Fantasy

Fantasy: Keep, Cut, Trade – Week 2

 

Waiver wire edition.

Så blev NFL skudt igang, og hold da op for en spillerunde. Aaron Rodgers stod for, hvad der muligvis er, det bedste comeback nogensinde mod Bears, Khalil Mack viste Raiders at de begik en kæmpe fejl ved at trade ham, Jets, Bucs og Dolphins beviste at man ikke bare skal afskrive et hold før sæsonen er gået i gang og meget meget mere. Men men men… Vigtigst af alt har vi efter spillerunde 1 17 ubesejrede hold, 17 hold som ikke endnu har vundet en kamp men kun 32 hold i ligaen… Go figure.

Udover al denne galskab var denne uge også fyldt med spillere som ud af det blå spillede fantastiske kampe. Mange af dem er stadig at finde på din waiver wire og tre af dem vil jeg snakke om i dag. Spillerne der i dag skal gå igennem mit lille tankeeksperiment er WR John Brown fra Ravens, WR Brandon Marshall fra Seahawks og RB T.J. Yeldon fra Jaguars.
En skal forblive på mit hold, en skal sendes videre til en anden og en skal smides på porten. Let the games begin…

KEEP
Jeg vælger i denne uge at beholde veteran WR Brandon Marshall på min roster. Han har igennem hele hans karriere været en spektakulær spiller men er i de seneste par sæsoner røget lidt ud i glemslen grundet alder og mindre roller på diverse offences. Dette, pånær hans alder selvfølgelig, kan komme til at ændre sig drastisk i år. Marshall havde, i kamp 1, flest targets af alle receivers med 6, han gennemsnitlige reception var højere i denne kamp end nogen af hans andre sæsoner, han fik fat et TD på tavlen for Seahawks men vigtigst af alt så ser det ud til at Doug Baldwin kan være ude i adskillige uger. Alt dette kan meget nemt gøre Brandon Marshall til Russel Wilsons nye ynglings våben og af den grund kan jeg simpelthen ikke gøre andet end at beholde ham på min roster.

CUT
Det her var virkelig et kedeligt valg. Jeg havde egentlig mest af alt lyst til at beholde alle tre men en skal jo lade livet for at tankeeksperimentet kan fuldføres. Jeg vælger derfor at smide John Brown på porten i denne omgang. John Brown og Brandon Marshall havde, i spilleuge 1, mere eller mindre en identisk præstation, så hvorfor er det lige Brown og ikke Marshall der ryger på porten. I bund og grund handler dette udelukkende om muligheden for at blive en nr. 1 WR. Hos Seahawks var Brandon Marshall den eneste WR med 6 bolde kastet mod ham men hos Ravens var der 3 WRs som alle fik kastet 6 bolde deres vej. Det bliver med andre ord et offence der kommer til at sprede bolden meget mere ud og hvis de endelig skulle finde sig en rigtig WR1, så formoder jeg det bliver Michael Crabtree.
Af disse grunde bliver jeg desværre nødt til at smide John Brown på porten.

TRADE
Det betyder så at T.J. Yeldon skal trades til et nyt hold. Dette sker af en meget bestemt grund. Leonard Fournette er en gudsbenådet fodboldspiller men har virkelig svært ved at holde hans ben raske. I kamp 1 gik der desværre ikke engang en halvleg før Fournette måtte en tur i omklædningsrummet. Dette betød så at Yeldon fik den fulde workload og han præsterede at få det meste ud af det.
Yeldon bar bolden 14 gange for 51 yards. Ikke super optimalt men heller ikke dårligt. Udover dette greb han 3 bolde for 18 yards og 1TD. Det vil sige at Yeldon, på under en kamp, havde givet dig 11.9FP. Det er ganske pænt for en backup som bliver kastet ind i starter rollen.
Grundet dette ser jeg bestemt Yeldon have den højeste potentielle værdi og derfor vælger jeg at trade ham til en anden. Gerne i en pakke med en WR for at få mig en Stud WR.

Er du enig eller uenig? Hvordan ville du have placeret de tre spillere? Giv din mening til kende nederst på siden eller i kommentarfeltet på Facebook.

Relaterede

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Se også
Close
Back to top button

Du har sat Adblocker til!

Du støtter os ved at lukke din adblocker ned på FantasyMeister