FantasyKansas City Chiefs

Andy Reid: Alex Smith er min quarterback

På mandagens presseconference gjorde Andy Reid det klart, at årets førsterundevalg, Pat Mahomes, ikke kommer i spil til at starte søndagens kamp mod New York Jets.

Kansas City Chiefs startede NFL-sæsonen ud som lyn og torden med sejre over Patriots, Eagles, Chargers, Redskins og Texans – Og det samme gjorde holdets quarterback Alex Smith, der i sæsonens første måned lignede en af førsteudfordrerne til MVP-favoritten Tom Brady.

Siden da har Chiefs dog tabt fem ud af seks kampe, og her har Alex Smiths dyk i niveau spillet en ganske betydelig rolle. Derfor er en del Chiefs-fans – og Twitterfolk – begyndt at kræve førsterundevalget Pat Mahomes på banen, som det kan ses i tweetet herunder.

https://twitter.com/SullyFootball/status/934971532018966529

Chiefs’ head coach Andy Reid har dog hverken tænkt sig at lade fans eller mediefolk diktere slagets gang, og på mandagens presse fastslog med et enkelt citat, at Alex Smith stadigvæk er den quarterback, han tror på.

Andy Reid fortalte derudover blandt andet, at forsvaret har gjort fremskridt, men at angrebet igen startede langsomt.

Selvom Alex Smith i løbet af de sidste fire kampe har kastet 4 touchdowns, 4 interceptions og kun har kunnet mønstre 6,34 yards per kast, må man dog sige, at Chiefs-quarterbackens statistikker for hele sæsonen fortsat ser ganske solide ud…

Klik Her for at se højdepunkter fra søndagens nederlag til Buffalo Bills

Tags

Relaterede

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Back to top button
Close

Du har sat Adblocker til!

Du støtter os ved at lukke din adblocker ned på FantasyMeister