Dynasty

Keep / Cut / Trade

Keep / Cut / Trade

Det er fredag og tid til Keep / Cut / Trade! Sidste uge gik jeg jo i gang med at kigge lidt på Dynasty delen af fantasy. At kigge på fremtiden for dette års Rookies. Sidste uge så jeg på Wide Receiverne, og dem skal man holde godt øje med næste år.

Denne uge kommer jeg til at se på Running Backs. Der er også en del at se på – men det var været pænt hårdt at se på! For de RBs, som vi virkelig troede ville løbe de andre hold over – har ikke vist det store. Men vi skal se på de 3 mest scorende Rookie RB’s.

Spilleuge 13:

Denne uges 3 RB’s er Antonio Gibson fra Washington Football Team, Clyde Edwards-Helaire fra Kansas City Chiefs og så James Robinson fra Jacksonville Jaguars. 2 af disse RBs var ikke dem jeg før sæsonen tænkte – Uhhh dem kommer jeg til at skrive om.

I Redraft ligaer blev Gibson nok aller tidligst valgt i 7 runde, James Robinson nok ikke draftet – måske i sidste. CEH eller Clyde – valgt i 1 runde! I Dynasty Rookie drafts så var CEH nr. 1 i standard ligaer, Gibson i 2 runde, måske sent i 1 runde og Robinson i 3 runde.

Nå lad os komme i gang!

Keep:

Antonio Gibson – Du er min mand…. Jeg er ved at få et lille crush på ham. Jeg havde ham som ? på min Ranking før draften og havde ikke de store forventninger. Manden havde jo ikke mere end 77 offensive plays i sine 2 år i College. På trods af de få plays viste han at han var en man kunne satse på.

Da han så blev draftet af Washington, så kom han ind i et backfield af masser af RBs. Det gjorde også at han faldt i flere drafts – han var en man måske kunne satse på, men ville først tage chancen sent.

Gibson’s statline ser sådan ud: 12 kampe og 7 af dem har han startet. 141 Rushing forsøg 659 yards og hele 11 TD’s og 32 grebne bolde på 39 targets. 2 fumbles som han har tabt. Hele 167,2 Fantasy Points i 0,5 PPR ligaer. Faktisk den 6 bedste RB!

En ting som jeg også er glad for og gør at det er en spiller som jeg tror på er at, som jeg nævnte tidligere, at han ikke har spillet så meget i College. Se DET er godt, for så er det en spiller der ikke er så slidt, som andre College Runningbacks og det tror jeg virkelig kan påvirke hans karriere.

Efter en rodet start i Washington, så er han den klare starter og kommer til at tage flere snaps fra de andre på holdet, men Washington kommer stadig til at køre med 3 RBs resten af sæsonen for at tage presset lidt fra ham.

Nu blev han så skadet i søndags, med den berømte ”turf toe” skade og det er virkelig en skade der kan drille i fremtiden. Det er feks en skade der har hæmmet AJ Green i en del år. Men jeg tror nu at de nok skal få bugt med den, så jeg er ikke bekymret.

Cut:

Jeg er led og ked af at skulle cutte denne spiller. For han er faktisk den Rookie der har scoret flest Fantasy Point i år! James Robinson har scoret hele 202,8 FP! Det er virkelig flot, men han spiller altså på et hold der går nye veje i offseason.

Nu er dette jo et tankeeksperiment og jeg SKAL smide en på porten, men rent faktisk kunne jeg have stået i den situation at jeg havde draftet alle 3 i en Rookie draft – så havde det jo været episk og jeg havde danset hele dagen lang, men sådan er det ikke her!

Jeg er simpelthen bange for alt for mange justeringer på Jacksonville’s hold. Usikkerhed om ny QB, ny træner, ny GM – ja Nyt nyt nyt og en flaske champus! Det får mig altså til at ryste lidt i bukserne.

Han er virkelig blevet tæsket godt i gennem i år! 212 rushing forsøg og 968 yards samt 42 grebne bolde på 53 targets. Det er immervæk en del for en Rookie. Han viser ikke de store tegn på at hans niveau falder, men jeg er bange for at de kører ham helt ned! Derfor kommer jeg til at smide ham på porten!

Trade:

Clyde Edwards-Helaire bliver så manden jeg vil forsøge at trade. Navnet samt holdet er en lækkerbisken, men det er som om Kansas ikke helt har fået løbet til at fungere. Så lad os dykke lidt længere ned!

CEH’s statline lyder på 137,6 Fantasy Point. Det er det laveste af alle 3 spillere og de er fordelt på 151 rushing forsøg 692 yards og 4 TD’s og kun 30 grebne bolde på 46 targets. Det var jo her at jeg og mange andre forestillede os at CEH ville vise sit store talent. Men det er ikke rigtig blevet til det store, fordi løbet har de svært ved at etablere, samt de ikke rigtig kan få det til at fungere i Red Zone.

Så fik de også Le’Veon Bell ind i folden, som heller ikke rigtig hjalp og har heller ikke fået løbet til at fungere for Kansas. Men igen hvorfor løbe, når du har Patrick Mahomes! Jeg tror nu at Kansas kommer til at bruge sin draft kapital på O-Line og forsvar i offseason og CEH’s produktion bliver bedre. Derfor tror jeg at det er her jeg kan få allerstørst trade value!

Notable mentions:

Der er nogle andre RB’s jeg bliver nødt til at nævne, som vi helt sikkert kommer til at se næste sæson og de fortjener altså at blive nævnt!

Jonathan Taylor: Han har haft en lidt turbulent sæson, med et par fumbles og et backfield, hvor der er spillere som tager hans snaps. Men en spiller der stille og roligt får mere og mere at lave. Nok en af mine favoritter i årets draftklasse. Han er dog brugt meget i College og det kan måske blive et problem i fremtiden, men næste sæson skal nok blive endnu bedre!!!

D’andre Swift: Sikke et talent, men min første tanke var at det var det forkerte hold han endte på. MEN han skal nok blive leading back fremover. Swift har vist rigtig gode takter inden han fik en hæftig hjernerystelse. Så hold godt øje med ham!!!

J.K. Dobbins og Cam Akers er også 2 spillere vi skal holde øje med til næste sæson. Akers ligner manden der skal være den nye Todd Gurley, specielt efter nattens kamp imod Patriots. Dobbins kommer til at få flere og flere snaps, så han er sikkert nr. 1 næste sæson.

Det var så det for denne uge og hvis I har kommentarer til mig her på Fantasyboss.dk eller, hvis I har specifikke spørgsmål om hvem I mener skulle Keepes, cuttes eller trades, er I velkomne til at skrive til mig/os på Facebook FantasybossTwitter eller direkte til mig på twitter @kimneuchchr

KimNeuchChr

Jeg er 44 år og har fulgt NFL siden 1988/89 sæsonen og blev med det samme Cincinnati Bengals fan pga deres flotte hjelme samt #30 Ickey Woods. Har spillet fantasy siden 2001 - primært Redraft med IDP (forsvarsspillere) og en smule Keepers. Nu er jeg blevet hooked på Dynasty Football og bruger meget af min fritid på NFL hele året rundt! Min lille hobby er også at styre Cincinnati Bengals Denmark siden på FB.

Relaterede

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Back to top button

Du har sat Adblocker til!

Du støtter os ved at lukke din adblocker ned på FantasyMeister