Dynasty

Keep / Cut / Trade

Keep / Cut / Trade

Fredag – nix det er lørdag og KCT er skubbet en dag. Corona og en mærkelig afsked til ens skolechef igennem 13 år. Ja metaltrætheden er ved at trænge sig på, men d. 23 så er det ferie tid! De sidste uger har vi jo set på Rookie RBs og WRs.

Finaleugerne er ved at spidse til. Måske har du kun ”Toilet Bowl” tilbage eller måske kæmper du om fantasy trofæet. Men summa sumarum, så er fantasy ved at være slut for i år – med mindre du spiller Dynasty! Det er derfor jeg ser på dette års rookies om det er Keep, Cut eller Trade!!!

Spilleuge 14:

Denne uge skal vi se på Rookie QBs. Nu er vi ved at have en del kampe på alle de 3 store QBs i årets draft. Joe Burrow fra Cincinati Bengals, Justin Herbert fra Los Angeles Chargers og ikke mindst Tua Tagovailoa fra Miami Dolphins.

Alle 3 har vi set en del på og alle har deres forskellige historier! Joe tog os med storm fra start, Herbert blev kastet ind på en meget mærkelig måde og Tua’s start var planlagt nøje fra Miami’s coachingstaff. Men nok om det lad os se på hvem der skal på porten!

Keep:

Jeg ville SÅ gerne sige Joe, men så ville alle sikkert komme efter mig, men Jeg kommer til at beholde Herbert. Herbert har virkelig set overraskende god ud. 8 ud af 11 kampe har han scoret over 20 fantasy point.

Jeg havde ikke i mine vildeste drømme troet at han kom så hurtigt på banen og bare vise at han var klar! Det at få i gennemsnit over 20 point er vigtigt for en fantasy QB – her har Herbert i gennemsnit 22,10 FP og det er 9 bedst. Så han er faktisk en must start hver eneste uge!

Ja det havde jeg ikke forventet, men det har en stor værdi at man bare har en QB man stort set ikke skal bekymre sig om man skal starte. Fremtiden er lys, hvis de nu også skipper Anthony Lynn afsted, for han har masser af våben at kaste til.

Hvis vi så ser på Redraft i næste sæson er burde han være en top 10 QB eller højere der ryger og i Dynasty er han helt klart en spiller der kommer til at score masser af point i fremtiden!

Cut:

Jeg cutter altså Tua, for i en Redraft liga, vil han kun være en “Streamer” – altså en jeg kun sætter ind når Dolphins har en modstander, hvor jeg forudser at de scorer meget imod. Men når det så er sagt, så er hans Dynasty udsigter ganske gode.

Han ser ud til at kæmpe en smule i hans ca 7 kampe. Men jeg tror helt klart at Brian Flores nok skal få ham igang. Tua er ved at få rigtig god kemi med Mike Gesicki, men ellers har Tua set ud til at kæmpe med at få Devante Parker i spil!

De 5 kampe Tua har startet har han fået over 20 fantasy point i 2 af dem. Det er nu ikke så slemt, men problemet er at han ikke ser helt klar ud endnu. I gennesnit har han pt. 13,38 fantasy point og det er bare ikke en startende QB, med mindre “matchuppet” er VIRKELIG godt.

Men jeg tror han nok skal blive en rigtig god QB i fremtiden, men super fantasy QB er jeg ikke helt sikker på. I Superflex, altså ligaer vi starter 2 QB’s har han stor værdi og kan spilles i mange år frem.

Trade:

Hulk…. Snøft….. Ja Joe må trades væk! Draftens nr. 1 viste utrolige evner på et helt igennem ringe hold. Fantastiske våben havde han, men en ringe coaching staff og en O-Line der svigtede ham gang på gang. Det gjorde at han nu har fået en forfærdelig skade, men han skulle blive god igen.

MEN det var en voldsom skade og det kommer til at forfølge ham de næste par år. Det kan blive en omgang Teddy Bridgewater, som kommer til at kæmpe for at komme igang igen!

Men i gennesnit fik Burrow alligevel 17,87 fantasy point i gennemsnit, med de problemer de har haft i Bengals. Det kan gå hen og blive RIGTIG godt, hvis de får skiftet Zac Taylor og CO ud, samt få bikset en bare habil O-line sammen, for det vil gøre underværker for Joe.

I Redraft ligaer er han ikke en jeg vil komme til at fokusere på med mindre der er et opgør Bengals virkelig kan få mange point imod. Men i Dynasty så er han stadig en spiller jeg kommer til at tro på!

Bobler:

Jalen Hurts fik sidste uge sin første start og tog Saints med bukserne nede. Han så ganske habil ud, men det er meget meget usikker på hvordan det kommer til at se ud her de næste par år, da Carson Wentz har en vild kontrakt, som Eagles ikke kommer bare sådan ud af! Så hold godt øje med ham!

Det var så det for denne uge og hvis I har kommentarer til mig her på Fantasyboss.dk eller, hvis I har specifikke spørgsmål om hvem I mener skulle Keepes, cuttes eller trades, er I velkomne til at skrive til mig/os på Facebook FantasybossTwitter eller direkte til mig på twitter @kimneuchchr

KimNeuchChr

Jeg er 44 år og har fulgt NFL siden 1988/89 sæsonen og blev med det samme Cincinnati Bengals fan pga deres flotte hjelme samt #30 Ickey Woods. Har spillet fantasy siden 2001 - primært Redraft med IDP (forsvarsspillere) og en smule Keepers. Nu er jeg blevet hooked på Dynasty Football og bruger meget af min fritid på NFL hele året rundt! Min lille hobby er også at styre Cincinnati Bengals Denmark siden på FB.

Relaterede

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Back to top button

Du har sat Adblocker til!

Du støtter os ved at lukke din adblocker ned på FantasyMeister