ham i denne runde.

Bænk dem:

Sam Bradford – QB Vikings
Vikings skal en tur til det nordlige Florida for at møde Jaguars. Så kunne man måske fristes til at starte Sam Bradford, for her må han da kunne levere nogle fantasypoint. Rådet herfra er dog, at passe på med det. Selvom Jaguars kun har vundet 2 kampe i år, har de i fantasysammenhæng gjort det svært for modstandernes quarterbacks. Kun 8 hold tillader færre fantasypoint til den position. Når man dertil lægger, at Vikings trods alt bør vinde denne kamp komfortabelt, må man antage, at de vil prioritere løbet i hvert fald i den sidste del af kampen. Derfor tvivler jeg stærkt på, at vi vil se Sam Bradford kaste samme mængde bolde, som vi så ham gøre i den seneste kamp imod Cowboys. Det ligner en kamp med et enkelt kastet touchdown og i omegnen af 225 yards. Det er på ingen måde nok til at starte Bradford.

Rashad Jennings – RB Giants
Denne kamp imod Cowboys ser på ingen fordelagtig ud for Rashad Jennings. Han har haft sine momenter i de seneste uger, men ingenting tyder på, at det vil lykkedes for ham i denne. Cowboys’ løbeforsvar lukker glimrende ned for de runningbacks de møder. Blot to hold har tilladt færre fantasypoint end Cowboys. De har faktisk kun tilladt 5 touchdowns via løb. Kampens mest sandsynlige forløb taler heller ikke til Jennings fordel. Cowboys er favoritter og kommer de foran, skal Eli Manning flytte bolden hurtigere og det bliver med kast mod receiverne. Dette er der til gengæld også fine muligheder for, da Cowboys er langt mere sårbare gennem luften. Derfor kunne netop angreb gennem luften også være Giants’ plan fra starten og det vil igen betyde nedprioritering af Jennings.

Jarvis Landry – WR Dolphins
Nogenlunde kamp af Jarvis Landry i den seneste kamp. 87 yards greb han for. Dog blev det ikke til en tur i endzone, hvilket stadig kun er sket to gange i år. Dermed har Landry ingenlunde indfriet de forventninger, som mange havde til ham i årets sæson af Fantasy Football. Blot et par gange har Landry givet et tocifret antal fantasypoint, hvilket må siges at være en skuffelse. I denne uge ser det heller ikke lovende ud for ham. Han møder et forsvar fra Arizona, der gør det svært for både quarterbacks og receivere. Og hvis Ryan Tannehill får det svært, så får Landry det også svært. Vi så skrøbeligheden, da Tannehill mødte Ravens’ forsvar. Det bliver ikke lettere for ham imod Cardinals. Tilmed har Cardinals kun tilladt 10 touchdowns til receivere i hele sæsonen. Landry bør bænkes.

Dennis Pitta – TE Ravens
Jeg har haft stor tålmodighed med Dennis Pitta i årets sæson. Før sidste weekend var den dog opbrugt og jeg smed ham af mit hold. Så leverede han selvfølgelig sæsonens største kamp med 90 yards og 2 touchdowns. Ikke mange havde dog set det komme, så ingen grund til at græde over det. Nu er modstanden dog en ganske anden og jeg lader glædeligt Pitta forblive i mørket. Det forsvar som han mødte sidst var sårbart imod tight ends. Det udnyttede Joe Flacco flot og Dolphins blev kørt midt over. I denne uge står de over for Patriots på udebane. Det bliver en helt anden kamp. Patriots har tilmed blot tilladt 2 touchdowns til tight ends i hele sæsonen. Naturligvis kommer Pitta med selvtillid, men i dette svære matchup bør han bænkes.

Skrevet af Jesper Kjærulff & Brian Ejersbo Jensen (Dynasty 2544)

Relaterede

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Back to top button

Du har sat Adblocker til!

Du støtter os ved at lukke din adblocker ned på FantasyMeister