Fantasy

De 10 bedste fantasy rookies i 2016

“Hold dig LANGT fra rookies”, er nok et råd, som du som fantasy-spiller har hørt mange gange. 

Og det er kloge folk, der giver det råd. For ud af den kæmpe gruppe rookies, der kommer ind i ligaen hvert år, bliver kun meget få store fantasy-succeser i deres første år. Det skal dog ikke forhindre mig i at se på nogle af dem, der kan bryde igennem allerede fra dag 1. Eller noget der ligner.

Her er mine 10 favoritter:

1.    Ezekiel Elliot, RB, Dallas Cowboys
Todd Gurley var sidste års bedste offensive rookie, og runningbacken fra LA Rams fik over 1100 yards sammen med 10 touchdowns. Elliot har alle muligheder for at gøre Gurley kunststykket efter med Cowboys’ formidable offensive linje til at pløje vejen for sig.

2.    Laquon Treadwell, WR, Minnesota Vikings
Det kan godt være, at Vikings ikke er det hold i NFL, der kaster bolden mest, og Treadwell er ikke vildt hurtig. Men han er god, og Teddy Bridgewater kommer til at tage et skridt op i den her sæson, og der kan Treadwell blive en vigtig brik.

3.    Sterling Shepard, WR, New York Giants
Shepard er lille, han blev ikke draftet som den første receiver(den 5. WR i alt), og han har Odell Beckham og Victor Cruz på sit hold. Men han bliver alligevel den anden bedste rookie-receiver i fantasy i år. Shepard er nemlig hurtig, og han kan blive Eli Mannings nyeste yndlingsmål i et offense, der kaster bolden meget. Ham og Beckham kommer til at være en udfordring for alle forsvar i NFL.

4.    Corey Coleman, WR, Cleveland Browns
Browns tog allerede Coleman med 15. valget i årets draft – et stykke før de fleste havde forventet. Men Browns ville have ham i stald, og det fik de. Nu står han til formentlig at blive den forreste receiver på Browns’ depth chart, og det i sig selv lover godt, selvom RG3 nok ikke er den quarterback, man helst vil have til at kaste boldene.

5.    Roberto Aguayo, K, Tampa Bay Buccaneers
Ja, at have en kicker i toppen af sådan en liste er vanvid, men det var også vanvid at drafte ham i 2. runde af Bucs! Men kickere er vigtige for et hold, og en god kicker er også blevet vigtigere i fantasy end før. Han kan reelt få en top-10 sæson på sin position, og det er formentlig kun Ezekiel Elliot, der ellers kan gøre det af årets rookies.

6.    Josh Doctson, WR, Washington Redskins
Doctson skal godt nok kæmpe om spilletid med Pierre Garcon og DeSean Jackson i sin rookie-sæson, som det ser ud nu. Men han er højere end begge de to, og han kan blive et farligt redzone-mål for Kirk Cousins, der fik et vildt gennembrud i 2015.

7.    Tyler Boyd, WR, Cincinnati Bengals
Bengals mistede to receivere i offseason, Marvin Jones og Mohamed Sanu. Det betyder, at der er en ledig plads overfor Bengals-stjernen A.J Green. Den skal Boyd konkurrere med Brandon Lafell om, og selvom han taber den dyst, kan han stadig få en ok sæson som Bengals’ tredje-receiver.

8.    C.J Prosise, RB, Seattle Seahawks
Beastmode Marshawn Lynch er stoppet i Seattle, og nu er Thomas Rawls øverst i hakkeordenen. Prosise er en stærk, atletisk runningback, som kan gribe bolde. Han er nemlig tidligere receiver. Han kommer til at gå direkte ind som Seattles 3. down-løber. 

9.    Jared Goff, QB, Los Angeles Rams
Goff har fået at vide, at der ikke er noget pres på ham for at gå ind og starte for Rams fra dag 1. Sandsynligvis vil Case Keenum gøre det. Og meget kort tid efter vil Rams indse, at Goff nok er lige så god og lærer lige så meget på banen som på bænken. Det er også muligt, at han sidder på bænken hele sæsonen, men de seneste år har rookie-quarterbacks gjort det ganske fornuftigt i deres første sæson, så Goff kan sagtens komme til at spille en rolle allerede fra første år på Rams’ nye hjemmebane.

10.    Paxton Lynch, QB, Denver Broncos
Mange mener, at Elway og resten af banden i Denver vil starte med Mark Sanchez som quarterback. Det er muligt, men jeg tror simpelthen ikke, det kommer til at holde en hel sæson. Lynch har potentiale, og han kommer til at starte inden femte spillerunde, tror jeg.

 

Relaterede

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Back to top button

Du har sat Adblocker til!

Du støtter os ved at lukke din adblocker ned på FantasyMeister