FantasyNew England PatriotsSkader

Brady smiler: Gronk og Edelman er klar

Når Tom Brady om få timer løber ind til sin sæsondebut i Cleveland, bliver det med sine bedste våben ved sin side. Julian Edelman og Rob Gronkowski er begge tæt på 100 procent.

Dét øjeblik, som New England Patriots-fans har ventet længe på, er snart over os. DeflateGate er et overstået kapitel, og Tom Brady er tilbage som Patriots’ startende quarterback i dagens opgør i Cleveland mod Browns.

Brady vil uden tvivl være klar til at bevise, at han stadig er blandt NFLs bedste på positionen, og han får alle muligheder for at gøre netop det. Både wide receiver Julian Edelman og tight end Rob Gronkowski – Bradys to favoritmål – er klar til at hjælpe Brady med at gøre et mindeværdigt comeback.

Edelman var tvivlsom til opgøret med en fodskade, mens Gronk stadig døjer med en forstrækning. De er begge rejst med holdet til Cleveland. Tight enden har ikke lignet sig selv på grund af skaden; han har i hvert fald ikke fået lov til at gøre en forskel som receiver. Men der har været en spirende optimisme om skaden i løbet af ugen, så måske får vi for første gang i denne sæson den Gronk, vi kender, at se.

Du vil ikke misse Tom Bradys comeback! Tænd for Gamepass klokken 19. Længere er den ikke.

Relaterede

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Back to top button

Du har sat Adblocker til!

Du støtter os ved at lukke din adblocker ned på FantasyMeister