Fantasy

Draft Skrald

For fire uger siden skrev vi, her på siden, en artikel om spillere vi rigtig gerne ville drafte i de tidlige, midter og sene runder af fantasy draften. (se artiklen her.)
Nu tager vi den anden side af mønten og snakker om de spillere som vi synes i skal holde jer fra
Der kan være mange årsager til at vi ikke er vilde med en bestemt spiller men en ting bliver vi alle enige om. Hvis du tager disse spillere så skader du dit hold på den lange bane.

Spillere man skal holde sig fra i de tidlige runder:

Jannick: Patrick Mahomes, QB, Kansas City Chiefs – 2. runde
Min personlige filosofi er at du meget sjældent skal drafte en QB før 10. runde. Tager man et kig på 2018 sæsonen så ligger Pat Mahomes tal helt udenfor skalaen og det skal vi bestemt heller ikke forvente sker igen. Kun 1 gang i NFLs historie er det sket at en QB kaster for 5000+ yards og 50+ TDs, og det var af Peyton Manning. Ydermere har QBs med 50+ TD sæson altid set regression på dette tal, og i størstedelen af tilfældene er TDs faldet til under 40. Selv med 37 TDs og 4500 yards vil Mahomes være en fantastisk QB men stadig ikke god nok til at tage i 2. runde. Hvis vi igen kigger på 2018 sæsonen med kigger på alle i top-12 så er nr. 2 og 12 adskilt med 71,4FP. Dette udgør en ugentlig forskel på 4,5FP. Gør vi det samme med RBs så er forskellen en helt anden. Hos RBs er forskellen 7,8FP pr uge, hvilket svarer til Jared Cooks ugentlige produktion.

Tue: Top-3 TEs – 2.-4. runde
Kelce 2 rd, Ertz 3 rd og Kittle 4 rd.
Der bliver snakket meget om at de tre top TE er vejen at gå i fantasy i år, de vil give en klar fordel, Dette er noget jeg selv har været med på, men ikke så meget mere, de var alle tre spørgsmål. Jeg ville heller vente til 6 og 8 rd og drafte Engram se mere om ham artiklen Top 3 superstars, eller J Cook.
Kelce har fået en operation igen denne offseason, det skulle være han 9 i han football tid, selv små operationer kommer tage sit på kroppen, han er ved at være ældre.
Ertz, Dagens draftede Dallas Goerdert sidste år, og han ser god ud, han var TE 20 sidste år med begrænset spille tid, han kommer få flere snaps og targets, A Jeffery missede de første 3 kampe sidste år, i år er han klar, Eagels har hente D Jackson tilbage og draftet JJ Arcega-Whiteside, så Ertz kan miste targets I år.
Kittle sidste år var han det eneste mål 49’ers havde, og han var super, men det var ikke Jimmy G, det var med backup QB, ligesom I 2017.
I år er Jimmy G QB igen, og 49’ers har draftet Deboo Samuel og Jalen Hurd, Pettis og M Goodwin er begge skadefri, og 49’ers har også hente T Colemsn ind en RB med gode hænder som K Shanahan kender fra Falcons.
Alt i alt tro jeg ikke at Kittle kommer i nærheden af hans 135 targets fra sidste år.
Så jeg ville undgå top 3 TE til den ADP de har lige nu.

Thomas: Antonio Brown – 2. runde
AB er en ekstremt god receiver, men i den her preseason har der bare været alt for mange ting der har forstyrret hans sæsonforberedelser. Først blev han tradet fra Steelers til Raiders, grundet hans opførsel i forhold til holdet og organisationen. Derefter fik vi at vide at han havde fået forfrysninger i fødderne, og seneste skud på stammen er at han er utilfreds med den nye hjelm NFL vil have ham til at spille med. I sidste ende, betyder alt dette at han ikke har haft ret meget tid med sit nye hold, til at lære angrebet at kende og udvikle kemi med Raiders QB, Derek Carr.
At gå fra Ben Roethlisberger til Derek Carr er også en markant nedgradering i forhold til at få leveret boldene til Brown. Big Ben var en af de bedre QBs på dybe kast, og det var også noget Ben gjorde ret ofte. Carr på den anden side kaster ikke dybt særlig meget, og han gør det ikke med særlig stor præcision.
Derfor holder jeg mig fra Antonio Brown, medmindre han falder så langt at man ikke kan lade være med at tage ham. Her taler jeg sent fjerde runde.

Spillere man skal holde sig fra i midterrunderne:

Jannick: Kenyan Drake, RB, Miami Dolphins – 6. runde
Drake er en af de spillere, for mig, som bare er i den helt forkerte situation på det helt forkerte hold. Jeg kan egentlig ret godt lide ham som en RB men men men…
For det første så er Dolphins et af de dårligste hold i ligaen i år og jeg har en stærk fornemmelse af at de kommer til at spille bagud i mange kampe og derved bliver nødt til at kaste bolden mere. For det andet har der været mange gode reporter omkring 2nd string RB Kalen Ballage som meget muligt kommer til at overtage RB 1 pladsen og i bedste tilfælde kommer til at tage meget af Drakes snaps fra sidste sæson. For det tredje har Drake været i en walking boot siden preseason kamp 2 hvilket er hvilket er super skidt nyt. Han vil uden tvivl miste tid på banen og er på nuværende tidspunkt slet ikke et midtrunde valg værd.
Hvis det stod til mig så skal man bare lade helt være med at drafte spillere fra Dolphins da jeg på nuværende tidspunkt slet ikke kan se hvem der skulle kunne være en værdifuld spiller på det hold.

Tue: Derrell Henderson, RB, Los Angeles Rams – 7. runde
Derrell Henderson hype har denne offseason taget over hånd, ja Rams draftede ham ret højt.
Men Rams har stadig, Gurley som er ung og har kontrakt flere år frem, og Rams har også betalt Malcolm Brown, som jeg klart ser som backup lige nu.
Der har været rygter om at McVay har kaldt Henderson for Rams Kamara, men han sagde også at Everett ville være deres Jordan Reed, så det er træner snak.
Lige efter Henderson gør Royce Freeman, Kareem Hunt og Marvin Jones.
Henderson kommer nok ikke give noget fantasy værdi i år.

Thomas: Ronald Jones II – 8. runde
Når man som RB kun har 44 yards på 23 løb, så er det virkelig skidt. Når man samtidig er den anden RB på sit hold så er der virkelig ikke noget der tegner et billede af at man kommer til at være særlig brugbar.
Selvfølgelig kan det kun rigtigt gå én vej for Jones, og det er op. Men han går før sin ”konkurrent” til pladsen som RB hos Bucs, Peyton Barber, i drafts, hvilket er mig ubegribeligt. Jones har intet gjort i NFL indtil nu, og Barber har i det mindste vist at han er noget værd i NFL og fantasy.
Jeg vil ikke have noget med Jones at gøre i drafts, da han måske er det største spørgsmålstegn man kan vælge.

Spillere man skal holde sig fra i de sene runder:

Jannick: Alle DEF/ST før 14. runde
Alle eksperter bliver ved med at prædike det her med god grund. Der er ingen, og jeg gentager, ingen grund til at tage et DEF/ST før den næstsidste/sidste runde i din liga. Sidste år havde størstedelen af eksperter Jaguars, Rams, Eagles, Vikings og Chargers som top-5 af med DEF/ST i ligaen. ud af disse 5 hold endte kun Rams med at være i top-5 i 2018. med kun 32 hold i ligaen og med, for det meste, 12 hold i din fantasy liga kan det simpelthen ikke betale sig at drafte et DEF højt. Når man kigger på en spiller kan man for det meste komme med et kvalifiseret bud på hvad han levere af produktion, da man kun skal kigge på ham. Med et DEF/ST skal man kigge på 11+ spillere og der er her, meget lettere at tage fejl da margen for fejl er utrolig stor når så mange brikker skal fungere sammen. Det er også det samme som jeg talte om tidligere ift. Pat Mahomes. Nogle positioner er bare devaluerede grundet den snævre point spredning på tværs af ligaen og derfor er der intet incitament for at lave et reach på et forsvar som oftes ikke lever op til forventning.
Så hvis din liga ikke nødvendigvis siger at du SKAL drafte en K så vent med dit DEF/ST til sidste runde og ellers så tag det med dit næstsidste pick.

Tue: LeSean McCoy, RB, Buffalo Bills – 9. runde
LeSean McCoy virker til at være færdig.
Mange rygter går på at han kan være en roster cut før sæsonen
Bills har hentet Frank Gore og TJ Yeldon ind og draftet Devin Singletary.
Lige efter McCoy kan du drafte K Ballage, Ronald Jones eller Corey Davis, alle som jeg klart tro vil gøre mere i fantasy end McCoy.
Sidste år var han RB 40, og han missede kun 2 kampe, han havde en stor kamp.
Bills har hentet flere WR ind og Josh Allen kommer nok at kaste mere, samtidigt med at Allen er god til at løbe

Thomas: Jimmy Garoppolo – 12. runde
Der virker ikke til at Jimmy G har haft en særlig god opstart på sæsonen. Forleden kom der nyheder om at han havde kastet 5 interceptions på 5 plays i streg. Og i kølvandet på den nyhed spillede han et helt forfærdeligt første quarter imod Denver Broncos i preseason uge 2. Hans endelige stat line lød på 1 completion på 6 kast for 0 yards og én interception. Ikke det man vil se fra sin QB.
Min generelle følelse, når jeg har set Garoppolo, er at han langt fra er kommet helt tilbage fra den skade han pådrog sig sidste sæson. Lagt sammen med det faktum at der er mange andre QBs i nogenlunde samme runder (11-13) som jeg meget hellere vil gå efter, så holder jeg mig fra Garoppolo i alle drafts.

Tags

Relaterede

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Back to top button
Close

Du har sat Adblocker til!

Du støtter os ved at lukke din adblocker ned på FantasyMeister