FantasySeattle SeahawksSkader

C.J. Prosise ude i flere uger

Seattle Seahawks’ rookie-runningback C.J. Prosise pådrog sig i går så slem en skulderskade, at han nu må se til fra sidelinjen de næste seks til otte uger. Seattle håber at have ham tilbage i slutspillet.

Russell Wilson og Seattle Seahawks kører bare derudad i øjeblikket. Tre sejre i træk er det blevet til, og holdet er på cruise control imod NFC West-titlen og en bye i slutspillet.

Sejren i går aftes mod Philadelphia Eagles kom dog med en uheldig konsekvens, da rookie-runningback C.J. Prosise måtte udgå med en skulderskade. En skade, der efterfølgende har vist sig at være ganske markant. Prosise forventes ude i seks til otte uger.

Håbet er, at runningbacken kan gøre comeback i slutspillet, der begynder om syv uger. Hvis Seahawks skulle få retten til en bye-week, vil det først være om otte uger.

Prosise nåede lige at løbe et fremragende 72-yard touchdown inden skaden. Heldigvis har Seattle fået en anden lovende runningback tilbage i aktion, da Thomas Rawls var tilbage på banen i går. Nu bliver han angrebets ‘workhorse’.

 

Tags

Relaterede

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Back to top button
Close

Du har sat Adblocker til!

Du støtter os ved at lukke din adblocker ned på FantasyMeister